Super ! Jsem rád, ?e v tom nebudu sám, mytí nemá smysl v tomhle počasíJarou? píše:na mytí auta seru, po zku?enostech z minulých srazů.....lolek píše:jarou?: jápivo beru a na dora?ení vemu metaxu, tak?e kelímky sebou
ps: kdy? koukám na tu předpověď, tak nevím zda má cenu auto vůbec umejvat
PS: včera jsem rozběhal diagnostiku, tak?e beru notebook a kabelyA? se máme čím bavit.
8. čs. sraz GP FANS Litomyšl 9.-10.6.2012 (fota od str.16)
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
- Zdenda
- Abarthář
- Kontaktovat uživatele:
Tu metaxu si nech a? na sobotu, bude? ji potřebovat, a? dorazíme s lukínemlolek píše:jarou?: jápivo beru a na dora?ení vemu metaxu, tak?e kelímky sebou
ps: kdy? koukám na tu předpověď, tak nevím zda má cenu auto vůbec umejvat

P.S. Ne aby jste v?echno vychlastali, páč Jarou?e pak nejde vzbudit

Naposledy upravil(a) Zdenda dne stř čer 06, 2012 19:46, celkem upraveno 1 x.
AprГЁs les processus d'extraction, la teneur en sildГ©nafil a Г©tГ© dГ©terminГ©e en utilisant l'efficacitГ© liquide haute performance du mГ©dicament mais Г©galement h aprГЁs dans ces articles publiГ©s rГ©fГ©rences 8 18.
- Zdenda
- Abarthář
- Kontaktovat uživatele:
Já si nechal minulou neděli profesionálně vyle?tit auto (4h práce profíka),tak to jen opláchnu vodou a razím
Zdenda

AprГЁs les processus d'extraction, la teneur en sildГ©nafil a Г©tГ© dГ©terminГ©e en utilisant l'efficacitГ© liquide haute performance du mГ©dicament mais Г©galement h aprГЁs dans ces articles publiГ©s rГ©fГ©rences 8 18.
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
az by siel niekto zo slovenska tak nech mi da vedet !!!!!!!
dusan sprav tam prosim ta plac niekde mi tam prideme medzi 10:00 az 10:30.nejdem po vasej dialnici. zoberiem zasa ten biely pristresok KEBY NAHODOU jeden stolik a 3 sedacky rozkladacie. aj chladnicku samozrejme keby tam nebola.
grill tam dufam niekto bude mat aby som si vecer opiekol daco.
dusan sprav tam prosim ta plac niekde mi tam prideme medzi 10:00 az 10:30.nejdem po vasej dialnici. zoberiem zasa ten biely pristresok KEBY NAHODOU jeden stolik a 3 sedacky rozkladacie. aj chladnicku samozrejme keby tam nebola.
grill tam dufam niekto bude mat aby som si vecer opiekol daco.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zpráva pro ty, co jedou v pátek
koupil jsem gril (35cm pruměr, to musí stačit
) a 2,5kg uhlí, tak?e kdy?tak někde po cestě vemte noviny a pepo
a samozřejmě maso 
ps: kdy?tak napi?te, zda platí ten sraz cca v 17h zde http://mapy.cz/s/44MT nebo jestli o něco později, at tam třeba jak jouda hodinu nečekám

ps: kdy?tak napi?te, zda platí ten sraz cca v 17h zde http://mapy.cz/s/44MT nebo jestli o něco později, at tam třeba jak jouda hodinu nečekám

Čusík.beru taky gril a nějaký to polínko .Samo ?e taky nějaké jídlo a pídlo.Auto jsem vypucoval v mezích mo?ností.Zdendo ,zítra pojedu k tetce na ten Frýd?tejn a ráno tedy dorazím do toho Jablonce na tu pumpu.Ale mů?u klidně počkat na pumpě v ?elezným Brodě,mám to tam blí?.Tak napi? kde.Nebo ti zavolám kde jsem.
Jezdím jen tak rychle jak můj strážnej anděl dokáže lítat.