Tipy na další sraz
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
... podle počasí? Jak to chcete udělat, kdy? ty předpovědi stojí za h---oTeddy86 píše:Zatim jen tak predbezne jak uz psal Jarous ze bysme to udelali tyden pred nebo tyden po tuning srazu at mame svuj klidek a podle pocasi.![]()
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
-
Teddy86
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jednoduse kdyz by melo byt hnusne ten drivejsi termin tak by se to nechalo na ten druhy. Pro mne to problem neni ja si vezmu dovolenou.Du?an píše:... podle počasí? Jak to chcete udělat, kdy? ty předpovědi stojí za h---oTeddy86 píše:Zatim jen tak predbezne jak uz psal Jarous ze bysme to udelali tyden pred nebo tyden po tuning srazu at mame svuj klidek a podle pocasi.![]()
18.-19.6. se zároveň jede v Trutnově Rally Krkono?e - není to od Rozko?e daleko.Teddy86 píše:Zatim jen tak predbezne jak uz psal Jarous ze bysme to udelali tyden pred nebo tyden po tuning srazu at mame svuj klidek a podle pocasi.![]()
Renault Captur 130 HP
...jak ji? psáno o stránku dřív, termín 18. - 20.6. je předem ze hry.Du?an píše:18.-19.6. se zároveň jede v Trutnově Rally Krkono?e - není to od Rozko?e daleko.Teddy86 píše:Zatim jen tak predbezne jak uz psal Jarous ze bysme to udelali tyden pred nebo tyden po tuning srazu at mame svuj klidek a podle pocasi.![]()
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
No, není to tam ?patné, víme u? co mů?em čekat a navíc nemusíme nic nového vymý?let. Pro mě je to dost důvodů, aby byl sraz zrovna tam.Du?an píše:Potom ale není důvod, proč se sjí?dět zrovna na Rozko?iJarou? píše:...jak ji? psáno o stránku dřív, termín 18. - 20.6. je předem ze hry.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
-
g-lobby
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
no v?ak maj ten novej super počítač...Du?an píše:... podle počasí? Jak to chcete udělat, kdy? ty předpovědi stojí za h---oTeddy86 píše:Zatim jen tak predbezne jak uz psal Jarous ze bysme to udelali tyden pred nebo tyden po tuning srazu at mame svuj klidek a podle pocasi.![]()
GP 1,2 Racing 3D černá CO KAREL LPG
Já se Rozko?i (i rozko?i
) v jiném termínu nebráním, na srazíku v rámci tuning srazu se mi líbila mo?nost prohlídky ostatních vylep?ených kár a předev?ím očumování těch na?ich jinými náv?těvníky. Ov?em ten noční randál pro mě také nebyl.
Renault Captur 130 HP
-
.bany
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
ty rozhodne ne!!!ale auto urcitePablo píše:No jo no.Katy kdy? to rozjede tak to je mejdlo.Já se tam tě?ím moc.A skladuju chlast.
Doufám ?e dostanu nějaké dobré hodnocení.
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))