Někomu chybí nadhled, někdo má zapotřebí se vyjadřovat jako pologramotný adolescent, holt lidi sou různý...
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Těch 8 litrů fakt nee. V létě s otcovou 1,2 Olomouc - Lipno, 4 lidi, 2 kola na stře?e, klima pořád zaplá a 7 l. A rozhodně neplatí, jak tu někteří pí?í, ?e 1,2 a klima nejde dohromadyKelter píše:Jestli chce? jezdit s autoklimo?kou v letě někam dál ve 4 lidech tak počítej 8l spotřebu a to bude? rád kdy? pojede? 90km/h. Vlastní zku?enost, taky jsem zaváhal a nevzal 1.3 MJT či 1.4 16V s příplatkem jen 50litrů. Teď u? s tím moc neudělám, ale ty zatím mů?e? tak neváhej.
Ahojda.Drtikol píše:Chlapi jste normální![]()
To si jako myslíte, ?e kdy? se klient s prodejcem dohodnou na ceně auta a podepí?ou kupní smlouvu + slo?í zálohu, tak s tím jde něco dělat ? Jako?e prodejce mu zavolá, ?e auto je vyrobeno a nachystáno k odběru a Tinkturák příjde jako vítěz, ?e chce dal?í 10tis.slevu z prodejcovi 5% mar?e - to patří do pohádek !!! Nebo ?e Timkturák řekně chlapi já si to rozmyslel, já chci jinou motorizaci.
Nejhor?í je, ?e lidi si to přečtu a pak to jdou fakt zkusit
Práwě ?e to mne taky napadlo, ?e kdyby si toho new?imli a prodali mi to s dízlem pod kapotou a welkým techničákem na benzín, neodpowídal by techničák a myslím, ?e při prwním Kry?tofowi by mne zatkli cajti, ?e mám kradené auto s jiným motoremDrtikol píše:Ups ..... tak to se V?em omlouvám![]()
Pokud je auto ve fia?áckém systému vedené jako 1.2 - a to skutečně je, tak dealerovi při?la faktura od importu také za motorizaci 1.2, tak?e bez cenového rozdílu. Problém je ten, ?e po uhrazení vozidla by import vystavil VTP na benzínový motor místo deaslového a to u? problém je.
No tak to jsem zvědav jak toto dopadne.
Ka?dopádně si trvej na svém !!!
ahoj Libore, vítám Tě na fórulibor píše:zdravím v?echny.Před měsícem jsem si pořídil grande punto .Je to super auto a rozhodnul jsem se pro něj i díky tomuto fóru tak?e díky
ten chalanisko to som bol ja....... a vy?lo to......Robo1.2 píše:to Dall
Vymazane, nevidim do toho a ani ma to nezaujima pravdu povediac
Nech si kazdy skusa na predajcov co chce. Ti budu vzdy plakat a tak dokola
Pamatam ako jeden chalanisko na pocitaci upravil cenovu ponuku od jedneho predajcu a u druheho tu vymyslenu zlavu tiez dostal [na GP]