Du?an píše:Robo, reklamuj co se dá.
S tím klíčkem nejse? sám. Já jsem tu samou závadu reklamoval v září (septembri), něco mi s tím dělali - bylo to trochu lep?í, ale jenom na chvíli (před reklamací jsem byl v Chorvatsku a dokonce mi v jednu chvíli ne?lo klíčkem otočit vůbec).
Mj. 10.7.2007 jedu v rámci reklamace do servisu v Jičíně, kde mi budou měnit spínací skříňku včetně v?eho co s ní souvisí.
Dnes jsem se vrátil ze servisu.
Zadní dveře ji? jdou otvírat normálně a spínací skříňka chodí jako víno. Skříňku měnili, vlo?ka a klíč zůstaly původní.
Co se týká mých problematických dvěří (světlej?í lak),, auto rozle?tili, ale rozdíl zůstal stejný. Rozhodl jsem se (a mám to z FIAT ČR posvěceno) nechat v lakovně FIAT v H.Králové dveře v rámci reklamace přestříkat.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
No ja som dnes strekol silikonovy olej do zamku, tiez chodi ako vino, otazka dokedy, a este mam aj mastny kluc, ale co uz, teflonove mazivo fungovalo vzdy iba tyzden a potom sa odparilo
Zadne dvere = pisal si ze ti budu menit zamky, menili???Pozri sa na skrutky ktorymi su priskrutkovane.
Tak trochu neverim, vraj je z fiatu pripis ako to opravit, ale vlastne na tom ani nezalezi
Skus jeden pokus = zamkni auto a potom skus ako ti chodia klucky ked su zamknute = porovnaj predne a zadne. Ja mam v tom rozdiel. Ak Su predne dvere zamknute klucky chodia na plny zdvih, na zadnych dverach chodia ale klucky tak cudne za polovicou zdvihu nam pocit ze nieco utrhnem.....
Jednu vec sa mi tiez nezda, ked Ti menili skrinku, vlozka a kluc zostali povodne? V com bol teda problem? som myslel ze v zamok je jeden komponent....
objednavacie cislo sa tiez zmenilo v Aprili06,
Robo1.2 píše:No ja som dnes strekol silikonovy olej do zamku, tiez chodi ako vino, otazka dokedy, a este mam aj mastny kluc, ale co uz, teflonove mazivo fungovalo vzdy iba tyzden a potom sa odparilo
Zadne dvere = pisal si ze ti budu menit zamky, menili???Pozri sa na skrutky ktorymi su priskrutkovane.
Tak trochu neverim, vraj je z fiatu pripis ako to opravit, ale vlastne na tom ani nezalezi
Nevím co s klikami dělali, ale otvírání dveří funguje jak má.
Robo1.2 píše:Skus jeden pokus = zamkni auto a potom skus ako ti chodia klucky ked su zamknute = porovnaj predne a zadne. Ja mam v tom rozdiel. Ak Su predne dvere zamknute klucky chodia na plny zdvih, na zadnych dverach chodia ale klucky tak cudne za polovicou zdvihu nam pocit ze nieco utrhnem.....
Zkou?el jsem, zdvih klik je zcela toto?ný s tím, co popisuje?. Tak?e se neboj.
Robo1.2 píše:Jednu vec sa mi tiez nezda, ked Ti menili skrinku, vlozka a kluc zostali povodne? V com bol teda problem? som myslel ze v zamok je jeden komponent....
Údajně je vlo?ka zámku (zapalování) vyměnitelná. Hlavně ?e jde otáčet klíčkem při startování lehoučce.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Ahoj,
jenom takova zajimavost. To ze zadni dvere mnoha majitelum jdou trosku hure otevirat (i me) uz je znama vec.Ale vcera odpoledne, moje GP stalo asi dve hodiny na slunci jsem zadni dvere otevrel pouze zevnitr. Vecer po schladnuti zase v poradku. Nevim cim to muze byt, mozne teplotni roztaznosti. Nic jineho me nenapada.
hopik píše:Ahoj,
jenom takova zajimavost. To ze zadni dvere mnoha majitelum jdou trosku hure otevirat (i me) uz je znama vec.Ale vcera odpoledne, moje GP stalo asi dve hodiny na slunci jsem zadni dvere otevrel pouze zevnitr. Vecer po schladnuti zase v poradku. Nevim cim to muze byt, mozne teplotni roztaznosti. Nic jineho me nenapada.
to se mi stalo taky asi se tím horkem dveře trochu přilepily na těsnění nebo tak nějak
mě se té? přilepily přední dveře k těsnění, ale to je v tomto vedru normálka...Jinak toto téma asi uzamknu, pro pří?tě bude lep?í ře?it ka?dý problém v samostatném tématu! Co myslíte?
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
mě se té? přilepily přední dveře k těsnění, ale to je v tomto vedru normálka...Jinak toto téma asi uzamknu, pro pří?tě bude lep?í ře?it ka?dý problém v samostatném tématu! Co myslíte?
Ahoj,
Jsem prave nechtel otevirat nove tema, neb jsem si myslel,ze je to zbytecne, psal jsem to spise jako poznamku. Ale OK. Bude to lespi, neb jak ctu, se to stava mnoha majitelum.
Pridám svoje postrehy po cca 2000km, väč?inou známe klasiky:
1. zle sa zatvára skrinka pred spolujazdcom,
2. otváranie zadných dverí z vonku,
3. tupý zvuk z prednej nápravy pri nerovnostiach-akoby boli silentbloky alebo tlmiče vy?lahané.
Zatiaž toto.
excaliber píše:Pridám svoje postrehy po cca 2000km, väč?inou známe klasiky:
3. tupý zvuk z prednej nápravy pri nerovnostiach-akoby boli silentbloky alebo tlmiče vy?lahané.
Zatiaž toto.
Ajajajaj
1.servis
2.servis
3.servis [riadenie ?]
Hmmm, to si kupil skladovku vyrobenu do Oct2006?
Zatiaž toto.
Já po cca 1200km :
1.?patné otvírání zadních dveří z venku (občas se dají otevřít a? po 3-4pokusu)
2.při přejí?dění nerovností zvuk vycházející z ventilační li?ty u předního skla
Grande Punto 1.2 Dynamic(2007), 5D (Azuro Psychedelic)
Zatiaž toto.
Ajajajaj
3.servis [riadenie ?]
Hmmm, to si kupil skladovku vyrobenu do Oct2006?
Ano, vyrobene 9/2006. Myslis ze nieco s riadenim, tak ako mnohi dalsi spominaju? No co uz, uz si pozeram v kalendari mozne terminy navstevy servisu...
oni ti kludne predaju skladovku s vadnym riadenim a cakaju az sa ti bude ozyvat?Ako moze byt takato firma uspesna na trhu? Ako je mozne ze to nevymenili este v predajni a neupozornili Ta na to? Nefer pristup.
Vieme ze "inovovane" riadenie bolo od Octobra dostupne.....
Klepot ide z praveho predneho kola?V trencine skus hladat kanaly pravou stranou, na tej ceste smerom ku Shellke ich najdes zopar...
Ani to xte riadenie co mam mi nepripada uzasne, jednak ma volu a auto v silnom vetre plave vdaka tej vole.