Honzus píše:Jinak za mně je prostě původní GP pořád krásným autem, nebojte, jen pro mně prostě není problém přijmout i nové EVO a přijmout jej také jako krásné, samo trochu jinak, nově, ale krásné a v rámci segmentu opět jednoznačně nejkrásněj?í..... z ?ádného úhlu tam u? nic neru?í a je to dokonalé stři?ený malý hatchback.... PUNTO... TEČKA... EVO
P.S. po prvotních reakcích se EVO hodně líbí i lidem, kteří původnímu GP moc nemohli přijít na chu?, tak?e myslím, ?e Fiatu se povedlo přesně co chtěl, prodal GP těm, co se jim líbilo, teď udělal EVO a bude prodávat novým, dosud zdr?enlivým zákazníkům

Já mám na Evo podobný názor jako Ty, Honzusi, asi bych se ale obe?el bez stříbrné li?ty kolem předního znaku ve stylu F500, ta toti? Evo "rozesmívá", kde?to vrchní gril hned pod ním zase auto "mračí" podobně, jako klasické GP, tak?e mám z toho pocit, jako by se ten úsměv se zamračením spolu prali! Kdyby vynechali li?ty (zkou?el jsem ji úpravami fotky vyzmizíkovat) , Evo by to vylep?ilo, ale to je jen můj subjektivní názor. Pokud se faceliftem podařilo odstranit vytýkané nedostatky (viz nemo?nost otevření pátých dveří zvenku apod.), které lidem vadily, mů?e se opravdu stát Evo leaderem trhu, a o co víc ka?dé automobilce jde, ?e? Teď bude zále?et, jaké ceny budou nasazeny, třeba se bude soubě?ně s Evem vyrábět i GP (místo Classica) a ka?dý si vybere svou srdcovku. Ta cena bude hodně rozhodující - ruku na srdce, fiatáři, kdyby stálo Lamborghini jen o 100 000 Kč víc, ne? GP, co koupíte raději? A vo tom to taky je! Já jsem po počátečních rozpacích v pohodě - pokud se mi nebude Evo líbit nebo bude nasazená vysoká cena, tak si na jaře koupím GP (kdy? se bude je?tě vyrábět) nebo koupím Bravo, které se mi taky hodně líbí a není zase o moc dra??í.