Čekatel i nový majitel GP

Sekce týkající se tohoto vozu obecně

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
gawry
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gawry »

welcome
také se dočká? :lol:

nezapomeň dodat foto
ObrázekDynamic 1,2 65k 5D Magnetico Blue
Holli
Návštěvník

Příspěvek od Holli »

Tak mám první zku?enost s prodejcem mého ,,Grandíka,, :? slečna která se stará o prodej auta které chci... mi vcera volala... ze mám dnes prijít a podepsat smlouvy... tak jsem tam dnes vyrazil.... oznámila mi ale nekolik vecí které me opravdu nepotesili.... nejdríve ze auto melo mít najeto max. 10 000 km a slíbila ze bude mít tak 8 tis. ale najednou má auto pres 10 tis... asi se překoukla- ,,ty cisla jsou si dost podobná ze??,, no nic co muzu delat.. tak to hold bude tak.... dal?í věc... v pondelí je datum předání (16.7) ale najednou se presunul termín o 14 dní dál... protoze to auto jeste potrebují.... takze to jsem vosefoval a auto bude uz zítra... a protoze jsem trval na datu nechal jsem to na 16.7 ..... dobrý... a dal?í věc.... u? měsíc jsem v tom ze interier mého ,,Grandíka,, je modrý.... ale omyl... on je ?edý... no co asi se slečna přehlédla .. ,, ona modrá a ?edá zřejmě zádný rozdíl není,, :roll: tak?e začátek fakt super... zítra jedu prohlédnout auto a jsem zvědav co na me jeste ceká... :cry:
Fiat Grande Punto 1.2 Active Azuro modrá
RadimG
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RadimG »

Tak to je tolko rozdielov a nezrovnalosti, ze by si kludne mohol pozadovat este nejaku zlavu alebo odstupit od zmluvy, ci nie? A mozno niekde inde najdes presne to co chces..
GP 1.2 Active 5D (Biela Ambient)
popo
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od popo »

a má? tam vôbec ten motor čo si chcel ? rad?ej si skontroluj aj to 8)
Bravo 1,6 MultiJet, 105 sivých koníkov, Dynamic, Sivá digital- perle?ová

Opel Corsa C, 1,0 12v

odpočíva v pokoji - Grande Punto 1,4 16v 5D Dynamic Sole - Psychadelic Azure
gawry
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gawry »

asi bych je poslal "někam" a poohlédl se někde jinde

přesně jak psal RadimG
Holli
Návštěvník

Příspěvek od Holli »

ja bych sel jinak a mozná bych nasel i neco lep?ího ale já mám vsechny Fiat servis daleko jen tenhle je asi 50 km... ostatní asi tak 5x dál....a víc... :( jsem zvedav jestli je jeste pumpnu o nejakou tu slevičku.... nejhor?í je ze jednám s tou slecnou která je absolutne bomba a já ji odpustím vzdy vse.... :oops: sakra ja mel mít prodejce chlapa.. to bych byl neustupnej... co ty zenský dovedou to je neco... :lol: :lol: :lol:
Tommy
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommy »

právě jí na Tebe nasadili schválně :lol:
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
dall
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dall »

a tys to auto jako doteď neviděl? dyt pí?e?, ?e je to jejich předváděčka, ne? to tě na něj ukecali a ani ti ho neukázali? :shock:
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Ty ses rozhodl koupit předvaděčku ani? bys ji viděl?
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
gawry
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gawry »

nekoukej na ?enskou a raděj pořádně prohlídni GP :!: :lol:
Pepa B.
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepa B. »

... jak pí?ou chlapi, to auto prvně musí? vidět, ne? podepí?e? .. ka?dému je jasné, jak se s předváděčkou zachází :( .. to potom takové auto s 50tis.km od pečlivého majitele je v mnohem lep?ím stavu ne? předváděčka s 10tis.km..aut je spousta, vybere? si, nesmí? si říkat, ?e tohle je jediné, které je pro Tebe dostupné..příklad - já si jel pro auto z Brna do Liberce :roll: :wink: :!:
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey

bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
Holli
Návštěvník

Příspěvek od Holli »

ale jooo ja ho videl... ale jen letmo a pak mi ho soupli nekam jinam.... sice nevím co je to za praktiky ale mel ho 14 dní ?éf Fiatu na dovolené... protoze to auto u? je na značkách tak se s ním mu?e jezdit... prostě je to fakt jednání na bodu mrazu.... je pravda ?e po tom aute jdu fest protoze se mi to zdá jako dobrá nabídka ..... samozřejme jsem nic nepodepsal dokat to auto nebylo na pobočce...a neprojel jsem se s ním.... v?e bylo ok a tak jsme se domluvili a v pondelí si pro nej.. jdu.. ted jezdím kazdý den okolo tak koukám zda je opravdu na svém míste... 8)
dall
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dall »

a obeslal si i jiné dealery a poptal se na předváděčky na prodej? určitě bych to udělal, zvlá??, pokud se ti jednání tvého prodejce nelíbí... jak s tebou asi budou jednat pozděj, a? budou mít tvé peníze v kapse, kdy? u? teď to není bůhvíjaké...
Pepa B.
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepa B. »

Holli píše:ale jooo ja ho videl... ale jen letmo a pak mi ho soupli nekam jinam.... sice nevím co je to za praktiky ale mel ho 14 dní ?éf Fiatu na dovolené... protoze to auto u? je na značkách tak se s ním mu?e jezdit... prostě je to fakt jednání na bodu mrazu.... je pravda ?e po tom aute jdu fest protoze se mi to zdá jako dobrá nabídka ..... samozřejme jsem nic nepodepsal dokat to auto nebylo na pobočce...a neprojel jsem se s ním.... v?e bylo ok a tak jsme se domluvili a v pondelí si pro nej.. jdu.. ted jezdím kazdý den okolo tak koukám zda je opravdu na svém míste... 8)
hmmmm, pondělí bude horkej den, ale pro Tebe krásnej den...sám si pamatuju, jak jsem se tě?il, kdy? jsem si pro něj jel..tak a? v?echno vyjde a kdy? najde? nějakou nesrovnalost, normálně tu kočku sjeď a hádej se o slevu :lol:
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey

bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
Holli
Návštěvník

Příspěvek od Holli »

dall píše:a obeslal si i jiné dealery a poptal se na předváděčky na prodej? určitě bych to udělal, zvlá??, pokud se ti jednání tvého prodejce nelíbí... jak s tebou asi budou jednat pozděj, a? budou mít tvé peníze v kapse, kdy? u? teď to není bůhvíjaké...
....ale jooo obe?el jsem je?tě Pra?ské prodejce ale bohu?el pozdě.. to co se mi libilo bylo u? prodané.... :cry: snad tohle bude ok... v?e vám určo písnu... :lol:
Odpovědět