No tak na tie nase trhace asfaltu uplne jak stvorene....
Uz som vyrastol, teraz skor luskam Bravo letaky a snivam ako budem mat ten 150konovy TJET
Dusan co tie dvere, any progress?
nal: a samozrejme ze cela ruka tak lezerne spustena z okna dole
Du?an: pozeram ze pravidelne hladas doplnky, nenasiel si nahodou niekde nieco na styl noveho abarthu? myslim tie oplastovane lemy naraznikov, a spodky predneho aj zadneho naraznika? mne by sa pacilo nieco take
RadimG píše:Du?an: pozeram ze pravidelne hladas doplnky, nenasiel si nahodou niekde nieco na styl noveho abarthu? myslim tie oplastovane lemy naraznikov, a spodky predneho aj zadneho naraznika? mne by sa pacilo nieco take
tak mi napadlo, skus si najst vyrobcu nalepiek, na tvojho bieleho tatosa ako site.
vpredu ciernu (pod masku a spodny nasavac) a hlavne cez kapotu a vrch 2 cierne pasy. k tomu spojler, mozno dve prahove listy a zliatiny. jemny styling na tvoje auto ako sity!
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)
Uz som vyrastol, teraz skor luskam Bravo letaky a snivam ako budem mat ten 150konovy TJET
Dveře jsem zatím neře?il, čekám (zatím) na radu známého soudce.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Mně se ty světla, stejně jako Nalovi, také líbí. Dovedl bych si je představit i na svém stejném červeném GP-čku. Ale budou asi pěkně mastné, počítám tak cca 15 000 Kč (něco podobného lze kopit tu?ím u Milotecu na Fabii.
Naposledy upravil(a) Dušan dne pon kvě 28, 2007 16:25, celkem upraveno 1 x.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
RadimG píše:nal: a samozrejme ze cela ruka tak lezerne spustena z okna dole
Du?an: pozeram ze pravidelne hladas doplnky, nenasiel si nahodou niekde nieco na styl noveho abarthu? myslim tie oplastovane lemy naraznikov, a spodky predneho aj zadneho naraznika? mne by sa pacilo nieco take
Ne nena?el, bude? si asi muset počkat, a? se Abarth bude prodávat u nás. Cenově ty plasty určitě budou také zajímavé ...
Jinak o doplňky se zajímám, ale na GP-čka toho zatím moc není a kdy? u? ano, je to poměrně drahé. Mně se líbí, kdy? auto není sériovka, ale moc peněz také nejsem do vylep?ování dát. Zatím jsem investoval do světel pro denní svícení a myslím ?e to mému GP-čku i slu?í.
Naposledy upravil(a) Dušan dne úte kvě 29, 2007 16:49, celkem upraveno 3 x.
Du?an: original fiatacke urcite kupovat nebudem, to bude strasna palka si myslim.. ale poliaci by sa mohli pochlapit a nieco take spravit aj na "obycajne" punto
RadimG píše:Du?an: original fiatacke urcite kupovat nebudem, to bude strasna palka si myslim.. ale poliaci by sa mohli pochlapit a nieco take spravit aj na "obycajne" punto
U Poláků je asi jediná ?ance, pokud se nechce? vydat ze v?ech peněz.
teraz taka prizemna otazka =
kolko stoja nove stierace ? Tie moje to uz musia mat za sebou, vodicov na spodnej tretine vobec nestiera a poskakuje trhane po skle
celkovo uz nestoja za vela....
Robo1.2 píše:teraz taka prizemna otazka =
kolko stoja nove stierace ? Tie moje to uz musia mat za sebou, vodicov na spodnej tretine vobec nestiera a poskakuje trhane po skle
celkovo uz nestoja za vela....