Uz to niekto aj vyskusal? To by sa mi veru hodilo pripojit tak mp3 prehravac...., kedze mam len obycajny cd prehravac.
A este - akurat som nastriekal zadne bubny na cerveno, lebo uz po 2 mesiacoch jazdenia boli hrdzave. Najblizsie sa skusim pustit do prednych brzdovych strmenov....
mne ten filter namontovali v grife za par korun, ale ked bol s tym nal v auto-impexe, tak mu naratali ze by ho to stalo 20tisic
za take nieco by uz mali asi zatvarat
RadimG píše:mne ten filter namontovali v grife za par korun, ale ked bol s tym nal v auto-impexe, tak mu naratali ze by ho to stalo 20tisic
za take nieco by uz mali asi zatvarat
No 1200skk mi az tak malo nepripada, ale budiz, najhorsie je ze mam pocit ze na garancke mi ho asi len vyfukali a nauctovali jak novy.
[nie v Grife, ti maju u mna zatial kredit]
tak to ano, 1200 korun nie je malo, ale v porovnani s tym co chceli uctovat nalovi je to smiesna suma a ten efekt co filter ma za to stal..
a aj grif ma svoje muchy, mne napr. pri garancke po roku (najazdenych 14tisic km) vraj menili sviecky.. nauctovane boli urcite
RadimG píše:tak to ano, 1200 korun nie je malo, ale v porovnani s tym co chceli uctovat nalovi je to smiesna suma a ten efekt co filter ma za to stal..
a aj grif ma svoje muchy, mne napr. pri garancke po roku (najazdenych 14tisic km) vraj menili sviecky.. nauctovane boli urcite
Si robis srandu??Nemal si sa dat, stacilo ukazat servisnu knizku s rozpisom. Hned by zmenili nazor. Podla mna Ta ovalili ako mna s vyfukanim filtra a nauctovanim noveho
Mne sviecky nemenili ani po 30tisic.
Vraj pri 60tisic.....
[nie Grif]
servisnu knizku som pri sebe nemal a ak mam pravdu povedat, ani ma vtedy nenapadlo, ze by ich menit nemali (to vies, prva garancka v zivote ).. na to som prisiel az neskor a to uz som nemal odvahu sa ist s nimi hadat po 3 mesiacoch.. ale o rok uz budem opatrnejsi, mudrejsi a hlavne pripravenejsi