Výběr poznávacího znamení
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Re: Výběr poznávacího znamení
Tommy píše:Ahoj, tak jsem udělal ten výběr, jak jsem slíbil. Hlasování bude probíhat 14dní tj. do 26.11.2007

Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Mám se jednání k zaji?tění výroby ujmout? Zkusil bych internetové firmy a zároveň bych poptal firmu souseda u nás ze vchodu. Výsledky výběrového řízení bych uveřejnil ZDE.Tommy píše:tak?e nyní se dohodnout, kde se to nechá vyrobit, ře?il bych to rozesláním do několika firem, kde nabídnou nejle?í cenu!
Jak jsem ji? psal, nálepku bych viděl ve formátu originál písma loga Punto, písmo bílé vyřezané na plottru s umístěním na zadní sklo nalepená zevnitř nebo zvenčí (podle toho, jestli má někdo na skle fólie nebo ne). Rozměr jako na fotce 22 x 5cm.
Umístění při nalepení zevnitř:

Umístění při nalepení zvenčí (umístění trochu ní?e mimo stíranou plochu od zadního stěrače:

Avízo pro případné zájemce:
Na základě mého návrhu by se měla na www.autolepky.cz v nejbli??í době objevit v nabídce samolepka s novým logem Abarth (star?í logo u? v nabídce mají).
Renault Captur 130 HP
Dobře rozhodím sítě a výsledek dám sem.Tommy píše:pokud má? nějáké kontakty, tak se toho zkus ujmout, jinak ten odkaz (ZDE) Ti nefunguje. Jinak je lep?í vyřezat ka?dé písmeno jednotivě, vypadá to o něco lépe...
"ZDE" nebyl odkaz (i kdy? to tak vypadalo), myslel jsem tím "v tomto tématu"

Renault Captur 130 HP

Pár slov k zabezpečení výroby samolepky:

1) První variantou jsou internetoví výrobci ( www.autosamolepky.cz, www.autolepky.cz, www.auto-samolepky.cz). Ti nabízejí samolepky přibli?ně stejných rozměrů jako byl můj návrh (cca 20 x 5 cm) v rozmezí cca 30 ? 40 Kč/ks. Vzhledem k tomu, ?e se jedná o samolepku ?nezavedenou?, je nutné k výrobě zpracovat přesný grafický návrh, který vychází cca na 400 Kč. V případě firmy ?Autolepky? by ale toto navý?ení ceny odpadlo, jeliko? v uvedených podmínkách výroby ?nezavedené? samolepky tohoto e-shopu avizují skutečnost, ?e v případě souhlasu se ?zavedením? po?adované samolepky do jejich katalogu zpracují grafický návrh zdarma.
Internetové firmy ov?em po?adují poplatek za po?tovné a balné od 90 Kč vý?e, konečná cena samolepky by vy?la min. 90 Kč + 30 a? 40 Kč za ka?dou samolepku.
2) Druhou variantou je firma v místě mého bydli?tě - reklamní firma. Zde je situace je následující:
Prodejní cena vyrobené po?adované samolepky vyřezané z bílé fólie o rozměru 20x5 cm by činila 20 Kč/ks. I v jejich případě je třeba zhotovit grafický návrh nutný pro zadání programu do ?řezacího? stroje, který by vy?el asi na 360 Kč. Při počtu 23 ?členů GP fans? (kteří hlasovali) by cena 1 ks samolepky včetně zpracování grafického návrhu vy?la tedy asi na 36 Kč, co? je cena srovnatelná s internetovou firmou.
V rámci této varianty bych mohl distribuci zabezpečit následovně:
a) výrobu uhradit ze svého a distribuci provést na dobírku
b) výrobu uhradit ze svého a distribuci provést proti finanční úhradě na nejbli??ím čs.srazu,
c) výrobu uhradit ze svého, samolepky distribuovat v obyčejném dopise organizátorovi regionálního srazu, který by vybral peníze a zaslal mi je slo?enkou,
d) výrobu uhradit ze svého, samolepku distribuovat v obyčejném dopise s tím, ?e ka?dý by mi v dopise v tmavém papíru zaslal 50 Kč.
3) Třetí nejbláznivěj?í ale nejlevněj?í variantou která mě napadla, ?e bych zpracoval přesný grafický návrh, naskenoval jej a rozeslal mailem. Ka?dý by si jej mohl přetisknout na bílou fólii a následně vystřihnout. Ze zku?enosti vím (alespoň u nás), ?e v reklamních firmách není problémem získat ze zbytků kus fólie zdarma.
Zkuste pouva?ovat o návrzích, případně připojte návrhy své a o distribuci. Pokud byste měli mo?nosti levněj?ího ?profesionálního? zaji?tění výroby, dejte té? vědět.
V první řadě je třeba zjistit, kolik zájemců by ve skutečnosti o samolepku bylo. Proto sem pi?tě, kdo by měl závazně a o kolik samolepek zájem.
Naposledy upravil(a) Dušan dne ned pro 09, 2007 23:34, celkem upraveno 1 x.
Renault Captur 130 HP