Grandepunto - uka?te ta svoje
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Tomko ajajaj poznam to tak trocha .
Tak za prve rozdiel medzi nami je ze mam 27500km. Ostatny pribeh mame podobny. Plus este som si uzil otvaranie zadnych dveri [ktore chodia stale cudne, uz sa v tom rypali 3krat] Akurat neviem co myslis klepanie v riadeni ked rychlo otocis volantom, ja tam pocujem lupnutia a to mi robi snad od novoty, moc som sa tomu nevenoval.
Skor ma irituje vola vo volante hlavne pri jazde na dialnici. Tak snad 5stupnov? Ked fuka silny bocny vietor tak ta vola vo volante nie je moc prijemna. Ked som mal 2he riadenie tak bolo krasne tuhe bez vole. Co z toho ze vydrzalo iba 4000km.....
Neviem vela chvaly bolo na DS servis, neskocis tam? Ja tam nechodim neviem. Ani ja nemozem povedat ze by bolo v aute ticho. Zda sa mi ze je dost hlucne na nerovnostiach, rozmyslam ze ci sa mozu ozyvat tlmice pri 30tisic?
Zober si ake prusery ma fiat stale s tym riadenim, vyzera to dost divne, pri tolko milionoch vyrobenych aut v historii.
Co keby si na fiat aplikoval nase zakony a odstupil od zmluvy? Lenze tebe teraz nejdu menit prevodku ale asi stlpik riadenia takze sa zavada neopakuje 3raz, aj ked neviem co by na to povedal sudny znalec.
Tiez som si myslel ze kupim nove auto a dlho na neho nik nesahne!!!Opak je pravdou, aspon vidis ze nie si sam
Preto tu pisem novy model nikdy viac....
V lete by asi nezaskodila nejaka kofola a meeting GP majitelov [hlavny tych co si uz nieco s ich autami preskakali = vymena vedomosti]
Tak za prve rozdiel medzi nami je ze mam 27500km. Ostatny pribeh mame podobny. Plus este som si uzil otvaranie zadnych dveri [ktore chodia stale cudne, uz sa v tom rypali 3krat] Akurat neviem co myslis klepanie v riadeni ked rychlo otocis volantom, ja tam pocujem lupnutia a to mi robi snad od novoty, moc som sa tomu nevenoval.
Skor ma irituje vola vo volante hlavne pri jazde na dialnici. Tak snad 5stupnov? Ked fuka silny bocny vietor tak ta vola vo volante nie je moc prijemna. Ked som mal 2he riadenie tak bolo krasne tuhe bez vole. Co z toho ze vydrzalo iba 4000km.....
Neviem vela chvaly bolo na DS servis, neskocis tam? Ja tam nechodim neviem. Ani ja nemozem povedat ze by bolo v aute ticho. Zda sa mi ze je dost hlucne na nerovnostiach, rozmyslam ze ci sa mozu ozyvat tlmice pri 30tisic?
Zober si ake prusery ma fiat stale s tym riadenim, vyzera to dost divne, pri tolko milionoch vyrobenych aut v historii.
Co keby si na fiat aplikoval nase zakony a odstupil od zmluvy? Lenze tebe teraz nejdu menit prevodku ale asi stlpik riadenia takze sa zavada neopakuje 3raz, aj ked neviem co by na to povedal sudny znalec.
Tiez som si myslel ze kupim nove auto a dlho na neho nik nesahne!!!Opak je pravdou, aspon vidis ze nie si sam
Preto tu pisem novy model nikdy viac....
V lete by asi nezaskodila nejaka kofola a meeting GP majitelov [hlavny tych co si uz nieco s ich autami preskakali = vymena vedomosti]
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
k novym vozom novych modelov - mal som merivu od 2003 - 2005. len par prevadzkovych drobnosti. geometria, vrzganie dosky. motoricky na 1
leon - od 2006 - 4 mesiace rodea s automatickou klimou, drobne chyby v dielenskom spracovani. inak mooricky tiez na 1
GP - od 2006 - kde tu pocut pazvuk, inak na svoju triedu a motor pohoda.
vadi mi vsak, ze do auta musim este vela investovat (pelovy filter, ochrana motora), cize nielen styling
leon - od 2006 - 4 mesiace rodea s automatickou klimou, drobne chyby v dielenskom spracovani. inak mooricky tiez na 1
vadi mi vsak, ze do auta musim este vela investovat (pelovy filter, ochrana motora), cize nielen styling
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)

Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)

no a kolko km ma tvoje gp?nal píše:k novym vozom novych modelov - mal som merivu od 2003 - 2005. len par prevadzkovych drobnosti. geometria, vrzganie dosky. motoricky na 1
-
- kolemjdoucí
sem ani nečekal, ?e se to bude tak líbit. Mě se toti? ta barva auta nelíbila a málem jsem si ho ani nekoupil, chtěl jsem tmavě modrý nebo červený. Jinak není to ?ádný zázrak (motorově) obyč 1.4 , výbava Emotion, ale nechal jsem tam dát sportovní koncovku, nový kola + pneu. Pří?tí týden je?tě nechám zatmavit skla, pak to nechám tro?ku sní?it, proto?e je tam docela velká mezera mezi kolama a blatníkem. No a nakonec u? jen paket od MS design a bude to 

auto jsem potřeboval hned a na skladě měli mít údajně 2 jiná, co by se mě libila, ale kdy? tam prodejce volal, tak jedno u? bylo prodaný a na druhý se nedovolal, tak?e jsem sáhl po tomhle. Ale teď u? jsem si na tu barvu zvykl a začala se mi i líbit
Jinak cena byla cca 350tis(teď u? je přes 400tis.)., tak?e nevím, jestli to je nějaký úspěch, spí? mě dost zklamalo, ?e se nedalo skoro vůbec smlouvat. Mám zku?enosti s nákupem jiného auta a tam nám dali hned půl milionu slevu, bylo to skoro nové, mělo najet jen 4tis. km., ale to je úplně jiné auto. Chtěl bych si s tímhle autem je?tě malinko pohrát, ale ta cena bodykitu od MS design je vcelku vysoká, mám je?tě vyhlídnutý jiný bodykit, ale u toho nevím, jestli má nějaké homologace, nechtěl bych mít pak na technický problémy.

-
- Štamgast
-
- Štamgast