a o to nam prave jdeOkic píše:jeste chvili do me jedte a ja se na to fakt vykaslu a budu jezdit na origo 17:-)))))haha

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Já mám OZ Michelangelo 17" a Lukin má nějaký ultraleggery/superleggery 17" teď nevím přesně který.Kriss píše:tak to by me zajimalo co mate za OZ....a druha vec je ze pokud mas 18" kola a vyjebes kazdou duru tak neni se cemu divit ze.
ja 18" mam 2x oprava jednou jsem ve 110km rychlosti vletel do zhruba 10 hluboke a 50 cm dlouhe diry, bo jsem byl nalepeny za oktavkouColin píše:Já mám OZ Michelangelo 17" a Lukin má nějaký ultraleggery/superleggery 17" teď nevím přesně který.Kriss píše:tak to by me zajimalo co mate za OZ....a druha vec je ze pokud mas 18" kola a vyjebes kazdou duru tak neni se cemu divit ze.
Ka?dou díru teda nevymetu, ale prostě sem tam něco jo, tady v Liberci jsou některý silnice hrozný.
Colin píše:Já mám OZ Michelangelo 17" a Lukin má nějaký ultraleggery/superleggery 17" teď nevím přesně který.Kriss píše:tak to by me zajimalo co mate za OZ....a druha vec je ze pokud mas 18" kola a vyjebes kazdou duru tak neni se cemu divit ze.
Ka?dou díru teda nevymetu, ale prostě sem tam něco jo, tady v Liberci jsou některý silnice hrozný.
měl jsem na Orionu taky podlo?ky 2 cm a taky při rychlej?í jízdě se rozkmital volant a hlavně to auto bylo tvrd?í, cítil jsem ka?dý kamínek tak jsem je hned shodil..lukin píše:Ja jsem je mel 1,5 a 2 cm a pri vetsich rychlostech tak okolo 150km/h se mi zacinal chvet volant,tak jsem je hned sundal!!