Honza píše:Taj jsem se ptal v poji??ovně, by? mám Allrisk u Generali, sklo poji?těné není. A já si na to při přebírání auta absolutně nevzpomněl.
A prasklina se efektivně prodlu?uje - kupodivu do pravého úhlu a začíná na začátku skla pod stěrači - není tam ani ?opka po nějakém nárazu a je prsklé vněj?í sklo - jsem zvědavý, co mi to udělá...
Tome, neber to ve zlém, ale ka?dý kdy? vyjí?díme a máme zaml?ené skla. tak hned pou?tíme ofukování skel a ten vzduch se ohřívá přece postupně, není hned horký.
Jestli to nemas pojisteny tak se musis spolehnout na nejakyho kamose a domluvit se s nim
Vem si lupu a tu prasklinu pořádně prohlédni. Pokud tam nenajde? ani nejmen?í stopu od kamínku, tak zajeď do fiatu, ?e ti přes noc v gará?i prasklo čelní sklo. Oni si to prohlédnout a pokud také nenajdou vliv nějakého vněj?ího činitele tak o tom budou informovat technika fiatu. Ten přijede, opět si to sám pomocí lupy překontroluje a pokud nic nenajde, tak ti jej vymění na záruku ! Pár takových případů jsem ji? také ře?il a skla na garanci vyměnil.
Honza píše:Tome, neber to ve zlém, ale ka?dý kdy? vyjí?díme a máme zaml?ené skla. tak hned pou?tíme ofukování skel a ten vzduch se ohřívá přece postupně, není hned horký.
Neboj, nebudu Ale psal jsem to trochu jinak, pokud motor zahřeje? a pak pustí? horký vzduch na sklo, v tom pak vznikne napětí a mů?e prasknout, pokud se sklo zahřívá postupně, neměl by být problém. To? ode mne v?e k tomuto tématu, respektive k prasklému sklu vlivem horkého vzduchu.
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
Tak?e dnes jsem musel do servisu a objednal nové čelní sklo, je krásně prasklé ( cca 45 cm ) a je prasklá jen ta venkovní strana skla a na světle jsem na?el malinkou, ale hlubokou dírku pod stěračem. Tak?e se bude měnit, prý to stihnou do Vánoc.
Mluvil jsem s technikem, varianta s horkým vzduchem foukajícím na sklo se mu moc nezdála, nicméně ani tuto mo?nost teoreticky nevyvrátil.
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic Magnetico Blu
tak jí sem pak hoď, docela by mne to zajímalo a nejen mne. Napadlo mě, ?e bych mohl udělat sekci, v který bychom shroma?ďovali ceny náhradních dílů, posléze i servisních úkonů, samozřejmě pro info
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
Tommy píše:tak jí sem pak hoď, docela by mne to zajímalo a nejen mne. Napadlo mě, ?e bych mohl udělat sekci, v který bychom shroma?ďovali ceny náhradních dílů, posléze i servisních úkonů, samozřejmě pro info
Dobrý nápad.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Tak mám konečně vyměněné čelní sklo - nové je originál FIAT a stálo to bratru nějakých 11.233 CZK :
sklo - 8.428 CZK
lepení - 1.250 CZK
či?tění - 23 CZK
práce - 1.533 CZK
Práce je odvedená dobře, v?e je čisté a je?tě mi tro?ku seřídili stěrače.
Udělali tu výměnu v pondělí a do úterního rána stálo auto pěkně v teplíčku v servisu aby zatuhlo lepidlo.
Tak?e spokojenost.
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic Magnetico Blu
Honza píše:Tak mám konečně vyměněné čelní sklo - nové je originál FIAT a stálo to bratru nějakých 11.233 CZK :
sklo - 8.428 CZK
lepení - 1.250 CZK
či?tění - 23 CZK
práce - 1.533 CZK
Práce je odvedená dobře, v?e je čisté a je?tě mi tro?ku seřídili stěrače.
Udělali tu výměnu v pondělí a do úterního rána stálo auto pěkně v teplíčku v servisu aby zatuhlo lepidlo.
Tak?e spokojenost.
Plati jsi celé ze svého?
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky