Renault 4CV 748 ccm 17KW R.V. 1959 Komplet zrestaurovaný motor,spojka, kastle, lak, čalounění, chromy no prostě vše je jak má být Kamárád dal do kupy 5 veteránů motorek a teď tohle
Zítra TK pak značky a hurá na srazy
Naposledy upravil(a) Zdenda dne čtv dub 17, 2014 20:20, celkem upraveno 2 x.
Tady je jeden původní, a i látku na sedadlech má kamarád stejný vzor.Vše nové dodávala firma z Frankfurtu, ale ty ceny http://www.rajveteranu.cz/7292-renault- ... -cesky-dub
Schválně, co tam kamarád nemá originál, jestli si někdo všimne. Bylo to domyšlená dodělávka, která se u veterána toleruje na zadku a předku
Naposledy upravil(a) Zdenda dne čtv dub 17, 2014 20:20, celkem upraveno 1 x.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Denny píše:Rád bych se pochlubil se svým GP, ale bohužel mi bude stávkovat v servisu do pondělí (rozsypala se mi kostra, nějakej ital mi tam dal tkaničknu a uhnilo to)
Lak je na tom špatně, kdo ví, jestli clay vůbec někdy zažil. Od doby co je u mě, tak používám Meguiars ultimate wax šampón, houba z jehněčí vlny, utírám Mamutem od ChemicalGuys a nějaký to ošetření Dodo juice Lime prime + Meguiars ultimate protectant na plasty. Takže se chystám ho pořádně ošetřit, už mam seznam sestavený podle ohlasů na detailing.cz
Dodo Juice - clay, born slippy lube, waflle utěrku na okna, Lime Prime pre-wax, aplikátaor pěnovej, vosk hybrid blue velvet tvrdej + Collinite 476
Autoglym - Fast glass a Super resin polish
ChemicalGuys - V7 protectant
To já taky moc rád zkouším, ale financovat to Jak říkáš Meguiars je super, ale výdrž je slabší a cena taky i když šampon si nemůžu vynachválit od nich
Toto mě připomíná jednn z dílů francouzských Četníků, kdy před četnickou stanicí probíhala ta reklamní akce
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky