Je?tě mne tak napdlo, ?e bychom se měli dohodnout na stylu zdravení (např.: tramvajáci se tady v Praze zdraví levým blinkrem) My bychom se mohli zdravit třeba mlhovkama, stejně je tu má 90%lidí a nejsou k ničemu, nevýhoda je umístění tlačítka, není zrovna při ruce. Nebo dvojitým probliknutím dálkovýma...pokud Vás něco napadne, tak sem s tím!
Naposledy upravil(a) Tommy dne ned lis 25, 2007 17:32, celkem upraveno 1 x.
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
Tommy píše:Je?tě mne tak napdlo, ?e bychom se měli dohodnout na stylu zdravení (např.: tramvajáci se tady v Praze zdraví levým blinkrem) My bychom se mohli zdravit třeba mlhovkama, stejně je tu má 90%lidí a nejsou k ničemu, nevýhoda je umístění tlačítka, není zrovna při ruce. Nebo dvojitým probliknutím dálkovýma...pokud Vás něco napadne, tak sem s tím!
Myslím, ?e světelný pozdrav je mo?ný pouze dálkovými světly, jeliko? ne? bys nahmátl vypínač mlhovek, tak u? je protijedoucí GP-čkář v čudu (mlhová světla nemá ka?dý a já je při pou?ití světel pro denní svícení nezapnu. Navíc mě pozdrav zatím vysloveně nepálí, proto?e to zdravé jádro zapálených GP-čkářů prozatím, alespoň podle registrace, zatím sídlí na Moravě - pozn. autora).
Tak?e co trojí probliknutí dálkovými?
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Du?an píše:Klucí, je?tě jsem dostal jeden nápad (a? u? se někomu bude líbit nebo ne):
A? u? se vyře?í název čs.srazů, či ne, napadlo mě, ?e by se mohl udělat i návrh na logo srazů, které by si mohl ka?dý účastník před srazem vytisknout a umístit po dobu trvání srazu za okno GP-čka (a? u? po stranách, nebo vzadu apod., Mohlo by to vypadat třeba takto,něco na způsob log rally:
Jde o jednu z tísíců variant, mohlo by vypadat i úplně jinak. Co Vy na to?
Pozn. Jsem připraven i na to, ?e se mnou vyběhnete
Je?tě mě to nepustilo, proto jen tak z dlouhé chvíle z italského webu .....
P.S. Jako bych sly?el: "Du?ane u? netrapni", ?e
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
RadimG - cinkni mi kvoli poznavacim znackam.
Inak na zraz s velkou pravdepodobnostou nepridem
To budem pravdepodobne v Parizi uz, i ked clovek nikdy nevie...
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)
Nabídka samolepek GP FANS pro nové příznivce GP-ček (členů a fóristů)
Nechal bych na červen vyrobit dal?í samolepky GP FANS. Zájemci objednejte si je zasláním soukromé zprávy na můj nick.
Za?lete o kolik kusů kterého rozměru máte zájem
1 velká samolepka o rozměru 25 x 6 cm vychází na 36 Kč
1 malá samolepka o rozměru 15 x 3,5 cm vychází na 22 Kč
Distribuci bychom nechali na pří?tí sraz (snad v červnu), nebo po dohodě po?tou
V případě potřeby mo?no objednat rozměr jiný (uvedené rozměry jsou vyzkou?eny - viz. foto), mo?nost objednávky k nalepení i na sklo nebo karoserii zvenčí (zvrchu).
Jako noví zájemci o samolepku GP FANS se zatím přihlásili:
JIRKA 1 zadní + 1 přední
EXCALIBER 1 zadní
TEDDY86 1 zadní + 1 přední
LUKAS 1 zadní DOPLNĚNO UZÁVĚRKA OBJEDNÁVEK 24.4.2008 VE 22 HODIN (V pátek 25.4.2008 je zadám k výrobě)
Jeliko? budu brát nové samolepky na Tuning sraz Rozko?, zkracuji lhůtu pro objednání samolepek GP FANS do zítra 21.4.2008 do 18,00 hodin, aby mi je do konce dubna vyrobili.
Dal?í nabídka samolepek GP FANS pro nové příznivce GP-ček (členů a fóristů)
Rozhodl jsem se zkrátit termín a vyhla?uji tímto pro dal?í zájemce o samolepky GP FANS dal?í termín pro objednávky. Zájemci objednejte si samolepky zasláním soukromé zprávy na můj nick .
Za?lete o kolik kusů kterého rozměru máte zájem
Uzávěrka 3.7.2008 20,00 hod.
1 velká samolepka o rozměru 25 x 6 cm vychází na 36 Kč
1 malá samolepka o rozměru 15 x 3,5 cm vychází na 22 Kč
V případě potřeby mo?no objednat rozměr jiný (uvedené rozměry jsou vyzkou?eny - viz. foto), mo?nost objednávky k nalepení i na sklo nebo karoserii zvenčí (zvrchu).