Závady a řešení problémů
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
..tyto kontrolky zhasnou a? po nastartování - baterka - dobíjení (dobíjí a? při nastartovaném motoru. Dále olej - to samý, čerpadlo funguje a? po nastartování motoruhopik píše:Ahoj ted,jsem to byl zkontrolovat a kdyz otocim klickem v zapalovani aniz bych startoval motor, tak mi zustanou svitit kontrolky baterie, olej, a jeste jedna zluta kontrolka co ani nevim co znamena, po rozjeti ale prestanou svitit???

bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
Re: Závady a ře?ení problémů
..tak pánové, auto má najeto 1000km a zítra jde poprvé do servisu na opravu prkotin - ale nepříjených. Ventilátor od stupně 2-4 "chrčí", zřejmě budou měnit. Dále - stále jde pěkně ztuha plynový pedál a vr?e pod nohou, u? to projí?děl servisák, a říkal, ?e s tím něco udělají..tak pak Vám dám vědět, kdyby jste měli někdo podobný problémy..jinak auto v pohodě, pomalu se zají?dí, pořád je dost syrové..jezdím s ním bohu?el máloironlionzion píše:S problémy sem ...
od vrzání plastů a? po poruchy mechaniky, elektroniky, ... rady, pomoc, zku?enosti.

-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
..kolem 17h dorazím z Prahy, tak se po cestě ozvu a sejdeme se a poslechnu si toho Tvýho draka, ju?hopik píše:Zdar pepo,
Perfektni, zitra muzu cely den. Jeste jedna vec, uz jsem to sem psal, pri domacknuti plynu na neutral tam slysim dalsi zvuk, ktery prestane jenom na neutralu, kolega GPckar psal ze to muze byt palivovy privod. co myslis? zatim

-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
?lutá kontrolka je kontrolka motoru, závada na motoru...jakákoli, více je to popsáno v manuáluhopik píše:Ahoj ted,jsem to byl zkontrolovat a kdyz otocim klickem v zapalovani aniz bych startoval motor, tak mi zustanou svitit kontrolky baterie, olej, a jeste jedna zluta kontrolka co ani nevim co znamena, po rozjeti ale prestanou svitit???
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
někdo si tu stě?oval na vytékající vodu. Podle mě to zas takový problém není, tady http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php ... highlight= ře?í kluci se ?kodovkama trochu hor?í problémy, inu ,,německá?'' pseudokvalita
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
Re: Reklamace
Dal?í vývoj kauzy mých dveří, o které jsem ji? několikrát psal:
Dnes mi volal prodejce a dveře budu ře?it přímo se zastoupením Fiatu pří?tí pátek 22.6.2007
Jinak mi odstraní i vý?e vzniklé závady.
Dnes mi volal prodejce a dveře budu ře?it přímo se zastoupením Fiatu pří?tí pátek 22.6.2007
Jinak mi odstraní i vý?e vzniklé závady.

Naposledy upravil(a) Dušan dne čtv čer 28, 2007 16:52, celkem upraveno 2 x.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
-
- VIP uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Moje závady:
- pískání brzd při dobr?ďování v nízké rychlosti (normální je to u profi racingových slinutých kotoučů..tak mám asi je)
- trochu odstává levý roh kaslíku spolujezdce (ale zámek dr?í, tak?e zatím neře?ím)
- jednou jsem na?el na zadním kole (na straně nádr?e) le?et hadičku (patrně odvzdu?nění nádr?e). Byla uvolněná ze svého dr?áku (prolis v podběhu) a le?ela volně na zadní pneumatice. Dejte si na to pozor. Zkontrolujte si, jestli je ta hadice v té drá?ce a řádně dr?í.
- pískání brzd při dobr?ďování v nízké rychlosti (normální je to u profi racingových slinutých kotoučů..tak mám asi je)
- trochu odstává levý roh kaslíku spolujezdce (ale zámek dr?í, tak?e zatím neře?ím)
- jednou jsem na?el na zadním kole (na straně nádr?e) le?et hadičku (patrně odvzdu?nění nádr?e). Byla uvolněná ze svého dr?áku (prolis v podběhu) a le?ela volně na zadní pneumatice. Dejte si na to pozor. Zkontrolujte si, jestli je ta hadice v té drá?ce a řádně dr?í.
10.7.2007 jedu do servisu.
Budou mi měnit ty zadní kliky a komplet spínací skříňku se v?ím v?udy co s tím souvisí.
Kauza jiného odstínu dveří řidiče:
Zástupce Fiat ČR to uznal, domluvili jsme se na přele?tění celého vozidla, (prodejce v Trutnově mi nedávno řekli, ?e mají problém s odstraněním vosku, kterým je při transportu z Itálie karoserie nakonzervována). uvidíme jestli se to nesrovná. Po té, budu-li chtít, mi dveře přelakují.
Budou mi měnit ty zadní kliky a komplet spínací skříňku se v?ím v?udy co s tím souvisí.
Kauza jiného odstínu dveří řidiče:
Zástupce Fiat ČR to uznal, domluvili jsme se na přele?tění celého vozidla, (prodejce v Trutnově mi nedávno řekli, ?e mají problém s odstraněním vosku, kterým je při transportu z Itálie karoserie nakonzervována). uvidíme jestli se to nesrovná. Po té, budu-li chtít, mi dveře přelakují.
Renault Captur 130 HP