Závady a řešení problémů
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
to je jasne preco to nevymenili: urcite sa najdu ludia ktori si to bud nevsimnu, alebo s tym do servisu nepojdu.. a naco by si robili zbytocnu robotu? ved ak to bude majitelovi vadit, vymenime..
v tom mas Robo pravdu, ze je to nefer pristup, taketo veci mali opravovat hned ako im auta prisli.. ved to je tragedia ze uz pomaly 2 roky od momentu ako sa auto zacalo vyrabat sa stale objavuju auta s rovnakymi problemami (riadenia, zadne klucky)
a tebe excaliber odporucam ist na vymenu.. mne riadenie vymenili prednedavnom a zatial je to super (teda tak ako by to malo byt od zaciatku)..
v tom mas Robo pravdu, ze je to nefer pristup, taketo veci mali opravovat hned ako im auta prisli.. ved to je tragedia ze uz pomaly 2 roky od momentu ako sa auto zacalo vyrabat sa stale objavuju auta s rovnakymi problemami (riadenia, zadne klucky)
a tebe excaliber odporucam ist na vymenu.. mne riadenie vymenili prednedavnom a zatial je to super (teda tak ako by to malo byt od zaciatku)..
GP 1.2 Active 5D (Biela Ambient)
Radim musel som svoj prispevok trocha editivat lebo ma to poburilo. V trencine tiez dobre vedia ze to maju menit. No my do toho az tak nevidime ako je to v zakulisi importer, sukromne servisy, ale vsetko vychadza snad aj od postojov z Turina. Keby na nich tlacili mozno by to bolo inak. Otazka je od koho ma vyjst aktivita, servis alebo vyrobca?RadimG píše:to je jasne preco to nevymenili: urcite sa najdu ludia ktori si to bud nevsimnu, alebo s tym do servisu nepojdu.. a naco by si robili zbytocnu robotu? ved ak to bude majitelovi vadit, vymenime..
Ak ma aktivita vyjst az od zakaznika [ked je problem] tak neni div ze predaje klesaju..... http://auto.sme.sk/clanok.asp?cl=3407702
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
keby fiat fungoval podla mojich predstav (a to neziadam sampanske a masaz pri kazdom servisnom ukone), tak si taku otazku klast nemusime
ale bohuzial sme na slovensku, vozime sa na fiate a mame... (do politiky sa radsej pustat nebudem)
ale aby som tu nevyznel ako usomrany nespokojny majitel.. mam pocit ze som sa po roku pouzivania (a behania do servisov) dostal do fazy spokojneho pouzivania.. vsetky (zname) problemy boli odstranene a teraz konecne zacinam auto pouzivat s pocitom, ze je vsetko tak ako ma byt
tak si zelam aby mi to dlho vydrzalo

ale aby som tu nevyznel ako usomrany nespokojny majitel.. mam pocit ze som sa po roku pouzivania (a behania do servisov) dostal do fazy spokojneho pouzivania.. vsetky (zname) problemy boli odstranene a teraz konecne zacinam auto pouzivat s pocitom, ze je vsetko tak ako ma byt

tak si zelam aby mi to dlho vydrzalo

Trochu si zafilozofujem:
Kolko je tomu, co sa v Turine menil manazment? Myslim ze nejakych 4-5 rokov dozadu, a malo nastat nieco take ako "novy fiat", kde kvalita a zakaznik mali byt na 1. mieste. Tazko zatial posudzovat kde je presne problem, ale s tou kvalitou sa im to hadam aj celkom dari, maju dost novych a uspesnych modelov, snazia sa o zmenu predsudkov voci fiatom, no na tej strane smerom k zakaznikom mam dojem, ze akosi zaspali.....
Kolko je tomu, co sa v Turine menil manazment? Myslim ze nejakych 4-5 rokov dozadu, a malo nastat nieco take ako "novy fiat", kde kvalita a zakaznik mali byt na 1. mieste. Tazko zatial posudzovat kde je presne problem, ale s tou kvalitou sa im to hadam aj celkom dari, maju dost novych a uspesnych modelov, snazia sa o zmenu predsudkov voci fiatom, no na tej strane smerom k zakaznikom mam dojem, ze akosi zaspali.....
Excaliber - Grande Punto 1.2 Dynamic NewOrleans
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
este by mozno bolo zaujimave vediet ako je to vo vztahu k zakaznikovi v inych a pre predaj zaujimavych krajinach (nemecko, anglicko a mozno aj doma, v taliansku).. ci ten problem nahodou nie je u nas, lebo co si budeme nahovarat, zatial zijeme v obdobi, kde si kazdy mysli ze je ten najmudrejsi a chce tych druhych precurat kde sa len da..
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
ja som raz skusal poslat otazku, niekde na fiat.com bol formular, ale zadavala sa tam aj krajina odkial si a bojim sa ze na zaklade toho bola potom moja sprava presmerovana na slovensko a do talianska sa nedostala.. samozrejme odpoved neprisla
o inom sposobe neviem, resp. neviem kde by sa dali zohnat nejake konatkty..

-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Mů?e? se obrátit na generálního dovozce Fiatu do ČR a napsat přímo jemu. On to má na starosti a on komunikuje s dealery a servisy.Márty píše:Mo?ná bych utrousil pár slov na můj autorizovaný servis, proto?e to byla otřesná zku?enost. Mo?ná by si pak na ně trochu posvítili.
A ad 2 mů?e? tady zalo?it téma: nedoporučené servisy a alespoň tro?ku poradit náv?těvníkům tohoto fora...

Robbert, kolemjdoucí, S GP 1,4 8v najeto 1 600 km,
jinak Ford Mondeo 2,0 TDDI.
Chce? vědět, kdo jsem? Klikni na www stránky
jinak Ford Mondeo 2,0 TDDI.
Chce? vědět, kdo jsem? Klikni na www stránky
hmm raz som bol tak super nasr... ze som zhanal cislo na customer servis priamo do Talianska. Nerobi mi najmensi problem tam zavolat a stazovat sa [samozrejme na konkretne veci]. Bezne volavam do celeho sveta takze fakt neni problem. Samozrejme ze cislo na webe som nenasiel.RadimG píše:ja som raz skusal poslat otazku, niekde na fiat.com bol formular, ale zadavala sa tam aj krajina odkial si a bojim sa ze na zaklade toho bola potom moja sprava presmerovana na slovensko a do talianska sa nedostala.. samozrejme odpoved neprisla![]()

Potom som napisal na ten formular ale nefungovalo pre istotu odosielanie....
Máte-li chu? psát do Turína, zkuste www.fiatgroup.com/home.php?lang=it - jsou zde mailové adresy.
Já jsem psal před týdnem do Turína klasický dopis, tak jsem zvědav jestli a kdy mi odpovědí.
Já jsem psal před týdnem do Turína klasický dopis, tak jsem zvědav jestli a kdy mi odpovědí.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Napsat je dobre,ale jak. Italsky neumim a anglicky to tezko pujde. Protoze pracuji pro zahranicni firmu, kde monitorujeme a spravujem vzdalene servy a hlavni zakaznik je Fiat auto s.p.a primo v turine. Vsichni mi sefove jsou italove, no a anglictina je u nich na velmi spatne urovni.
Jinak trosku odbocim: taky musite nekolikrat zmacknout tlacitko otevirani kufru z pristrojove desky nez se vam kufrik otevre?
Jinak trosku odbocim: taky musite nekolikrat zmacknout tlacitko otevirani kufru z pristrojove desky nez se vam kufrik otevre?

to Hnatik:
Tak to asi jezdis mym autem
protoze to same mam i ja. Presne. Zatim je to jediny "poradny" problem. Ty dvere, jdou otevirat celkem lehce ale musi se s klikou trosku skubnout rychleji,ani ne silneji ale rychleji. Kazdy otevira, pomalu a kdyz je vedro tak neotevrou vubec. Zacina me to stvat.
Tak to asi jezdis mym autem