Právě mi dorazily přesné gumové koberce a dokonce i pasují Za 600 je to super Na zimu jedině gumu, proto?e jezdím na prkno a tak bych to auto vysu?oval do léta, tak to jen vyliju a jedu dál.
nal píše:ja mam dajake "sport" vlnene by TESCO. su obsite belasym materialom a zatial som s nimi spokojny. za tych 400 Sk si mozem dovolit ich vymenit niekedy v lete a kupit druhe
neoriginal mam aj gumovy koberec v kufri ci deflektori. obe Made in Poland.
podla mna nie je dolezita ani tak znacka pri tych kobercoch, ako skor to, aby boli dobre vykrojene a aby sa vam nemotali do noh, ked stlacate pedale.
nal, ten kufrovy gumovy "koberec" mas presne pre GP? Ak ano, kde si ho kupil a za kolko?
Na?el jsem je za 860Kč....Já mám tahle gumové s textílijí a u? bych si je nekoupil.Stáli mě necelých 600 a to jenom 2 kusy...Podle počítače mi vybral ty které jsou přesně pro mého Fiátka a vůbec to nepasuje!!!![URL=http://img192.imageshack.us/i/cimg ... .jpg[/img][/url]
EX - GP 1.2 Dynamic 2006
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16 V 103 kW
U? mám ty origo textilní s logem Punto 3. zimu, naprosto v pohodě, udr?ují se dobře, vypadají pořád skvěle. Dal jsem za ně 1200,- ve Fiatu a dodnes toho nelituji. Gumové a univerzální varianty mi do auta nesmí
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
MÁM TAKOVOU TEORII-POD GUMOVÝMI KOBEREČKY SE DR?Í VLHKOST ZELOU ZIMU ZATÍMCO POD TEXTILNÍMI NEBO POD ?ÁDNÝMI OBČAS BĚHEM DEL?ÍCH JÍZD ALESPOŇ TROCHU NĚCO VYSCHNE.JESTLI KECÁM TAK MĚ Z TOHOTO OMYLU VYVEĎTE..NEJSEM NEOMYLNÝ A PRÁVĚ PIJU FERNET
J.B. píše:MÁM TAKOVOU TEORII-POD GUMOVÝMI KOBEREČKY SE DR?Í VLHKOST ZELOU ZIMU ZATÍMCO POD TEXTILNÍMI NEBO POD ?ÁDNÝMI OBČAS BĚHEM DEL?ÍCH JÍZD ALESPOŇ TROCHU NĚCO VYSCHNE.JESTLI KECÁM TAK MĚ Z TOHOTO OMYLU VYVEĎTE..NEJSEM NEOMYLNÝ A PRÁVĚ PIJU FERNET
Kecá?
No kluci vidíte, já bych si zase nekoupil textilní
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
J.B. píše:MÁM TAKOVOU TEORII-POD GUMOVÝMI KOBEREČKY SE DR?Í VLHKOST ZELOU ZIMU ZATÍMCO POD TEXTILNÍMI NEBO POD ?ÁDNÝMI OBČAS BĚHEM DEL?ÍCH JÍZD ALESPOŇ TROCHU NĚCO VYSCHNE.JESTLI KECÁM TAK MĚ Z TOHOTO OMYLU VYVEĎTE..NEJSEM NEOMYLNÝ A PRÁVĚ PIJU FERNET
Kecá?
No kluci vidíte, já bych si zase nekoupil textilní
po spravnosti....cez leto textil v zime guma aby mal kde sneh odtekat
osobne skor preferujem tiez gumove rohoze,latkove som mal len raz a povedal som si,ze uz nikdy...
inak prave pijem vino a vo vine je pravda,no nie?
tak J.B.
zrovna nepiju nic Ale nevím, to si neumíte oklepat boty, ne? vlezete do auta??? Jaká pořád vhlkost ??? Stačí nebýt prase a v zimě si v autě pořádně topit
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Jarou? píše:zrovna nepiju nic Ale nevím, to si neumíte oklepat boty, ne? vlezete do auta??? Jaká pořád vhlkost ??? Stačí nebýt prase a v zimě si v autě pořádně topit
oboje dodrziavam poctivo,aj klepem hohy aj kurim a stale z tych gum vylievam vodu ako keby mi tieklo do auta
Jarou? píše:zrovna nepiju nic Ale nevím, to si neumíte oklepat boty, ne? vlezete do auta??? Jaká pořád vhlkost ??? Stačí nebýt prase a v zimě si v autě pořádně topit
oboje dodrziavam poctivo,aj klepem hohy aj kurim a stale z tych gum vylievam vodu ako keby mi tieklo do auta
...a proto je třeba mít textilní do nich se to vsákne
Barchetta 1.8 16V/130 CV