Kluci buďme "rádi" za to co tu máme.
V Itálii benzín nejlevněj?í co jsem viděl za 0,75 euro (u samoobsluhy na bankovky) a? po 2,995 euro.
Ve vět?ině případů okolo 1,95 euro. No je to síla a k tomu je?tě to mýto
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Zdenda píše:Co furt máte s tím LPG , koupili jste si benzínové auto,tak jezděte na benzín Zdenda
ked najazdis 30000 a viac rocne tak sa nad tym zamyslis ze chodis do prace pracovat a nie minat na cestu do prace a spet. ako 25000 spravim len do prace za rok tak to myslim....
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Taky jsem si dělal srandu Kolega si ho nechal namotovat,asi před měsícem,a tvrdí ?e auto jede lépe, co? mu moc nevěřím. Projezdil měsíčně 8000 kč v benzínu,tak se mu to vyplatí.Tobě určitě taky,ale já vět?inou jezdím do práce s kolegou,tak pro mě je to zbytečná zátě? Zdenda
Zdenda píše:Taky jsem si dělal srandu Kolega si ho nechal namotovat,asi před měsícem,a tvrdí ?e auto jede lépe, co? mu moc nevěřím. Projezdil měsíčně 8000 kč v benzínu,tak se mu to vyplatí.Tobě určitě taky,ale já vět?inou jezdím do práce s kolegou,tak pro mě je to zbytečná zátě? Zdenda
co by som ja za to dal ze do prace za minimum a este plnu nadrz v abarte v garazi hmmmmmm
zostalo v rodine
aktualne
Z ka?dé práce dostává 5 kč na km a o to máme men?í výplatu Jeliko? děláme ka?dou chvíli jinde,tak někdy vydělá někdy ne Abarthem jezdím do práce jen kdy? potřebuju navozit dřevo na zimu.A to pak dostane hovňajs
Aj pre drevo by som rad jazdil s abartom. Tiez kurim drevom:-)
zostalo v rodine
aktualne