Jarouš
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nekrosi, a co je na tom divného? já také jezdil se stále zapnutým city, ono to progresivně tuhne a kolem 60 u? je účinek stejný jako bez toho, no a v pomalých rychlostech ve městě je city nenahraditelný, tak?e tak... kecy z testů, ?e city je na nic, tak za ty bych autory v?dy střílel rovnou a bez výstrahy 

Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
GP Sport 1.4 16V
Presne tak, okolo 60 km/h sa účinok city stratí. Ja mám tie? city rád, hlavne pri parkovaní.nekrosi, a co je na tom divného? já také jezdil se stále zapnutým city, ono to progresivně tuhne a kolem 60 u? je účinek stejný jako bez toho, no a v pomalých rychlostech ve městě je city nenahraditelný, tak?e tak... kecy z testů, ?e city je na nic, tak za ty bych autory v?dy střílel rovnou a bez výstrahy
Grande Punto 1.2 8V 5dv Dynamic, červená exotika
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
julo a honzus - ja mam tiez velmi rad rezim city ale som si ho vypinal ked som uz isiel niekde dalej alebo z mesta von pretoze je v tom maly rozdiel a rad citim aj trosku odpor vo volante. ale v meste mi vobec nevadi zapnuty rezim city.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale o tom jsem přesně psal, pokud jede? dále nebo ven z města, tak jede? rychleji, pak i se zapnutým City re?imem je účinek stejný jako bez něj (nad cca 60 km/h), pokud jede? ve městě, účinek roste, ale ne tak, ?e by pod 60 km/h byl najednou plnej, prostě účinek roste s klesající rychlostí rychleji ne? u normálního módu. Tak?e není problém jezdit ve městě i mimo se stále zapnutým City....1nekros1 píše:julo a honzus - ja mam tiez velmi rad rezim city ale som si ho vypinal ked som uz isiel niekde dalej alebo z mesta von pretoze je v tom maly rozdiel a rad citim aj trosku odpor vo volante. ale v meste mi vobec nevadi zapnuty rezim city.
BTW teď jezdím ve Felicii a to je hardcore, narostly mi bicepsy asi o 5 cm díky parkování bez posilovače

GP Sport 1.4 16V
GP Sport 1.4 16V
Přesně tak, jezdím se zapnutým CITY re?imem posilovače pořád a od 60 km/h je to jak s vypnutým. Od toho tam ta elektronika je, tak co
Julo: 1.2 musí točit stejně, kdy? má stejnou převodovku
Honzus: tak, tak Felda má posilovač řidiče...

Julo: 1.2 musí točit stejně, kdy? má stejnou převodovku

GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Ja som tie? cez víkend i?iel na bratovej felde, na ktorej som niekedy brázdil cesty aj ja a nebol ?iaden problém,a som si riadne zaposilňoval. Keď som presadol do Puntíka to bolo ako balzam na du?u.BTW teď jezdím ve Felicii a to je hardcore, narostly mi bicepsy asi o 5 cm díky parkování bez posilovače
Grande Punto 1.2 8V 5dv Dynamic, červená exotika
- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přesně balzám na du?i, v neděli jsem jel tátovou Mareou (219 000 km, 2.0 20V pětiválec, 155 k) a to byl pocit, kdy? auto funguje tak, aby neobtě?ovalo řidiče... Ve Feldě je to samé skřípání, vrzání a hlavně neustálé mlácení od v?ech náprav, mizerné tlumení nerovností, motor sly?íte jak kdy? ho máte na klíně, posilujete svaly při točení volantem a to tak do rychlosti 40 km/h a dal?í.....julo píše:Ja som tie? cez víkend i?iel na bratovej felde, na ktorej som niekedy brázdil cesty aj ja a nebol ?iaden problém,a som si riadne zaposilňoval. Keď som presadol do Puntíka to bolo ako balzam na du?u.BTW teď jezdím ve Felicii a to je hardcore, narostly mi bicepsy asi o 5 cm díky parkování bez posilovače

GP Sport 1.4 16V
GP Sport 1.4 16V
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
neboj aj ja mam teraz feliciu a presedlanie bolo hrozneee a uz nehovorim o vykone ked nalozis 4roch ludi a ato pozvolne zrychlujeHonzus píše:Ale o tom jsem přesně psal, pokud jede? dále nebo ven z města, tak jede? rychleji, pak i se zapnutým City re?imem je účinek stejný jako bez něj (nad cca 60 km/h), pokud jede? ve městě, účinek roste, ale ne tak, ?e by pod 60 km/h byl najednou plnej, prostě účinek roste s klesající rychlostí rychleji ne? u normálního módu. Tak?e není problém jezdit ve městě i mimo se stále zapnutým City....1nekros1 píše:julo a honzus - ja mam tiez velmi rad rezim city ale som si ho vypinal ked som uz isiel niekde dalej alebo z mesta von pretoze je v tom maly rozdiel a rad citim aj trosku odpor vo volante. ale v meste mi vobec nevadi zapnuty rezim city.
BTW teď jezdím ve Felicii a to je hardcore, narostly mi bicepsy asi o 5 cm díky parkování bez posilovače

ale uz sa tesim na nove GP malo by to byt na buduci tyzden

Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
zostalo v rodine
aktualne
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
proto?e se zapnutým "cityre?imem"jezdím taky ,chci se zeptat jestli tím něco nepos*ruJarou? píše:Přesně tak, jezdím se zapnutým CITY re?imem posilovače pořád a od 60 km/h je to jak s vypnutým. Od toho tam ta elektronika je, tak co![]()
Julo: 1.2 musí točit stejně, kdy? má stejnou převodovku![]()

\______
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Fiat GP 1.2Ice ->
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Fiat GP 1.2Ice ->