Koupě GP
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
presne tak ja by som tiez radsej benzin volil a dal do toho LPG ziadna starost s tym neni jedine ta rezerva v kufri. ja osobne nepoznam cloveka co kupil diesel a ma poctive KM vsetci maju stocene vsetci do jedneho!!! jeden ma dokonca ze 140000km a ked bol v opel servise tak mu povedali ze to auto ma 517000km co si myslim ze uz je tazky odrb. benziny take KM netocia tak ani nestacaju tolko.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
V?echno co ka?dý z vás pí?e má něco do sebe, tak?e teď u? jen hledat a čekat na slu?ný kousek. Určit nechci bazarovku, budu vyčkávat a čekat na osobu, jako?to prvního majitele, který to budu prodávat jako vůz zakoupený zde v ČR. Tento měsíc to je?tě bohu?el koupit nemů?u. tak?e zatím budu sledovat ceny ojetin a číst moudra od vás, abych se pak nenechal nachytat. Díky pánové za v?e co pí?ete, opravdu to pomáhá 

Koupě z bazaru je v?dycky sázka do loterie. Já jinak souhlasím s Jarou?em, jenom jsem zde popsal své osobní zku?enosti s opravama nafty. Tipo bylo z roku 1993, ale Punto jsem měl z roku 1999, bylo to JTD, tak?e myslím, ?e u? to byl moderněj?í motor, to jenom poznámka k Jirkovi. Být Tebou, tak se zkusím poptat známých, jestli neví o někom, kdo by prodával (prověřený) diesel. V takovém případě se někdy stane, ?e opravdu kápne? na nedělní auto po důchodci, který mu věnoval maximální péči, ale holt u? mu doktor kvůli ?edému zákalu zakázal jezdit! Nebo mít dobrého známého bazaristu, u kterého ví?, ?e Tě nechce odupat, ale to je spí?e sci-fi.Phill píše:V?echno co ka?dý z vás pí?e má něco do sebe, tak?e teď u? jen hledat a čekat na slu?ný kousek. Určit nechci bazarovku, budu vyčkávat a čekat na osobu, jako?to prvního majitele, který to budu prodávat jako vůz zakoupený zde v ČR. Tento měsíc to je?tě bohu?el koupit nemů?u. tak?e zatím budu sledovat ceny ojetin a číst moudra od vás, abych se pak nenechal nachytat. Díky pánové za v?e co pí?ete, opravdu to pomáhá
Fiat Bravo2, 1,6 MJet, 77 kW, nar. 9.4.2010
hele, z bazaru bych se asi nebál, ale musí? s tím autem zajet do autorizovaného servisu, at ti vyjedou záznam z PC, změří tlou?ku laku a udělají geometrii (bez toho bych auto nekupoval) ... popřípadě koupit auto po prvním majiteli ve Fiatu ...Phill píše:V?echno co ka?dý z vás pí?e má něco do sebe, tak?e teď u? jen hledat a čekat na slu?ný kousek. Určit nechci bazarovku, budu vyčkávat a čekat na osobu, jako?to prvního majitele, který to budu prodávat jako vůz zakoupený zde v ČR. Tento měsíc to je?tě bohu?el koupit nemů?u. tak?e zatím budu sledovat ceny ojetin a číst moudra od vás, abych se pak nenechal nachytat. Díky pánové za v?e co pí?ete, opravdu to pomáhá
GP
Ja sem chtel puvodne benzina ale aspon 70 KW a nebo 1.4 turbo 88 ale tyhle motory jsou dost nedostatkovy...Takze nakonec jsem nahodou nasel Diesel 1.3 66 a jsem spokojenej hlavne po jizdni strance ten motor je lehkej nikam se to nehrne.spotreba +- 5L ale jezdim abych se projel a na leto mam kola origo 17" 205.Ale kdyz chci tak udelam Hradec v lete cca 60km za 4,0 L ale to je fakt nuda =) Auto bylo tuknuty je lakovany ale to jsem vedel v dobe koupi. zas cena v byla na urovni benzinu...Investice za 2roky a 35tis = mladou sem ucil ridit odnesla to volnobezka na altiku cca 4Tis pak pretesneni vstrikovacu 2200,- dr?ak převodovky 1300,- jinak standart udrzba pouze origo olej po 15tis... to vyjde tak 1600,- + kazdej rok kabinovej filtr 400 ,-vzduchovej 500 ,- a minulou zimu palivovej 2200 ,- Naklady a neco vyssi nez benzin ale furt se mi nafta vyplaci za rok najedu tak 17-19 tis.Jinak GP si myslim ze je slusny auto delam ve skodovce a treba fabku bych za to nechtel ani nahodou nesezenes do ni zadnej slusnej motor misto bida a ze ma velkej kufr to me moc nezajima mam 197cm takze si raci pohodlne sednu...Klidne si kup GP ale je to o nahode jakej kus ti pride do ruky...kamos ma tu 55kw + chip a jede slusne a zere mu jeste min po chipu...a az na zaseklej EGR zadny trable...Musis najit nejakej kompromis cena kavlita vybava.Hlavne si vyber podle sebe pak to bude tvoje auto a budes s nim jezdit ty...Svez bych se treba vice motorama at muzes porovnat.
Pokud tou?í? po dehtu jenom kvůli té naftové modly se jménem "spotřeba", tak si klidně zkus spočítat rozdíl v ceně nákladů na palivo při ročním nájezdu 20 000 km.Phill píše:Nooo pánové, opravdu mě nahlodáváte, pořád je?tě tou?ím po naftě, ale u? mě skoro máte.Jde mi prostě hodně o spotřebu, jezdím s rozumem. Teď mám Felicii 1.6 MPi a spotřeba se mi pohybuje mezi 6 a 7 litry /teď v zimě). To je slu?né, ale musím se opravdu, opravdu hoodně sna?it. Jsem ze Zlínska, tak?e samé kopce. A proto jedině naftu. Zkusím, ale pohledat a srovnat ceny ojetin v benzínu i v naftě. Třeba to bude tak markantní a vezmu benzín. Uvidíme
GP nafta, průměrná spotřeba (dejme tomu) 5l/100. GP benzín cca 6/100. Kdy? se do toho zahrne aktuální cena benzín vs. nafta, tak ti vyjde, ?e s naf?ákem u?etří? za rok nějakých 6500,-.....pokud se nic neposere.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
-
- Návštěvník
Taky bych volil to nove,vzhledem ktomu ze Fiat ted v CR moc novych aut neprodava jsou ceny skladovek velmi prijemne(jedine minus pokud chces silnejsi motor je ze vetsina skladovek je 1,2 ) zase ta 1,2 se radi k nejspolehlivejsim!!! motorum co kdy automobilovy prumysl nabidl 

Fiat Punto EVO
muj 4 fiat
1 na LPG
muj 4 fiat
1 na LPG
zdravíčko pánové co říkáte na toto GP? Přemý?lím ?e bych ho koupil. popř. nevíte někdo o něm něco ?:)
http://www.sauto.cz/osobni/detail/fiat/ ... oFrom=list
Mně na to ?e se jedná o r.v. 2005 připadá drahé. Navíc mě mate, ?e se jedná o verzi bez mlhovek ale s klimou.thif píše:zdravíčko pánové co říkáte na toto GP? Přemý?lím ?e bych ho koupil. popř. nevíte někdo o něm něco ?:)
Nevím jak jsi na tom s penězi, ale v?eobecně tu lidi doporučují raději koupit nověj?í verze s červeným znakem kvůli dětským nemocem prvních kusů
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Podle zadního nápisu se jedná o verzi Dynamic a ta mlhovky měla v základuDu?an píše:Mně na to ?e se jedná o r.v. 2005 připadá drahé. Navíc mě mate, ?e se jedná o verzi bez mlhovek ale s klimou.thif píše:zdravíčko pánové co říkáte na toto GP? Přemý?lím ?e bych ho koupil. popř. nevíte někdo o něm něco ?:)
Nevím jak jsi na tom s penězi, ale v?eobecně tu lidi doporučují raději koupit nověj?í verze s červeným znakem kvůli dětským nemocem prvních kusů
Renault Captur 130 HP
-
- Návštěvník
To je jasny jedna se o verzi Dynamic-Active to byt nemuze uz podle calouneni. Bylo to tukle na predek proto ten novy naraznik a me to taky pripade drahe,to bych nevzal .......... http://www.sauto.cz/osobni/detail/fiat/ ... oFrom=list neco takoveho?
Fiat Punto EVO
muj 4 fiat
1 na LPG
muj 4 fiat
1 na LPG