hele odjizdim pristi patek to jest 26 a prijizdim 12 ne ale to by se dalo asi osefovat driv no,jinak pristi tejden sem tu jeste ale to bude asi taky na prd pac nevim jestli nekdo pres tejden prijede...
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
.bany píše:hele odjizdim pristi patek to jest 26 a prijizdim 12 ne ale to by se dalo asi osefovat driv no,jinak pristi tejden sem tu jeste ale to bude asi taky na prd pac nevim jestli nekdo pres tejden prijede...
ty jo,to je nejake zapeklite?ja bych mohl ted v utery a nebo zase v nedeli a taky nevim jestli by nekdo prijel v tejdnu potom bych mohl teda toho 12.7 a to by bylo nejidealnejsi a potom mozna zase v tydnu,jinak potom jsem uplne zabitej a mohl bych mozna az na konci srpna
to jo tak jelikoz se nikdo zatim neozval krome dusana tak uvidime,jinak v ut by to teoreticky slo ale tak nechame to asi na tu nedeli toho 12.7 to ja klidne pojedu driv,uvidime kdo se jeste ozve...
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
HM-12.7. BUDU VE SKLÍPKU NA MORAVĚ.....JEN TAK MI NAPADLO CO SI NĚKDY ZABLBNOUT NA LETI?TI V HO?KOVICÍCH U MNICHOVA HRADI?TĚ??Z BOLESLAVI KOUSEK A K VVEČERU TAM JE KLID.DU?AN TO TAM JISTĚ ZNÁ.
Ho?kovice znám, ale jak je to s přístupností v podvečerních hodinách nevím. Ale jedná se o leti?tě s provozem, tak?e s "volňáskem" bych moc nepočítal.
Co se týká "blbnutí" s vozítkem, jak víéte, jsem u? "star?í" pán a toto u? má za sebou - navíc s 1,2-kou se toho moc nedá .........
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
jsou tam dvě dráhy-jedna pro letadla a druhá na blbnutí.takhle k večeru tam právě tuningáři z okolí jezdí zlobit.oficiálně je tam zákaz vjezdu ale nikdo to nerespektuje.je?tě to vypátrám jestli tam nejsou nějaké změny.