Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Kolik ten soused tedy zaplatí za tu spoluúčast?matus píše:Dnes som volal do servisu, cena za opravu 1220?. Takze teraz cakam na kryci list od poistovne. Vyrovnavali kusok strechy, samozrejme lakovanie, vymena celneho skla a tak isto menili aj vnutorny tapacirung pod strechou. Clovek by neveril co urobi jedna flasa.
Vie? ktorý zákon, presnej?ie paragraf to je1nekros1 píše:1.10 Ak budem účastníkom nehody a nezavolám políciu z dôvodu men?ieho rozsahu po?kodenia, ako preuká?em pois?ovni nárok na náhradu ?kody ? Pýtam sa v súvislosti s novelou cestného zákona platného od 1.2.2009, ktorý hovorí o tom, ?e ak je ?koda ni??ia ako 4.000,- Eur polícia nebude k týmto nehodám chodi?.
tu si to pozri www.skp.skmatus píše:Vie? ktorý zákon, presnej?ie paragraf to je1nekros1 píše:1.10 Ak budem účastníkom nehody a nezavolám políciu z dôvodu men?ieho rozsahu po?kodenia, ako preuká?em pois?ovni nárok na náhradu ?kody ? Pýtam sa v súvislosti s novelou cestného zákona platného od 1.2.2009, ktorý hovorí o tom, ?e ak je ?koda ni??ia ako 4.000,- Eur polícia nebude k týmto nehodám chodi?.
Preto?e sa chystám napísa? do pois?ovne ?iados? na prehodnotenie poistnej udalosti. Ďakujem
Budúci tý?deň idem reklamova? vykonanú prácu. Niečo mi hrká vpredu pod čelným sklom (najskôr niečo v palubovke) a aj mi zle zalo?ili tesnenie dverí na karosérii na spolujazdcovej strane.