Pepo, gratuluji, jsme teď na tom úplně stejně, i se sympatiemi ke GP. Doufám, ?e se setkáme společně s ostatníma granďáckýma klukama!Pepa B. píše:zdravím po nějaké době, u? mě nebavilo zvedat Jarou?ovi v noci telefon, jestli u? mám zase Fiata a tak se k vám znova připojuju, snad nebude vadit, ?e to není GP, ale na jiné forum se mi nechce![]()
Pokec 2010
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Fiat Bravo2, 1,6 MJet, 77 kW, nar. 9.4.2010
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
..bylo mi vysvětleno, ?e Bravo stačí a je to fakt, má to kufr velkej dost, aby se tam ve?el případně kočárek, kdyby někdy bylo potřebaDu?an píše:Pepo hezké, ale já myslel ?e jsi chtěl vět?í auto pro rodinu

bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
díky, no co jsem četl, tak ho má? podstatně vymazleněj?íJardaK. píše:Pepo, gratuluji, jsme teď na tom úplně stejně, i se sympatiemi ke GP. Doufám, ?e se setkáme společně s ostatníma granďáckýma klukama!Pepa B. píše:zdravím po nějaké době, u? mě nebavilo zvedat Jarou?ovi v noci telefon, jestli u? mám zase Fiata a tak se k vám znova připojuju, snad nebude vadit, ?e to není GP, ale na jiné forum se mi nechce![]()

Ale kde by vymazleněj?í? Jsem blbec na couvání, tak mám vzadu parkovací senzory (?ikly by se i vpředu!), nemám chu? vozit a skladovat cédéčka, tak jsem ře?il mp3 pomocí Blue&Me a to je oproti sériové výbavě v?echno! Nalepení nápisů, boční li?ty na dveře a přední zástěrky mi dodělali v prodejně. Proto?e jsem objednal Bravo po faceliftu, tak mám z výroby za stejnou cenu Hill Holder, volant a klacek v ků?i a gumy na elektronech. Napi? mi na SZ svoje poznatky s autem, a? tu kluky neotravujeme s jiným autem!Pepa B. píše:díky, no co jsem četl, tak ho má? podstatně vymazleněj?í
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
Du?an píše:Pepo, jen se tu pochlubJardaK. píše:Napi? mi na SZ svoje poznatky s autem, a? tu kluky neotravujeme s jiným autem!

Du?ane, jestli mi to vyjde, dojedu do Náchoda na pokec, na pivko, na ro?tovačku

S Náchodem taky počítám, ale raději nic neříkám oficiálně. Doufám, ?e mi kluci ostrav?tí prozradí, čemu říkají "ostravská chatka", a? mů?u případně vyrazit zároveň s nimi!Du?an píše:BombaPepa B. píše:Du?ane, jestli mi to vyjde, dojedu do Náchoda na pokec, na pivko, na ro?tovačku
Hej, a co kdy? se mnou pojede Dája - dcera? To se má svlíkat nejen před očima tatínka, ale i před nadr?enýma ob?oustníkama?Teddy86 píše:Ostravska chatka znamena ze my ostravaci budem v jedne chatce. Takze by to chtelo uz pomalu napsat kdo 100% jede at se da rezervovat pro urcity pocet lidi. Ovsem toto muzem probrat ZDE
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To je treba prave uz resit. Jestli pojede tak bys mel treba chatku s ni nebo nepojede tak bys byl s nama. Je to na tobe ale jak rikam je treba se uz predem vyjadrit kdo jede na 100% aby se to dalo za vcas rezervovat.JardaK. píše:Hej, a co kdy? se mnou pojede Dája - dcera? To se má svlíkat nejen před očima tatínka, ale i před nadr?enýma ob?oustníkama?Teddy86 píše:Ostravska chatka znamena ze my ostravaci budem v jedne chatce. Takze by to chtelo uz pomalu napsat kdo 100% jede at se da rezervovat pro urcity pocet lidi. Ovsem toto muzem probrat ZDE
Teddy, v pohodě, pokud přijedeme, tak v sobotu dopoledne, zúčastníme se v?ech akcí, vezmu s sebou slivovičku a večer pojedeme zpátky do chalupy. Dcera mi na zpáteční cestě bude dělat řidiče, tak?e snad stihnu se se v?emi pobratřit! Fo?ák beru s sebou taky!Teddy86 píše:To je treba prave uz resit. Jestli pojede tak bys mel treba chatku s ni nebo nepojede tak bys byl s nama. Je to na tobe ale jak rikam je treba se uz predem vyjadrit kdo jede na 100% aby se to dalo za vcas rezervovat.JardaK. píše:Hej, a co kdy? se mnou pojede Dája - dcera? To se má svlíkat nejen před očima tatínka, ale i před nadr?enýma ob?oustníkama?Teddy86 píše:Ostravska chatka znamena ze my ostravaci budem v jedne chatce. Takze by to chtelo uz pomalu napsat kdo 100% jede at se da rezervovat pro urcity pocet lidi. Ovsem toto muzem probrat ZDE