Blue and me
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
nevim jestli to je co presne hledas ale posli mi adresu a ja ti to poslu tech 17kc ktery to bude max stat me nezabije... muj mail je (zacina tečkou pak bany).bany@seznam.cz nebo do SZ mi to napis ja to nejak poresim co nejrdiv
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
pp počítač mám nastavený na ital?tinu... těch pár slovíček se člověk naučí... a conssumu instansa, bo jak to tam je, zní lépe ne? anglicky... mě spí? jde o to zkusit si i halsové ovládání blůmí v ital?tině... postupoval jsem podle návodu který je zde
http://www.fiat.com/cgi-bin/pbrand.dll/ ... 1073796248
a pokud by mi to ne?lo tak bych tam tu angličtinu vrátil... přeci jen jsem se anglicky učil 2 semestry na vysoké... ale prostě kdy? itálie tak se v?ím v?udy no ne?
http://www.fiat.com/cgi-bin/pbrand.dll/ ... 1073796248
a pokud by mi to ne?lo tak bych tam tu angličtinu vrátil... přeci jen jsem se anglicky učil 2 semestry na vysoké... ale prostě kdy? itálie tak se v?ím v?udy no ne?

GP 1,2 Racing 3D černá CO KAREL LPG
- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
.bany píše:česky by to napsat neslo?

No prostě asi takhle, v systému Blue&Me není nahrán ?ádný předmluvený hlas jako např. v navigacích, je tam prostě program, který převádí písmenka na hlas. V programu jsou v?echna pravidla výslovnosti daného jazkya, navazování jednotlivých hlásek atd atd.... Proto je systém schopen přečíst třebas SMS, ale pokud je SMS česky a systém anglicky, pak tu če?tinu čte dle anglických pravidel a není tomu rozumět. Kapi?to?
Není prostě mo?né do systému nahrát celý slovník namluvený do nějakých wavů nebo mp3....
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
tak?e to co popisuje? je v?e v těch 3 souborech které so do blůmí instalují přes fle?ku? umí tady někdo programovat?Honzus píše:.bany píše:česky by to napsat neslo?no ono to česky je
No prostě asi takhle, v systému Blue&Me není nahrán ?ádný předmluvený hlas jako např. v navigacích, je tam prostě program, který převádí písmenka na hlas. V programu jsou v?echna pravidla výslovnosti daného jazkya, navazování jednotlivých hlásek atd atd.... Proto je systém schopen přečíst třebas SMS, ale pokud je SMS česky a systém anglicky, pak tu če?tinu čte dle anglických pravidel a není tomu rozumět. Kapi?to?
Není prostě mo?né do systému nahrát celý slovník namluvený do nějakých wavů nebo mp3....

mimochodem u? jsem při?el na to proč mi ta instalace ne?la, pou?il jsem "fla?ku" se kterou si to nerozumí... dnes jsem instaloval eco drive z jiné a zcela v pohodě
GP 1,2 Racing 3D černá CO KAREL LPG
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
g-lobby ale nezabudni teraz tam tu flesku nechat lebo ono to nahrava IBA do predvytvoreneho adresara same si to adresar nevie vytvorit
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
... stačí si tento vytvořený adresář kdykoli překopírovat na jinou flashku (z kořene do kořene) a v?e je nadále funkční,jinak se data ukládají přímo v B&M cca 8 hodin záznamu v případě,?e jedete bez flashky,poté po zasunutí flashky se data ihned dohrají,toto má význam hlavně v případě více eco řidičů na jednom voze1nekros1 píše:g-lobby ale nezabudni teraz tam tu flesku nechat lebo ono to nahrava IBA do predvytvoreneho adresara same si to adresar nevie vytvorit