Blue and me

Vše okolo elektropříslušenství, radia, světel, atd.

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
.bany
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .bany »

cau tak neco sem nasel cece navod na radio a hads free a bluethoot tam je muzu ti to poslat a muzes to okouknout...
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
Bongo
kolemjdoucí

Příspěvek od Bongo »

Tak parada,jak by jsi se chtel dohodnout? :D
.bany
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .bany »

nevim jestli to je co presne hledas ale posli mi adresu a ja ti to poslu tech 17kc ktery to bude max stat me nezabije... muj mail je (zacina tečkou pak bany).bany@seznam.cz nebo do SZ mi to napis ja to nejak poresim co nejrdiv
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
g-lobby
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od g-lobby »

zkou?el někdo změnit jazyk blůmí? zkou?el jsem to podle návodu, ale nic se nedělo... v PP mám nastavenou ital?tinu, na dveřích italského auta mám italskou trikoloru, ale blůmí na mě mluví anglicky... :?
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .bany »

no nevim cece bud rad ze mluvi emericky a ne italsky...jinak servismani to dokazou...a ty umis italsky ze to chces prehodit?jinak ale melo by to jit nastavit v menu u palubaku ne?
g-lobby
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od g-lobby »

pp počítač mám nastavený na ital?tinu... těch pár slovíček se člověk naučí... a conssumu instansa, bo jak to tam je, zní lépe ne? anglicky... mě spí? jde o to zkusit si i halsové ovládání blůmí v ital?tině... postupoval jsem podle návodu který je zde
http://www.fiat.com/cgi-bin/pbrand.dll/ ... 1073796248

a pokud by mi to ne?lo tak bych tam tu angličtinu vrátil... přeci jen jsem se anglicky učil 2 semestry na vysoké... ale prostě kdy? itálie tak se v?ím v?udy no ne? 8)
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od g-lobby »

a je smutné ?e na če?tinu zapoměli... :cry: klidně bych jim to namluvil zadarmo... 8)
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .bany »

to by bylo dobre,tak muzes se skusit angazovat :lol:
Honzus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzus »

pánové, hlas Blue and Me je syntetický, tak?e místo namlouvání mů?ete naprogramovat algoritmus pro syntézu hlasu z če?tiny ;-)
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...

Moto Guzzi Griso 850 Rosso

Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
.bany
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .bany »

česky by to napsat neslo?
Honzus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzus »

.bany píše:česky by to napsat neslo?
:-D no ono to česky je :-P

No prostě asi takhle, v systému Blue&Me není nahrán ?ádný předmluvený hlas jako např. v navigacích, je tam prostě program, který převádí písmenka na hlas. V programu jsou v?echna pravidla výslovnosti daného jazkya, navazování jednotlivých hlásek atd atd.... Proto je systém schopen přečíst třebas SMS, ale pokud je SMS česky a systém anglicky, pak tu če?tinu čte dle anglických pravidel a není tomu rozumět. Kapi?to?

Není prostě mo?né do systému nahrát celý slovník namluvený do nějakých wavů nebo mp3....
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...

Moto Guzzi Griso 850 Rosso

Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
.bany
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .bany »

ach tak uz to chapu,dikes za vysvetlivku pro blbce :lol:
g-lobby
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od g-lobby »

Honzus píše:
.bany píše:česky by to napsat neslo?
:-D no ono to česky je :-P

No prostě asi takhle, v systému Blue&Me není nahrán ?ádný předmluvený hlas jako např. v navigacích, je tam prostě program, který převádí písmenka na hlas. V programu jsou v?echna pravidla výslovnosti daného jazkya, navazování jednotlivých hlásek atd atd.... Proto je systém schopen přečíst třebas SMS, ale pokud je SMS česky a systém anglicky, pak tu če?tinu čte dle anglických pravidel a není tomu rozumět. Kapi?to?

Není prostě mo?né do systému nahrát celý slovník namluvený do nějakých wavů nebo mp3....
tak?e to co popisuje? je v?e v těch 3 souborech které so do blůmí instalují přes fle?ku? umí tady někdo programovat? :?: ? :)

mimochodem u? jsem při?el na to proč mi ta instalace ne?la, pou?il jsem "fla?ku" se kterou si to nerozumí... dnes jsem instaloval eco drive z jiné a zcela v pohodě
1nekros1
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1nekros1 »

g-lobby ale nezabudni teraz tam tu flesku nechat lebo ono to nahrava IBA do predvytvoreneho adresara same si to adresar nevie vytvorit
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
dony
Profík

Příspěvek od dony »

1nekros1 píše:g-lobby ale nezabudni teraz tam tu flesku nechat lebo ono to nahrava IBA do predvytvoreneho adresara same si to adresar nevie vytvorit
... stačí si tento vytvořený adresář kdykoli překopírovat na jinou flashku (z kořene do kořene) a v?e je nadále funkční,jinak se data ukládají přímo v B&M cca 8 hodin záznamu v případě,?e jedete bez flashky,poté po zasunutí flashky se data ihned dohrají,toto má význam hlavně v případě více eco řidičů na jednom voze :lol:
Obrázek
Odpovědět