Dušanovo gipi a Š Rapid
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
docela dlho ti aj vydrzali
ja som ich musel menit po cca 55000 ale buchala len na jednej strane tam kde som v minulosti ohol elektron vo velkej jame

Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
ked pod no vlees a je zdvihnute tak niako musi byt nad jamou na svojich ked s nim pohybes.
ale zistis to lahko ked pojdes pomaly napr na 2jke na volnobehu (neboj auto to utiahne) po neakej polnej ceste laebo rozbitej ceste tak budes pocut take klikaniaproste jedno predne kolesa sa musia pohybovat kazde inym smerom vtedy to dost pocut
ale zistis to lahko ked pojdes pomaly napr na 2jke na volnobehu (neboj auto to utiahne) po neakej polnej ceste laebo rozbitej ceste tak budes pocut take klikaniaproste jedno predne kolesa sa musia pohybovat kazde inym smerom vtedy to dost pocut
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
zostalo v rodine
aktualne
Bouchání od přední nápravy i na malých nerovnostech.Majty píše:to Du?an: Du?ane jak se ti projevovaly ty ?patné stabilizační tyčky. jak poznám ?e jsou ?patné kdy? třeba vlezu pod auto? Děkuji za odpověď
Majty GP 1.4 8V
Jestli ví?, kde ty tyčky jsou, konce jsou ulo?eny v takových gumových pouzdrech (tam kde jsou uchycené), chytne? a s tyčkou pocloumá? a vidí? ?e je v uchycení vůle. Jinak u? bouchaly poměrně dost.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Mně to také bouchalo na pravé straně, kde ulo?ení tyčky bylo viditelně volné, ale samozřejmě jsem vyměnil na obou stranách.Majty píše:to Du?an: Děkuji, hned jak budu mít čas tak vlezu pod auto a zkusím to. Jinak mě to bouchá jenom na pravé straně. Ale je to den ode dne hor?í. začalo to při zatáčení do leva to praská rachotí a teď u? to klepe aji na nerovnostech a hlavně to bouchne na zpomalovacích retardérech. mám dvě varianty. Buď jsem koupil od Fiatu vadný kus horního ulo?ení, ale to se mi moc nezdá, nebo to jsou ty tyčky. Tak je?tě chvíli posečkám a pak vletím do servisu.
Majty GP 1.4 8V
Myslím, ?e by to mohla být příčina i u tebe.
Renault Captur 130 HP
Původně jsem měl vyhlédnuté Uniroyal Rain Expert, ale za slu?nou cenu teď nejsou. Tak jsem si objednal a v úterý mi je přivezou, Barum Brillantis 2Du?an píše:Jeliko? jaro tu bude cobydup, objednal jsem si nové letní gumy. Ty původní jsou u? na hraně (místy ji? pod ní).
A jakou značku?
No a v lednu bych je chtěl nechat přezout na li?áky, abych pak zjara nestál fronty v pneuservisech.
Renault Captur 130 HP
-
- Návštěvník