to sou bejkarny myslim ze kdys si koupis fabii HTP ani to nepotrebujes,ta ma sama osobe zvuk jak 2.0 zavodak jinak pak chudak ten co si to da do facka...po hodinovy jizde mysli ze tam ma osmivalec 300cv a pri predjizdeni do kopce to seslapne a jede stejne rychle jak ta 120 co predjizdi...
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
... dneska jsem dorá?el na bílý sport před Mohelnicí,ale bez reakce a to jsem ho musel dojí?dět jako dobytče
... s barvou ven,kdo to byl? značka začínala tu?ím 3M7 ...
Zakládám spolek nepřátelů KUN, POTKANŮ, LASIČEK a POTULNÝCH KOČEK.. Takhle nasrat do motoru by nedokázal ani člověk.. Kdo se ke mě přidá?
Komplet zakrytovanej motor, nějakej antihlodavčí pískač na baterky, poházený vlasy po gará?i, antikuní sprej kterej u? mám snad i v kapse jak se od něj auto ulepený.. napadá vás je?tě něco dal?ího? ..mě u? snad jenom pořídit si tygra a uvázat ho tam..
wenca píše:Dnes v noci mi nějaká kurva ukradla přední stěrač .
Samozrejmě ten velký .
Debil jeden .
Ne? jsem jej stačil koupit v ATU na Novinářské tak mi otec hlásil , ?e u? ho má taky koupený - ale z Fiatu .
Tak?e Ostravaci , prodám nové nevybalené přední stěrače !!!!
cena 600kč .
trosku ta ukludnim,ze si este obisiel dobre minuly tyzden tiez daky .o.ot u nas obtrhal na dvoch vedla stojacich autach obe spatne zrkadla
neviem,kde uz speje inteligencia dnesnych ludi