také se dočká?

nezapomeň dodat foto
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
hmmmm, pondělí bude horkej den, ale pro Tebe krásnej den...sám si pamatuju, jak jsem se tě?il, kdy? jsem si pro něj jel..tak a? v?echno vyjde a kdy? najde? nějakou nesrovnalost, normálně tu kočku sjeď a hádej se o slevuHolli píše:ale jooo ja ho videl... ale jen letmo a pak mi ho soupli nekam jinam.... sice nevím co je to za praktiky ale mel ho 14 dní ?éf Fiatu na dovolené... protoze to auto u? je na značkách tak se s ním mu?e jezdit... prostě je to fakt jednání na bodu mrazu.... je pravda ?e po tom aute jdu fest protoze se mi to zdá jako dobrá nabídka ..... samozřejme jsem nic nepodepsal dokat to auto nebylo na pobočce...a neprojel jsem se s ním.... v?e bylo ok a tak jsme se domluvili a v pondelí si pro nej.. jdu.. ted jezdím kazdý den okolo tak koukám zda je opravdu na svém míste...
....ale jooo obe?el jsem je?tě Pra?ské prodejce ale bohu?el pozdě.. to co se mi libilo bylo u? prodané....dall píše:a obeslal si i jiné dealery a poptal se na předváděčky na prodej? určitě bych to udělal, zvlá??, pokud se ti jednání tvého prodejce nelíbí... jak s tebou asi budou jednat pozděj, a? budou mít tvé peníze v kapse, kdy? u? teď to není bůhvíjaké...