Týjo .... takových uvítání jsem nečekal
Včera poprvé jsem jel v noci a čekal jsem to hrozné (poslední 2 auta jsem měl s xenony) ale dopadlo to mnohem lépe ne? jsem čekal. Tečka je plná překvapení a činní ?ivot radostněj?í
Tak mi dorazilo to příslu?ko. Ceny jsou mnohem lep?í ne? u Imofy.
Vůne - 1041
Pořadač - 513
It.krytka + je?tě jedna (co? nevím proč) - 956
Tak?e 2510Kč ... to není vůbec ?patné. Čekal jsem hor?í. Fotky dodám
Hory píše:Tak mi dorazilo to příslu?ko. Ceny jsou mnohem lep?í ne? u Imofy.
Vůne - 1041
Pořadač - 513
It.krytka + je?tě jedna (co? nevím proč) - 956
Tak?e 2510Kč ... to není vůbec ?patné. Čekal jsem hor?í. Fotky dodám
Mozes to prislusko pofotit ? Hlavne te usporiadac , ties nad nim rozmislam len si neviem predstavit ako je rieseny .
Milujem autá, niesu pre mna len módnym doplnkom, a tak ako bez žien bol by aj bez nich život pekne o ničo Moja Galeria
Omlouvám se za ty fotky, ale to slunce co mi sem svítí ten mobil nějak nerozdejchává
Je?tě ofotím na autě a ten dávkovač vůně u? v autě mám a voní to příjemně. Ani moc ani málo a vypadá tam dobře.
Ten pořádač má zespodu suchý zip a ani se v autě s nákupem nehne, nezabírá moc místa a lze v něm nákup v pohodě odnést domů.
Ta vune by me zajimala,co to vubec je a kam se to v aute dava jinak pekne to ladis!!!
Ty krytky na klic vypadaji super a v baleni jsou tedy 2? Kdyztak bych snekym koupil na pul. Jestli si dobre vzpominam tvoje Evo melo nejakou krytku,nemelo jen tu klasickou cernou
Jak jsem jiz psal. Nejkrasnejsi Punto.
Skoda ze ty kola neprodas a to stesni okno skydome je proste naprosta BOMBA!!!!!!