Rozměry kol

Vše okolo řízení, náprav, kol, brzd, tlumičů, atd.

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
Davids
Štamgast

Příspěvek od Davids »

Okic píše:jeste chvili do me jedte a ja se na to fakt vykaslu a budu jezdit na origo 17:-)))))haha
a o to nam prave jde :-))))ne udelej co myslim, ale jestli by treba nebylo lepsi ty penize investovat do neceho jineho na aute ;-)
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Okic píše:jeste chvili do me jedte a ja se na to fakt vykaslu a budu jezdit na origo 17:-)))))haha
Ka?li na kola, kup si křídlo. Mám ho taky v plánu :wink:
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
dony
Profík

Příspěvek od dony »

... ja bych tyhle origo? neměnil ani za nic (jen občas mrknu na podlo?ky.tak 1.5 cm),jen?e jezdím jako dobytek,tak se toho bojím :wink:
Obrázek
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

Kriss píše:tak to by me zajimalo co mate za OZ....a druha vec je ze pokud mas 18" kola a vyjebes kazdou duru tak neni se cemu divit ze.
Já mám OZ Michelangelo 17" a Lukin má nějaký ultraleggery/superleggery 17" teď nevím přesně který.

Ka?dou díru teda nevymetu, ale prostě sem tam něco jo, tady v Liberci jsou některý silnice hrozný.
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
Davids
Štamgast

Příspěvek od Davids »

Colin píše:
Kriss píše:tak to by me zajimalo co mate za OZ....a druha vec je ze pokud mas 18" kola a vyjebes kazdou duru tak neni se cemu divit ze.
Já mám OZ Michelangelo 17" a Lukin má nějaký ultraleggery/superleggery 17" teď nevím přesně který.

Ka?dou díru teda nevymetu, ale prostě sem tam něco jo, tady v Liberci jsou některý silnice hrozný.
ja 18" mam 2x oprava jednou jsem ve 110km rychlosti vletel do zhruba 10 hluboke a 50 cm dlouhe diry, bo jsem byl nalepeny za oktavkou :-) a po druhe jsem najel na obrubnik schovany pod snehem ale vcelku rychle...jinak kola drzi a co mi bylo receno v servise pry jsou kvalitni a pevne PS: takova perlicka zaverem, pri prvni rane jsem jel 6 km bez vzduchu v pneu po druhe asi 4 km nez srestalo hrat radio a ja uslysel ten specificky zvuk defektu a v obou pripadech guma v poradku :D posilovac je bomba vec :D
mosto
Štamgast

Příspěvek od mosto »

no Okica ste poriesili,teraz mozte mna :lol:
mne sa pacia zn.Lantisi a aj cena je ako by to bol profi disk,mate niekto skusenosti,co je to zac?
Obrázek

inak,ked s tymito nepochodim,rozmyslam nad Dezent V dark,Jarous,este si sa nepochvalil,ci si s nimi spokojny :roll:
Fiat GP 1,2 active.....hnedá Fago
lukin
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukin »

Colin píše:

mam superleggery 17" a vyhejbam se co muzu a jemito plat prtny :evil:
Fiat Grande Punto 1.2 - Dynamic,cerna crossover
Bývalé_Golf III tuning
Skoda120 tuning
Kriss
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kriss »

taky uvazuju nad podlozkama, ale taky mam strach....spis takhle, co se muze stat pokud je tam dam?
Jedinej kdo je tu ma je carlos...
Nýní: Alfa Romeo GT, 1.9 16v JTDM 110kw
EX: GP 1,4 16v SPORT 3D,
lukin
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukin »

Ja jsem je mel 1,5 a 2 cm a pri vetsich rychlostech tak okolo 150km/h se mi zacinal chvet volant,tak jsem je hned sundal!!
Fiat Grande Punto 1.2 - Dynamic,cerna crossover
Bývalé_Golf III tuning
Skoda120 tuning
dony
Profík

Příspěvek od dony »

... original kola jsou sice te?ké jako kr..a,na druhou stranu si nechají opravdu hodně líbit,já jsem ke v?emu ty svoje moc chtěl,tak jsem spokojený (dír mají za sebou nespočet,párkrát ?ly tlumiče na dorazy :shock: ),proto tvrdím,?e jsou kvalitní :idea:
... onehdy jsem udělal na obvchvatu rozhon a spolujezdec mě upozornil,?e tady odbočujem (levá 90°),tak jsem vlítnul do odbočovacího pruhu 200 na brzdách (i kdy? byla silnice dost vlhká ABS téměř nepromluvilo), no vybral jsem zatáčku na trojce lehce pod plynem :lol: jde o to,?e tady bych měl strach,?e mi odpochoduje kolo s podlo?kou a já tak rád ře?u zatáčky :wink:
... jinak kdyby jsem měnil 17"-ky,tak bych neodolal OZ WRC bílé,je?tě,?e jsou celkem drahé :twisted:
... je?tě jsem tu na fóru v doplňcích nechal fotky kitu GP,kde byly krásná kola v titanové barvě,ty by udělaly s mou magnetico blu s puňti pěkně zlé auto :twisted: tam by si nepotřeboval ani podlo?ky,vypadají na autě drsně :wink:
Obrázek
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

mosto píše:no Okica ste poriesili,teraz mozte mna :lol:
mne sa pacia zn.Lantisi a aj cena je ako by to bol profi disk,mate niekto skusenosti,co je to zac?
Obrázek

inak,ked s tymito nepochodim,rozmyslam nad Dezent V dark,Jarous,este si sa nepochvalil,ci si s nimi spokojny :roll:
Lantisi vyrabi BSA.
Obrázek
milhaus
Štamgast

Příspěvek od milhaus »

lukin píše:Ja jsem je mel 1,5 a 2 cm a pri vetsich rychlostech tak okolo 150km/h se mi zacinal chvet volant,tak jsem je hned sundal!!
měl jsem na Orionu taky podlo?ky 2 cm a taky při rychlej?í jízdě se rozkmital volant a hlavně to auto bylo tvrd?í, cítil jsem ka?dý kamínek tak jsem je hned shodil.. :? Čepy taky určitě dostávaj zabrat
EX - GP 1.2 Dynamic 2006
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16 V 103 kW
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Obrázek

:D co bych chválil, v?ak vidíte jak na tom autě vypadaj 8) Z hlediska kvality - no problem.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
MV
Štamgast

Příspěvek od MV »

No mne se dezent dark v taky libily a tak jsem si je vloni v kvetnu objednal. Tedy jenom 15" et38 a dokonce na to sly uplne v pohode i origo letni pneu 175/65. Moc jsem si je neuzil, mezi svatky mi vykradli garaz a kola jsou fuc :evil:

Nevim, co tedy koupim na jare, tentokrat musim i s pneu :roll:

Mozna bych koupil zas to same, ale zdrazili je o 400 Kc.
http://www.e-pneumatiky.cz/dezent-v-dar ... ovani.html

PS: kdybyste nekdo narazil na bazarech na moje ukradene disky, dejte urcite vedet, hadam, ze moc lidi na nich nema ty origo pneu pirelli z punta ;-)
GP Dynamic 5D 1.4 77k dualogic, 16", skydome, navi, rear-cam
Ex: Alfa Romeo Giulietta, 1.4 Multiair 170k, 17"
Ex: Fiat Bravo II Dynamic, 1.4 16V 90k, spiritual ivory, 17", navi, rear-cam
Ex: GP Fresh 3D 1.2 65k, cerna crossover, 16"
mosto
Štamgast

Příspěvek od mosto »

Jarou? píše:
Obrázek

:D co bych chválil, v?ak vidíte jak na tom autě vypadaj 8) Z hlediska kvality - no problem.
Tak si ma potesil...no,rozhodnutie bude asi tazke...Lantisi vs. Dezent :ehm
Fiat GP 1,2 active.....hnedá Fago
Odpovědět