Aj ked vidim, ze toto vlakno je uz dlhsie neaktivne, zaujimalo by ma teda, ci tento jav (dunenie pri zapnutej klime) je uplne bezny. Stalo sa mi totiz v meste nieco podobne a dost ma to znepokojilo, pretoze sa mi nechce verit, ze by klima mohla vydavat zvuky, jak keby som odrazu nahodil tunovanu koncovku na vyfuk

Bolo to o to horsie, ze tento zvuk ako keby pridaval na intenzite subezne s otackami motora pri rozbiehani z krizovatky a naposledy sa mi dokonca stalo, ze mi auto pri rozbiehani so zapnutou klimou uplne bezdovodne zkapalo v zabere spojky, pricom si nemyslim, ze to mohla byt moja chyba, pretoze som s rozjazdom nemal problem odkedy som prvykrat sadol za volant mojho GP. Jedine zeby ta klima tak zatazila motor, ze rozjazd na bezne otacky nestaci a su potrebne vyssie otacky ako bez klimy. Odvtedy radsej klimu v meste vypinam, alebo ked sa chcem rozbehnut, ale nie je to zrovna najlepsie riesenie, ked sa potrebujete dostat v dopravnej spicke, v 35-stupnovej horucave niekam na druhy koniec mesta.