moje recbenja píše:Já nevím co pořád máte... nightbreakery svítí výborně... a to ?e nevydr?í tolik,...tak si dám jednou nebo dvakrát v hospodě o pár piv mín-.....mě osobně teda těch pár stovek nezabije....
Žárovky H4
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
.bany
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
..mě taky ne a navíc nepolezu do světel ka?dého půl rokubenja píše:Já nevím co pořád máte... nightbreakery svítí výborně... a to ?e nevydr?í tolik,...tak si dám jednou nebo dvakrát v hospodě o pár piv mín-.....mě osobně teda těch pár stovek nezabije....
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
- benja
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
tot' pravda.. ale jeliko? jsem si koupil rovnou dvě balení osramek tak?e zatím u nich zůstanu.. pak se uvidí
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
Má? nějaké praktické zku?enosti s ?ivotností ?árovek H4 Philips Extreme power a H4 Osram Night Breaker??? ....a? se zase nepohybujem v rovině "myslím" "mám pocit" a podobněDu?an píše:?ivotnost jednotlivých značek dle zde napsaných zku?eností je relativní. Doma mi také někdy praskne ?árovka dřív a někdy vydr?í déle.Jarou? píše: varianta, která vydr?í podstatně dýl a v globále vyjde levněji...
Já za sebe mů?u říct, ?e ano a proto prezentuju svůj názor na danou věc takto.
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
To je hezké. Já jsem chtěl jenom říct, ?e zku?enost jednoho či dvou lidí nedává objektivní (skutečný) obraz o tom, jakou které ?árovky mají ?ivotnostJarou? píše:[
Má? nějaké praktické zku?enosti s ?ivotností ?árovek H4 Philips Extreme power a H4 Osram Night Breaker??? ....a? se zase nepohybujem v rovině "myslím" "mám pocit" a podobně![]()
Tím Ti samo nebráním prezentovat Tvůj názor (zku?enost).
Já osobní zku?enost s Philipsy nemám a jistě se nechci hádat, která ?árovka má del?í ?ivotnost, jestli Osram či Philips. Osobně vím, ?e krat?í ?ivotnost u Osram Night Breaker je na krabičce vyznačena. Jejich vy??í svítivost je vykoupena ni??í ?ivotností a vcelku bych se divil, ?e u Philipsů tomu bude jinak. Jedině, ?e by pou?ili jinou zázračnou technologii.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Já svou zku?enost prezentuju čistě jako subjektivní názor a nevydávám ho jak celoplo?nýDu?an píše:To je hezké. Já jsem chtěl jenom říct, ?e zku?enost jednoho či dvou lidí nedává objektivní (skutečný) obraz o tom, jakou které ?árovky mají ?ivotnostJarou? píše:[
Má? nějaké praktické zku?enosti s ?ivotností ?árovek H4 Philips Extreme power a H4 Osram Night Breaker??? ....a? se zase nepohybujem v rovině "myslím" "mám pocit" a podobně![]()
Tím Ti samo nebráním prezentovat Tvůj názor (zku?enost).![]()
![]()
Já osobní zku?enost s Philipsy nemám a jistě se nechci hádat, která ?árovka má del?í ?ivotnost, jestli Osram či Philips. Osobně vím, ?e krat?í ?ivotnost u Osram Night Breaker je na krabičce vyznačena. Jejich vy??í svítivost je vykoupena ni??í ?ivotností a vcelku bych se divil, ?e u Philipsů tomu bude jinak. Jedině, ?e by pou?ili jinou zázračnou technologii.
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
- benja
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
pro pří?tě si nachytám hejno světlu?ek...
ne zatím nemohu posuzovatnightbreakery mám krátce najeto asi klem dvou tisíc jezdím.. tak?e budu informovat o průběhu
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
Toto z Donyho materiálu na mě sedí:
"Night Breaker - Auto?árovka se zvý?enou svítivostí a? o 90% a namodralým světlem. Auto?árovka je určena pro jízdu v noci, z důvodu zvý?ené svítivosti je ?ivotnost o proti bě?ným auto?árovkám ni??í o 50%. Auto?árovku lze jednoznačně doporučit v automobilech vybavených samostatnými světly pro denní svícení. Při kombinaci se světly pro denní svícení budou u?ivatelé s touto auto?árovkou dlouhodobě spokojeni, jeliko? vyjímečné vlastnosti nebudou zbytečně zmařeny při denním svícení. Auto?árovku lze doporučit jak do potkávacích, tak dálkových světlometů."
P.S Třeba jste mě přesvědčili a Philipsy časem zkusím ... Zatím by mi Osramy měly stačit.

"Night Breaker - Auto?árovka se zvý?enou svítivostí a? o 90% a namodralým světlem. Auto?árovka je určena pro jízdu v noci, z důvodu zvý?ené svítivosti je ?ivotnost o proti bě?ným auto?árovkám ni??í o 50%. Auto?árovku lze jednoznačně doporučit v automobilech vybavených samostatnými světly pro denní svícení. Při kombinaci se světly pro denní svícení budou u?ivatelé s touto auto?árovkou dlouhodobě spokojeni, jeliko? vyjímečné vlastnosti nebudou zbytečně zmařeny při denním svícení. Auto?árovku lze doporučit jak do potkávacích, tak dálkových světlometů."
P.S Třeba jste mě přesvědčili a Philipsy časem zkusím ... Zatím by mi Osramy měly stačit.
Renault Captur 130 HP