Honzus píše:
Ne stěhovací vůz ne, ale občas prostě potřebuju sklopit sedadla. Kurňa já vá?ím přes 90 kg, to do interiéru tuplem nepatřím
Vana v kufru? U? jsi někdy "klepal" z koberce nějakou vylitou kapalinu (mlíko, saponát atd?) já ano a s dítětem riziko vylití čehokoliv značně roste. Vana je na míru, sedí naprosto přesně a hlavně má zdvi?ený okraj, proto nikdy nikam nic nesteče...
nebo třebas i blbý ly?áky se sněhem kdy? tam dá?... navíc vana má protiskluzovou podlahu, karton mléka nebo balíky balený vody prostě nejezdí... Na moji vanu nedám dospustit
Dobrá, dobrá No, snad jezdí? připoutaný
Tak to si pi?, nejsem úplně blbej
ale ten subwoofer chci, co s tim
Dej to zezadu na opěradlo
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Společně s origo vedením v plastovém tunelu (pod prahovou li?tou) na levé straně auta. Napojení na trvalý + mám přes pojistku z konektru posilovače řízení. Ten je napájen přímo z baterky.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
ja to mam tak isto len napajanie mam zpredu od baterky pekne spolu svedenim cez prechodku az dozadu. signal o zapnuti berem s radia v obchode s atuohifi som si poprosil o maly pokazeny iso konektor a vytiahol som odtial jeden drot a ten som dal do origos radia secko typ top
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
olso píše:Pls, potrebujem pomoc. Neoriginalne radio sa po urcitom case co auto stoji jednoducho resetne. Vymena RJ a starteru vyriesila problem s kontrolkou teploty a s problemom so startovanim, ale s tymto resetom nie. Nestretol sa s tym nikto, hlavne ty co nemaju origo radio?
Myslis to tak ze kdyz nekam prijedes odejdes z auta a prijdes treba za hodu a radio nema naladene stanice, cas atd?
Presne, ale po dlhsom case, ked pridem trebars za tyzden, tak radio nema naladene stanice, cas atd
olso píše:Pls, potrebujem pomoc. Neoriginalne radio sa po urcitom case co auto stoji jednoducho resetne. Vymena RJ a starteru vyriesila problem s kontrolkou teploty a s problemom so startovanim, ale s tymto resetom nie. Nestretol sa s tym nikto, hlavne ty co nemaju origo radio?
Myslis to tak ze kdyz nekam prijedes odejdes z auta a prijdes treba za hodu a radio nema naladene stanice, cas atd?
Presne, ale po dlhsom case, ked pridem trebars za tyzden, tak radio nema naladene stanice, cas atd
No tak to vypada jako by to nemelo behem te doby stavu a pamet na radiu se vymaze. Ale cim to to teda nevim.
kdy? ti doma vypnou elektřinu tak si některé spotřebiče taky nepamatují čas-třeba v pravěku videa nebo mikrovlnka. zále?í na paměti a baterčičce uvnitř.bude to asi tím autorádiem...nám se takto vymazal program ve velkém tiskovém stroji a to je pak mazec!!a to ode?la baterka jak do hodinek...
Ja to mam taky tak, mam to zapojeno rovnou na baterii, mas na radiu zapojeny zluty kablik primo na baterku? ten se totiz stara o pamet a ta musi mit porad stavu.
Netusim ako je to zapojene, ale mam pocit ze to ide aj ked je kluc vypnuty. Ono to je strasne nahodne, auto stoji den-dva a pohoda, niekedy aj tyzden a pohoda, potom zrazu otec vola, ze ma zase radio vynulovane. Montovali to pri kupe v origoservise.
Uwe Filter píše:Sry, k montá?i a testům jsem se zatím nedostal, páč nebyl čas, mám tu zatím jenom pár obrázků toho USB adaptéru pro info Nejprve celkový pohled, pak nějaké detaily a nakonec příslu?enství - prodlu?ovací USB kabel, pak 3,5mm jack-jack kabel a čtečka na SD karty...
Hele jak to dopadlo, funguje to? jak se to ovládá?
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
Honzus píše:
V rychlosti odpovím za Uweho (kdysi jsem vyměk a psal mu SZ). ?patný ?patný.. Ani nevim jak mu dopadla reklamace..radio s tou věcičkou prý toti? vůbec nespolupracovalo..
Honzus píše:
V rychlosti odpovím za Uweho (kdysi jsem vyměk a psal mu SZ). ?patný ?patný.. Ani nevim jak mu dopadla reklamace..radio s tou věcičkou prý toti? vůbec nespolupracovalo..
Aha, tak nic, asi zůstanu u plánu přidat si tam Line in na jacka a k tomu připojim libovolnej MP3 přehrávač.... ?koda, toto ře?ení se mi toti? velice zamlouvalo.....
HONZUS jakoze nestaci ti tam mat USB kluc 16 gigovy? ja ho tam mam a som nadmieru spokojny a nic mi tam nechyba.o mp3 prehravac sa treba starat ci je zapnuty vypnuty co hra baterky su nabite atd... hento tam strcis a viac sa nestaras ked chces neco nove nahrat zoberes nehras a ide... a keby ti nestacilo 16giga ide tam aj napojit externy disk. ale punto viac ako 20000 pesniciek nezobere!
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
1nekros1 píše:HONZUS jakoze nestaci ti tam mat USB kluc 16 gigovy? ja ho tam mam a som nadmieru spokojny a nic mi tam nechyba.o mp3 prehravac sa treba starat ci je zapnuty vypnuty co hra baterky su nabite atd... hento tam strcis a viac sa nestaras ked chces neco nove nahrat zoberes nehras a ide... a keby ti nestacilo 16giga ide tam aj napojit externy disk. ale punto viac ako 20000 pesniciek nezobere!
Já tam nemám USB ani Blue&Me, tak?e tam USB fla?ku nedám Mám pouze rádio s MP3 a ře?ím jak zvět?it tu kapacitu. Jsou 2 varianty, první vyvést Line in a připojit libovolné zařízení, které umí přehrávat a má jack na sluchátka a druhá s tím zařízením, které umo?ňuje připojit USB k originálnímu rádiu (co? údajně tedy nefunguje).