Doufám ?e při hlasování nepova?ujete za prora?ení pneumatiky obyčejné píchnutí

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
no ked to musis menit niekde na ceste tak to berem ja. guma sa mi este nerozletela.Du?an píše:Nechce se mi věřit tomu skóre.
Ne opravdu jsem u pneu. prorazil bočnici, je?tě na přede?lém autě, za de?tě byl na hlavní silnici kus ?eleza ktery jsem přehlédl proto?e jelo proti mě auto a u? se ?eřilo tak?e se jen ozvala rána pak u? jen ?moulání pneu.Du?an píše:Nechce se mi věřit tomu skóre.
To ví?, ?e prora?ení z boku se v naprosté vět?ině případů spravit nedá, a to tehdy, kdy? průraz po?kodí kostru pneumatiky, tzv. kord! V takovém případě se pneumatika vyřazuje, proto?e i po zacelení by byl její provoz vysloveně nebezpečný.Teddy86 píše:Ja jsem teda jeste kolo ani nepichl a ani neprorazil. Pichnuti beru jako ze se da pneu spravit prorazeni beru ze uz se spravit neda.
To bude obdobné fiasko jako s RUNFLAT. To bylo taky PR keců, jak to není supr vynález a jak se to rychle roz?íří a kde dneska jsou??Du?an píše:Nové schopnosti pneumatik: Samy se změří či zalepí
http://auto.aktualne.centrum.cz/clanek.phtml?id=680894
Ahoj a děkuji za info...vím,?e se to mů?e stát a jsem nakonec rád, ?e se nestalo nic vá?né rodině. Kolo dnes sundám a snad se mi podaří natrefit na odborníka, co to bude umět opravit.1nekros1 píše:nic si s toho nerob ja som tiez ohol na raz predne koleso aj zadne koleso oprava vysla na 75 eur. presne tak isto som to mal aj ja ohnute. len to treba dat fakt dobremu cloveku pretoze ked to nenahreje dobre a bude to lisom opravovat tak to koleo praskne. bol som pri tej oprave a ver mi ta origo 17stka je fakt pekne tvrda.
p.s. 17stka sa ti vojde uplne v klude do priestoru rezervy.