Du?an píše:Pro zájemce:
Katy na jejich klubových stránkách oznámila, ?e TuningXcars Meeting na Rozko?i se letos koná v termínu 18.-20.6.2010 - viz aktualita z 1.1.2010 http://www.puntotuning.eu/
Bude mít někdo zájem se zúčastnit či bychom to zase pojali zároveň jako česko-slovenský sraz GP FANS? Termín je to dobrý i na přenocování ve stanech.
Samozřejmě uva?ujte i o místě samostatného srazu GP FANS (přemý?lejte, čas letí)
No tak je to jasné - je to datum, kterému se obloukem vyhnem a uděláme si tam GP sraz o týden dřív nebo později v závislosti na počasí a v klidu Opravdu u? nehodlám mrznout v de?ti a celou noc poslouchat randál z vytuzených kár....
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Jarou? píše:
No tak je to jasné - je to datum, kterému se obloukem vyhnem a uděláme si tam GP sraz o týden dřív nebo později v závislosti na počasí a v klidu Opravdu u? nehodlám mrznout v de?ti a celou noc poslouchat randál z vytuzených kár....
To je taky ře?ení. Nebo vzít stany a zalézt někde dozadu. Ten randál nevyhovoval ani mně.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Katy na jejich klubových stránkách oznámila, ?e TuningXcars Meeting na Rozko?i se letos koná v termínu 18.-20.6.2010 - viz aktualita z 1.1.2010 http://www.puntotuning.eu/
Bude mít někdo zájem se zúčastnit či bychom to zase pojali zároveň jako česko-slovenský sraz GP FANS? Termín je to dobrý i na přenocování ve stanech.
Samozřejmě uva?ujte i o místě samostatného srazu GP FANS (přemý?lejte, čas letí)
letos jedu, tentokrát u? mi to vlastní svatba nepřekazí
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
letos jedu, tentokrát u? mi to vlastní svatba nepřekazí
..přesně tak, rozvést se mů?e? nechat třeba v září...
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
No já jedu na tuty taky.U? jsem z Katy o tom debatoval a moc se na to tě?ím.Minulí rok jsem nebyl,proto?e jsem to nestíhal z Portugalska a dost mne to ?tvalo.
ked bude pekne pocasie tak pridem. ale ako pisal jarousek ked ma prsat a byt zas 6 stupnou ako minule tak to ne.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Moje řeč - nejsem na ty ne??astníky zvědavej - jinak proti Rozko?i nic nemám - loni byla dobrá účast tak proč to letos nezopakovat ale jako samostatný sraz GP (předbě?ně termíny 5.-6. nebo 12.-13.6 mů?u - - potom letím na dovču)
Naposledy upravil(a) gawry dne ned led 31, 2010 11:32, celkem upraveno 1 x.
ved ja donesem pristresok ako minuly rok kde sa velmi velmi dobre osvedcil v tom dazdivom pocasi a jarousek sa moze realizovat a navrhoval by som trosku blyzsie SK hranic jako bol to pekny vylet ale dost daleky ako nemam nic proti keby to tam bolo znovu ale teraz iba zo slnieckom !
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba