... tímto prosíme v?echny praskače ?árovek,ale i ty kteří je?tě svítí o údaje zaslané ve formátu: "měsíce/tisíce km"
... příklad pro lidi s iq pod hranicí 85
... 5/11000 = pět měsícú a 11000 kilometrů,pak jeden nightbreaker pa?ól v p.....
dony píše:... tímto prosíme v?echny praskače ?árovek,ale i ty kteří je?tě svítí o údaje zaslané ve formátu: "měsíce/tisíce km"
... příklad pro lidi s iq pod hranicí 85
... 5/11000 = pět měsícú a 11000 kilometrů,pak jeden nightbreaker pa?ól v p.....
..myslím, ?e to je na NB celkem solidní výdr? Pepa by ti záviděl
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
wenca píše:Poradí mi někdo , kde bych v Ostravě sehnal Philips Extreme Power ???
Za nějakou rozumnou cenu . (do Brna se mi nechce)
Koukal jsem se po netu a ten brněnský shop je ?iroko daleko nejlevněj?í. Proč se nedomluvit s více zájemci a rozdělit mezi ně to kilo po?tovného. Klidně se přidám. Sada za 600,- je myslím bezkonkurenční.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
no ja som si tam namontoval bixenony a zatial maximalna spokojnost s nimi ... takze h4 ziarovky zatial neplanujem ale inak je to celkom dobra cena
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Já nevím co pořád máte... nightbreakery svítí výborně... a to ?e nevydr?í tolik,...tak si dám jednou nebo dvakrát v hospodě o pár piv mín-.....mě osobně teda těch pár stovek nezabije....
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....