Donyho T-jet
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
nechces je teda strelit?ze bych ti ubral dalsi kram hozenej v garazi?ale az nekdy po vanocich as co mi zbyde nebo as nekoho okradu...Colin píše:Mě nic, já u? je mám dávno sundaný

jinak sviti to teda luxusne donimu to se musi nechat...ja chci taky

granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
... tak si jedu v klídku ze zaměstnání,odbočuju na kři?ovatce,v klidu zrychluji,proto?e se na mokré cestě se válí listí a mrkám do zpě?áku,kde se do zatáčky vřítil baworák (celkem citlivě otuněný),no hrnul to do zatáčky jak prase a? ho málem předeběhla (_._),ale srovnal to a hurá za mnou.V duchu si říkám,tady hochu není moc dobrá cesta na nějaké předjí?dění a tak jsem se rozhodl nezdr?ovat ho a jel jsem tak kolem 110,samá zatáčko,mokro listí,víc jsem se bál.Podsvinče mi vyselo na (_._),ale dojet a předjet je něco jiného,tlačil na mě pěkně a bylo jasné,?e u? si počká na kři?ovatku a kde mě dá na rozjezdu i kdyby chtěl původně jet na druhou stranu,tak teď bylo jasné,?e jde po mém malém fiátku
Tak jsem dojel na kři?ovatku a hodil levý blinkr,mrknu na zpě?ák a bawo to samé
Tak jdem na to,zadarmo se nedám,alespoň uvidím,jestli ti to jede tak,jak to auto vypadá
... jednička podlaha,bawo v lehkém smyku jde rovnou z kři?ovatky do protisměru a začíná předjí?děcí manévr,dávám dvojku podlaha,otáčky letí a? k červenému a bawo zamrzá a na?e rychlosti se rovnají,trojka podlaha,bawo je?tě chvilku váhá a pak zabliká do prava a zařadí se za mě.Začala se blí?it vesnice,tak jsem pomalu začal ubírat a bawo mě v obci s řevem předjelo,tak jsem mu pokynul na cestu. A jál valil domů dál jako beránek,jo je?tě jsem si stáhnul topení,proto?e horko mi bylo dost

Tak jsem dojel na kři?ovatku a hodil levý blinkr,mrknu na zpě?ák a bawo to samé

Tak jdem na to,zadarmo se nedám,alespoň uvidím,jestli ti to jede tak,jak to auto vypadá

... jednička podlaha,bawo v lehkém smyku jde rovnou z kři?ovatky do protisměru a začíná předjí?děcí manévr,dávám dvojku podlaha,otáčky letí a? k červenému a bawo zamrzá a na?e rychlosti se rovnají,trojka podlaha,bawo je?tě chvilku váhá a pak zabliká do prava a zařadí se za mě.Začala se blí?it vesnice,tak jsem pomalu začal ubírat a bawo mě v obci s řevem předjelo,tak jsem mu pokynul na cestu. A jál valil domů dál jako beránek,jo je?tě jsem si stáhnul topení,proto?e horko mi bylo dost

- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
nebodaj gawrymu zavadzal superb na cestedony píše:... to je prd,počkej a? Gawry popí?e svůj zá?itek se superbem

Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba