GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
Dneska mi na něj dávaj pneu, ale na auto je budu dávat asi tak za týden nebo dva, uvidím podle počasí, tady u nás sem tam je?tě pořád sně?í.
Mo?ná je ale na víkend nahodím, jestli budu mít čas a udělám nějakou fotku.
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
tak ty se ti povedli ale tu cenu bych nechtel znat...!!! mi premejslime o tehlech brockach v 17´´ nevim jestli se ale budou hodit k cervenymu grandeti ale jsou luxusni : )
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
COLIN - urcite este pockaj aspon do troch zmrznutych lebo obcas aj vtedy zasnezi u nas na juhu takze u vas moc teplejsie nebude... ja urcite az v maji budem prezuvat naco sa ponahlat zimnym skodi az vyzsia teplota ako 20stupnou....
bany - presne tieto som chcel ja na moje cervene a su na nom prekrasne!!! jedno stilo ich tu v okoli ma ale je cervene a su taketo
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
.bany píše:tak ty se ti povedli ale tu cenu bych nechtel znat...!!! mi premejslime o tehlech brockach v 17´´ nevim jestli se ale budou hodit k cervenymu grandeti ale jsou luxusni : )
Taky moc pěkné - hlavně k červené
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Tak a kola jsou u? na autě Ale zas je asi sundám, chtěl jsem jen vědět, jak to bude vypadat a jezdit ... je to docela tvrdý