Du?an píše:Chlapi, letos u? to asi na velký sraz nevypadá, co?
Ale přemý?lejte o vhodném místě na pří?tí rok, nejlépe někde uprostřed republiky.
Kdo ví o vhodném místě
Začínáte ji? přemý?let nad místem CS srazu v leto?ním roce?
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
No já jsem určitě pro. Rád bych poznal lidi tady z fóra. Pokecal a načerpal inspiraci. Ale nechal bych to na jaro. Nejlépe střední čechy. Případně uspořádat nějakej mini sraz.
carlos_ray píše:No já jsem určitě pro. Rád bych poznal lidi tady z fóra. Pokecal a načerpal inspiraci. Ale nechal bych to na jaro. Nejlépe střední čechy. Případně uspořádat nějakej mini sraz.
Mů?ou se zúčastnit i ti, co nemají GP, ale třeba jenom Bravo?
se bojite jezdit v zime nebo co?ze chcete delat srazy jen v lete?pro me zame muze priject nekdo klidne i s ferrari kdys se mu bude chtit muze cimkoliv ne
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
carlos_ray píše:No já jsem určitě pro. Rád bych poznal lidi tady z fóra. Pokecal a načerpal inspiraci. Ale nechal bych to na jaro. Nejlépe střední čechy. Případně uspořádat nějakej mini sraz.
Neboj na velký sraz se určitě domluvíme a srazy Praha a okolí se také dělají
JardaK píše:
Mů?ou se zúčastnit i ti, co nemají GP, ale třeba jenom Bravo?
Tebe bychom zřejmě zkousli, alespoň bychom Ti to Bravo pomluvili
Třeba je?tě nakonec to GP-čko koupí?
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Klídek, zatím nic nemám, snad v dubnu! Teda jo - Punto classic. PS. A zají?děné auto se "řádně" netestuje, chcete mi ho hned pokazit, a? mají koncernovci radost?
Pro zájemce:
Katy na jejich klubových stránkách oznámila, ?e TuningXcars Meeting na Rozko?i se letos koná v termínu 18.-20.6.2010 - viz aktualita z 1.1.2010 http://www.puntotuning.eu/
Bude mít někdo zájem se zúčastnit či bychom to zase pojali zároveň jako česko-slovenský sraz GP FANS? Termín je to dobrý i na přenocování ve stanech.
Samozřejmě uva?ujte i o místě samostatného srazu GP FANS (přemý?lejte, čas letí)