Teď u? je to stejně jedno, mám tenhle rok na nový alu smůlu, kdybych u? neměl prodaný ty svoje původní a neměl koupený nový pneu, tak rad?i ty peníze utratím za něco jinýho. Snad do pátku přijdou nový alu a mo?ná je u? rovnou přezuju, abych si to u?il ... jsou to alu značky OZ racing, ale jaký neřeknu.
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
mam na svém GP ted nove 16" kola DEZENT V DARK a vypadaji naprosto luxusne, lehoulince vycuhují, coz na vzhledu jeste pridalo. Se seriovkama dle mého nesnesou srovnání, na tom odkazu jsou primo na GP....
na zimu mam 16" MAMky, docela ujdou do toho co je v zime na cestach staci....mne osobne ty seriove 17" ani jedny absolutne nesedly...jsem rad, ze jsem je prodal, byt docela dost pod cenou, navic ted se chystam zatmavit si skla, takze to cerny lakovani kol jeste vic vynikne.
Petr1985 píše:mam na svém GP ted nove 16" kola DEZENT V DARK a vypadaji naprosto luxusne, lehoulince vycuhují, coz na vzhledu jeste pridalo. Se seriovkama dle mého nesnesou srovnání, na tom odkazu jsou primo na GP....