Ahoj, auto super....odkud jsi.....? Teda jestli to není tajný...to auto se mi zdá povědomý....Ondraaaaa píše:jj nebyl ani tak účel ty ledky jako ta černá barva, chtěl jsem ty abartový svěrla(jsou černý) bohu?el nebyli k sehání tak při?lo na tyhle1nekros1 píše:to mas tie ledkove svetla?
Ondraaaaa malý, velký pun?ák
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
fik
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Fiat Grande Punto 3Dv. 1,2 Racing, bíla ambient
fik píše:Ahoj, auto super....odkud jsi.....? Teda jestli to není tajný...to auto se mi zdá povědomý....Ondraaaaa píše:jj nebyl ani tak účel ty ledky jako ta černá barva, chtěl jsem ty abartový svěrla(jsou černý) bohu?el nebyli k sehání tak při?lo na tyhle1nekros1 píše:to mas tie ledkove svetla?
bydlim kousek od českýho krumlova, no jestli jsi z budějc tak je ti povědomé, ka?dý den tam jezdim do ?koly, ob dva dny do makra,...tak odněkud to bude
GP racing. RSW ,,16,,
-
carlos_ray
- Návštěvník
-
.bany
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
n o a jak svitej?nejakej problem snima?me praskaj a navic jedna cocka je vypadla a dost se klepe ...Ondraaaaa píše:jj nebyl ani tak účel ty ledky jako ta černá barva, chtěl jsem ty abartový svěrla(jsou černý) bohu?el nebyli k sehání tak při?lo na tyhle1nekros1 píše:to mas tie ledkove svetla?
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
svitej dobre, jako na audine teda ne ale dobre..ono zalezi jaky sis skoupil kamarad koupil uplne ty stejny ale o polovic levnejsi na audinu a nepasujou mu tam, praskaj a neni to proste dobry. ja jsem spokojen. a myslim si ze maj v sobe i to automaticke naklapeni protoze kdyz nastartuju tak je videt jak vyjedou nahoru pak dolu pak se zastavi a rozhavi uplne....bany píše:n o a jak svitej?nejakej problem snima?me praskaj a navic jedna cocka jeOndraaaaa píše:jj nebyl ani tak účel ty ledky jako ta černá barva, chtěl jsem ty abartový svěrla(jsou černý) bohu?el nebyli k sehání tak při?lo na tyhle1nekros1 píše:to mas tie ledkove svetla?
vypadla a dost se klepe ...
GP racing. RSW ,,16,,
-
.bany
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
hm koupil jsem dost drahyOndraaaaa píše:svitej dobre, jako na audine teda ne ale dobre..ono zalezi jaky sis skoupil kamarad koupil uplne ty stejny ale o polovic levnejsi na audinu a nepasujou mu tam, praskaj a neni to proste dobry. ja jsem spokojen. a myslim si ze maj v sobe i to automaticke naklapeni protoze kdyz nastartuju tak je videt jak vyjedou nahoru pak dolu pak se zastavi a rozhavi uplne....bany píše:n o a jak svitej?nejakej problem snima?me praskaj a navic jedna cocka jeOndraaaaa píše: jj nebyl ani tak účel ty ledky jako ta černá barva, chtěl jsem ty abartový svěrla(jsou černý) bohu?el nebyli k sehání tak při?lo na tyhle
vypadla a dost se klepe ...
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
kde si ich kupil az sa smiem spytat a nic tym svetlam neni vekom?Ondraaaaa píše:jj nebyl ani tak účel ty ledky jako ta černá barva, chtěl jsem ty abartový svěrla(jsou černý) bohu?el nebyli k sehání tak při?lo na tyhle1nekros1 píše:to mas tie ledkove svetla?
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba