Facelift GP - Punto EVO, Punto ...

Sekce týkající se tohoto vozu obecně

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Fotky opravdu moc pěkné, za mě: to černé je prostě parádní. Samozřejmě je to dáno i tím, ?e jsou to nejspí? nejvy??í stupně výbav a "základ" bude vypadat o něco hůř.

Ale ka?dopádně: ty nárazníky s plastovým "nádorem" se mě nelíbí ani trochu, na mě to zepředu působí roztří?těně, moc v?elijakých světýlek, horní gril takový nijaký a celkový look ala pětikilo....ee, to rozhodně není moje gusto. :cry:

Prostě čisté, elegantní a téměř dokonalé linie současného GP jsou ty tam.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

Honza°
Štamgast

Příspěvek od Honza° »

Zřejmě budu asi konzervativní.., ale stavím se v pozoru do pomyslné názorové řady za Jarou?e. Mě nové Punto tím svým předkem evokuje spí? ne? přídomek "EVO" přídomek "Professional" (známe od na?ich dodávkových pomocníků) a nic s tim prostě nenadělám..
Jinak děkujeme Honzusovi za přikladné zásobování fóra novinkami z motoristického světa!
GP 1.4 16V Dynamic 5D, šedá Chemical, 16"
badalandabad
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od badalandabad »

v tom tmavém provedení jednoznačná bomba!!! :)(:
\______
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Fiat GP 1.2Ice -> Obrázek
carlos
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carlos »

Taky sdilim nazor s Jarousem. Uz mi neprijde skaredy jako na prvnich fotkach ktere jsem videl, ale porad mi nepripada pekny. Kdyz sem slysel ze bude evo, tak sem se zaradoval jak na to svoje hodim novy narazniky, ale ted jsem rad za ty co mam :) Krom svetel me nic nezaujalo...dokonce i kola se mi libi vic ty stary..
bílej 1.9Mjet Sport, 3dv
Honzus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzus »

Chlapi názory Vám neberu a respektuju je, ale pár připomínek a chtěl bych znát Va?e názory na ně:

1) Viděli ste kolmáče zepředu a zezadu na ofiko sadě původního GP? To bylo prostě úzké a vysoké auto. V?ímáte si, jak je EVO oticky mnohem jistěji posazené na silnici? Vy si úzkosti původního GP (zejména zákl. verze nesní?ené jako Sport) nev?ímáte a nevadí Vám?

2) Nepřipadá Vám EVO mnohem moderněj?í, jaksi soudoběj?í a více zapadající do roku 2009/10? Původní GP jakkoliv krásné u? prostě nebylo tím trhákem a prodeje to jen dokazovaly....

3) Co ře?ení těch zadních světel a odrazek v nárazníku? Nepřipadá Vám, ?e původní GP je má blbě u sebe a zbytečně auto zu?ují? A EVO je má opravdu moderně tavrované a parádně do?iroka umístěné?

4) Světla, přední nová jsou prostě krásně 3D modelovaná pod tím krycím sklem, zadní opět auto krásně roz?iřují a ty černé linky, to je prostě ?mrncovní a zase to hodně pomáhá optice a vnímání vý?ky a délky auta......

AD nárazníky

1) nové ře?ení je mnohem praktičtěj?í (parkování atd.)
2) nové ře?ení je nutné kvůli americkým crashtestům a vypadá to, ?e podle úprav se s EVEM počítá i do USA....
Naposledy upravil(a) Honzus dne stř zář 30, 2009 0:02, celkem upraveno 4 x.
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...

Moto Guzzi Griso 850 Rosso

Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Honzus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzus »

Jinak za mně je prostě původní GP pořád krásným autem, nebojte, jen pro mně prostě není problém přijmout i nové EVO a přijmout jej také jako krásné, samo trochu jinak, nově, ale krásné a v rámci segmentu opět jednoznačně nejkrásněj?í..... z ?ádného úhlu tam u? nic neru?í a je to dokonalé stři?ený malý hatchback.... PUNTO... TEČKA... EVO ;-)

P.S. po prvotních reakcích se EVO hodně líbí i lidem, kteří původnímu GP moc nemohli přijít na chu?, tak?e myslím, ?e Fiatu se povedlo přesně co chtěl, prodal GP těm, co se jim líbilo, teď udělal EVO a bude prodávat novým, dosud zdr?enlivým zákazníkům :-)

GP Sport 1.4 16V
Honzus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzus »

Pár nových ofiko foto interiéru ;-)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

GP Sport 1.4 16V
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

Honzus píše:Jinak za mně je prostě původní GP pořád krásným autem, nebojte, jen pro mně prostě není problém přijmout i nové EVO a přijmout jej také jako krásné, samo trochu jinak, nově, ale krásné a v rámci segmentu opět jednoznačně nejkrásněj?í..... z ?ádného úhlu tam u? nic neru?í a je to dokonalé stři?ený malý hatchback.... PUNTO... TEČKA... EVO ;-)

P.S. po prvotních reakcích se EVO hodně líbí i lidem, kteří původnímu GP moc nemohli přijít na chu?, tak?e myslím, ?e Fiatu se povedlo přesně co chtěl, prodal GP těm, co se jim líbilo, teď udělal EVO a bude prodávat novým, dosud zdr?enlivým zákazníkům :-)
Já mám na Evo podobný názor jako Ty, Honzusi, asi bych se ale obe?el bez stříbrné li?ty kolem předního znaku ve stylu F500, ta toti? Evo "rozesmívá", kde?to vrchní gril hned pod ním zase auto "mračí" podobně, jako klasické GP, tak?e mám z toho pocit, jako by se ten úsměv se zamračením spolu prali! Kdyby vynechali li?ty (zkou?el jsem ji úpravami fotky vyzmizíkovat) , Evo by to vylep?ilo, ale to je jen můj subjektivní názor. Pokud se faceliftem podařilo odstranit vytýkané nedostatky (viz nemo?nost otevření pátých dveří zvenku apod.), které lidem vadily, mů?e se opravdu stát Evo leaderem trhu, a o co víc ka?dé automobilce jde, ?e? Teď bude zále?et, jaké ceny budou nasazeny, třeba se bude soubě?ně s Evem vyrábět i GP (místo Classica) a ka?dý si vybere svou srdcovku. Ta cena bude hodně rozhodující - ruku na srdce, fiatáři, kdyby stálo Lamborghini jen o 100 000 Kč víc, ne? GP, co koupíte raději? A vo tom to taky je! Já jsem po počátečních rozpacích v pohodě - pokud se mi nebude Evo líbit nebo bude nasazená vysoká cena, tak si na jaře koupím GP (kdy? se bude je?tě vyrábět) nebo koupím Bravo, které se mi taky hodně líbí a není zase o moc dra??í.
julo
Štamgast

Příspěvek od julo »

http://www.autorevue.cz/Bleskovky/Fiat- ... fault.aspx
... začínam mu prichádza? na chu?.
Grande Punto 1.2 8V 5dv Dynamic, červená exotika
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

JardaK. píše:
Honzus píše:Jinak za mně je prostě původní GP pořád krásným autem, nebojte, jen pro mně prostě není problém přijmout i nové EVO a přijmout jej také jako krásné, samo trochu jinak, nově, ale krásné a v rámci segmentu opět jednoznačně nejkrásněj?í..... z ?ádného úhlu tam u? nic neru?í a je to dokonalé stři?ený malý hatchback.... PUNTO... TEČKA... EVO ;-)

Já mám na Evo podobný názor jako Ty, Honzusi, asi bych se ale obe?el bez stříbrné li?ty kolem předního znaku ve stylu F500,
Asi to samé platí i pro mě.
Stříbrnou li?tu bych zru?il, zklamalo mě nepou?ití avizovaných LED diodových zadních světel.
Jinak opravdu celé auto vypadá hodnotněji, předev?ím interiér.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Honzus píše:Pár nových ofiko foto interiéru ;-)
Obrázek
Honzusi, co ten čvanč vlevo nahoře? To je na co, neví?? Ten symbol mi moc neříká. Podle jiných snímků tam někde dr?í navigace
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

Dusane zadni svetla jsou zatim podle fotek povedena a ze nejsou diodova nevadi. Pokud budou pasovat tak si delam na ne zalusk.
Obrázek
carlos
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carlos »

Honzus píše:Chlapi názory Vám neberu a respektuju je, ale pár připomínek a chtěl bych znát Va?e názory na ně:

1) Viděli ste kolmáče zepředu a zezadu na ofiko sadě původního GP? To bylo prostě úzké a vysoké auto. V?ímáte si, jak je EVO oticky mnohem jistěji posazené na silnici? Vy si úzkosti původního GP (zejména zákl. verze nesní?ené jako Sport) nev?ímáte a nevadí Vám?

2) Nepřipadá Vám EVO mnohem moderněj?í, jaksi soudoběj?í a více zapadající do roku 2009/10? Původní GP jakkoliv krásné u? prostě nebylo tím trhákem a prodeje to jen dokazovaly....

3) Co ře?ení těch zadních světel a odrazek v nárazníku? Nepřipadá Vám, ?e původní GP je má blbě u sebe a zbytečně auto zu?ují? A EVO je má opravdu moderně tavrované a parádně do?iroka umístěné?

4) Světla, přední nová jsou prostě krásně 3D modelovaná pod tím krycím sklem, zadní opět auto krásně roz?iřují a ty černé linky, to je prostě ?mrncovní a zase to hodně pomáhá optice a vnímání vý?ky a délky auta......

AD nárazníky

1) nové ře?ení je mnohem praktičtěj?í (parkování atd.)
2) nové ře?ení je nutné kvůli americkým crashtestům a vypadá to, ?e podle úprav se s EVEM počítá i do USA....
Ono je ale podstatny jak budou vypadat seriovy auta, zvlast ty v nizsi vybave. Prece jen to co je na fotkach je snizeny a jsou na nich kola bud s podlozkama nebo s jinym ET. To je jeden z duvodu proc ti prijdou opticky sirsi. Ty na zivych fotkach z Frankfurtu uz na me tak nepusobi. Vzpominam kdyz sem hltal katalogy a fotky GP pred dvema rokama, pak prisel do prodejny a divil se co to tam prodavaji za uzky a vysoky kozy. :)
bílej 1.9Mjet Sport, 3dv
Honzus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzus »

Du?ane, ten čudl je podle mě jen dr?ák toho TomToma a má uděllanej nějakej samozavírací mechanizmus. TomTom má jet přes Blue&Me.

Můj názor je teda tokovej, ?e to je dr?ák navigace a bude tam určitě napájecí konektor uvnitř... jinak jede komunikace přes BT ;-)

Verze bez nav to mít nebudou ;-)

GP Sport 1.4 16V
Odpovědět