Kupuji Grande punto pres net
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kupuji Grande punto pres net
ahoj, tak to si dělá? srandu:) .. tak u? vím, o jakém druhém brňákovi (vedle mě) obchodník mluvil .. já byl v Liberci včera a auto u? mám v Brně .. solidní přístup a taky - nejlep?í cena. Mů?u se optat na výbavu a cenu po slevách? Jinak potvrzuju, na Moravě nejsou skladem ?ádné zajímavé kousky, ale ono se vyplatí kousek vycestovathopik píše:Cau lidi, uz sem se davno rozhodl ze koupim GP, v tydnu jsem poslal mail do vsech autosalou na pozadavek GP v dynamicku a ve vinove barve a jako mi nabidou cenu. Nejlepsi nabidka prisla z Liberce tak jsem vse pres scener a mail vyridili a pristi sobotu si pro nej jedu. Uz se NEMOHU DOCKAT

Naposledy upravil(a) Pepa B. dne ned kvě 27, 2007 8:27, celkem upraveno 1 x.
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
Jsem slepej?, tady je cena..tak?e cenu máme stejnou:)..jinak, s přihlá?ením a v?ím si nedělej starosti..klidně se ozvi, řeknu Ti podrobnosti, ale ve zkratce je lehčí přihlásit nové auto ne? koupit ojeté, s tím je víc papírování a lítání (např. evidenční kontrola navíc)hopik píše:no protoze to beru na leasing tak pojisteni mam ve splatce, normalni cena je 307900 a ja to kupuji za 293000

to Pepa:
Dobry
jsem si precetl ze mas sedou metlu. tak to nastesti neni to moje (kupuji vinovou Bolero) ale je to dobra nahodicka. Prosim te napis jak se to vlastne dela s tim prihlasenim
a hlavne jak jsi se k nim dostal. Jsem se dival a je to trochu slozitejsi jsem v Liberci nikdy nebyl a vsichni rikaji ze je to tam sama jednosmerka 
Dobry

-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
..podle prvního Tvýho příspěvku jsem se skoro leklhopik píše:to Pepa:
Dobryjsem si precetl ze mas sedou metlu. tak to nastesti neni to moje (kupuji vinovou Bolero) ale je to dobra nahodicka. Prosim te napis jak se to vlastne dela s tim prihlasenim
a hlavne jak jsi se k nim dostal. Jsem se dival a je to trochu slozitejsi jsem v Liberci nikdy nebyl a vsichni rikaji ze je to tam sama jednosmerka

bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
Ahoj diky za odpo.
No ja jsem to poresil tak, ze v patek odpo. pojedu do Novyho Boru (asi 44km od liberce), mam tam otce a prespim tam a v sobout dopo. me hodi do Liberce. A potom si to pekne pofrcim s pritelkyni sam dom. hmm budu ridit auto asi po pul roce . no nejak to zvadnu
. no kdyby si se chtel sejit a pokecat tak to by bylo fajn.
zatim
PS: taky beru 1.2
No ja jsem to poresil tak, ze v patek odpo. pojedu do Novyho Boru (asi 44km od liberce), mam tam otce a prespim tam a v sobout dopo. me hodi do Liberce. A potom si to pekne pofrcim s pritelkyni sam dom. hmm budu ridit auto asi po pul roce . no nejak to zvadnu

zatim

-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Tip na GP v oran?ové metle:
Robbert, kolemjdoucí, S GP 1,4 8v najeto 1 600 km,
jinak Ford Mondeo 2,0 TDDI.
Chce? vědět, kdo jsem? Klikni na www stránky
jinak Ford Mondeo 2,0 TDDI.
Chce? vědět, kdo jsem? Klikni na www stránky
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
pěkně vymy?lený:) .. ze které části Brna jsi?hopik píše:Ahoj diky za odpo.
No ja jsem to poresil tak, ze v patek odpo. pojedu do Novyho Boru (asi 44km od liberce), mam tam otce a prespim tam a v sobout dopo. me hodi do Liberce. A potom si to pekne pofrcim s pritelkyni sam dom. hmm budu ridit auto asi po pul roce . no nejak to zvadnu. no kdyby si se chtel sejit a pokecat tak to by bylo fajn.
zatim
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey