Zajímavosti ze světa motorismu
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nemluvíte tu někdo náhodou o úplně jiném autě? A nedopadá to náhodou takto?
http://www.youtube.com/watch?v=3JBrYlOZbSo
Sloven?tí kolegové prominou
http://www.youtube.com/watch?v=3JBrYlOZbSo
Sloven?tí kolegové prominou

Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
Dalle, nebudu se s tebou hádat, ale nepí?u podle dílenské příručky, motor jsem vytahoval kvůli nápravnici. Nárazník 6 ?roubů, čelo 4 ?r. + konektor, krycí plechy zále?í jak seděli, poloosy 2x8 imbusů, táhlo řazení, elektro, hadičky, podlo?it vozík, motor 4 ?r. v silenblocích a byl venku kompletní agregát.
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (?edá Chemical)
Je?tě před inaugurací nového amerického prezidenta představil koncern GM novou obrněnou limuzínu, která nabídne novému prezidentovi nejen pohodlí, ale notnou porci bezpečí.
Prezidentské vozidlo dostalo kompletně přepracovaný design. Přesto je podobnost s minulým modelem, se kterým jezdil George Bush více ne? značná.
GM se netají tím, ?e limuzína je vybavena neprůstřelnými skly, pancéřováním a v neposlední řadě runflatovými pneumatikami, které dovezou auto do cíle i v případě jejich defektu.

Prezidentské vozidlo dostalo kompletně přepracovaný design. Přesto je podobnost s minulým modelem, se kterým jezdil George Bush více ne? značná.
GM se netají tím, ?e limuzína je vybavena neprůstřelnými skly, pancéřováním a v neposlední řadě runflatovými pneumatikami, které dovezou auto do cíle i v případě jejich defektu.

Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
lukas píše:neni to nahodou GRAFIT . supersport co si postavil nejakej chapek v garazi , myslim ze to ma motor z Tatry

- benja
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
ho?i.... mám časák.. kde byl grafit jako vůbec poprvé představen... pokud nezapomenu tak ho naskenuji a hodím sem.. ten popis jak dělal z betonu formy na blatníky a pod je ?ílený.. takové vychytávky... jinak má? pravdu.. je tam závodácký motor z tatry..
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ten casak je naskenovany v tom odkazu co jsem tu hodil. Bylo to v Tuning Magazine ne?benja píše:ho?i.... mám časák.. kde byl grafit jako vůbec poprvé představen... pokud nezapomenu tak ho naskenuji a hodím sem.. ten popis jak dělal z betonu formy na blatníky a pod je ?ílený.. takové vychytávky... jinak má? pravdu.. je tam závodácký motor z tatry..
Já víno také nemusím. Zde více informací:Teddy86 píše:Ja osobne vino nepiju ale zajimalo by mne jestli se ty vina daji vubec pit?
http://www.autofun.cz/fiati-chlast-1761/
Renault Captur 130 HP