Tak přátelé, začínám váhat o budoucí náhradě za GP, proto?e bude údajně také verze Linea Kombi a to bude praktická a zajímavá varianta, například s motorem 1.4 T-Jet 120 k. No co říkáte? Bravo nebo Linea Kombi
fiataci su proste machri. zliatinove disky maju co najviac lucov (kto to ma cistit ) a interier v emotion je v svetlohnedej (asi nemali deti, inak by tie sedaky nedavali do takej farby)
ale na druhu stranu som nastvaty, ked nazyvaju Lienu ako Punto sedan
nal: ?ířka liney je témě? identická s GP. to co jsi uvedl, je i se zrcátiky, co se týče rozvoru, je poměrně bě?né, ?e sedany a také z nich odvozená kombi mívají vět?í rozvor...
a s těmi disky, v?dy? jsou krásné a kdo je nechce, mů?e mít plecháče a pak si koupit nějaký obyčpětipaprsky
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
Zdá se mi, ?e Fiat začíná vypou?tět jedno krásné auto za druhým. Grande Punto, Bravo a teď Linea.
Mému naturelu ale nejvíce sedí GP.
Na Bravo se pojedu podívat přes víkend, jsem na něj moc zvědavý.
A Linea?...ta se moc líbí, ale je to u? taková repre limizína.
Ale tvarově téměř dokonalá, čistá. Ital?tí karosáři jsou prostě umělci.
Chlapi, tak dneska jsem si koupil Auto 7 č. 20/07 a je v něm první test Fiata Bravo 1.9 M-JET ale také první jízdy Fiata Liney. Krom jiného se pí?e ohledně Liney, ?e u nás by měla přijít na trh v září tohoto roku a pravděpodobná cena cca. 350 tis. Kč. V neposlední řadě, ?e i brzy přijde verze kombi.