Poznávací znamení - samolepky
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
len pre grafikov - berte prosim do uvahy, ze treba urobit neutralny navrh, ktory bude dobre viditelny ako na ciernom, modrom, belasom, oranzovom, bielom... ...GPcku. teda, ak to bude nalepka na plech.
ak mam vravit za seba - ja osobne nemam rad akekolvek nalepky, co sa lepia na plech...
ak mam vravit za seba - ja osobne nemam rad akekolvek nalepky, co sa lepia na plech...
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)

Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)

-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
No jo, zewnitř je to praktičtěj?í, jen?e, co ti, kteří mají zatmawowací fóliibrasci píše:Mne sa páči ten jednoduchý, nefarebený GPunto fans... Ale ako nálepku na plech rozhodne nie, zvnútra na sklo áno, ale tie? nech to má rozumnú vežkos?, aby to nebolo cez celé sklo...

GP 1.2 8V Dynamic + rozmazlowačky 

Zasílám dal?í svůj návrh na samolepku (odzkou?eno dnes na mém GP-čku):
1) Nálepku bych viděl v tomto formátu písma, písmo bílé vyřezané na plottru (berte v úvahu tvar písma):

2) Takto by vypadala na zadním skle nalepená zevnitř - tato "samolepka" má rozměr 22x5 cm, myslím ?e čitelnost velmi solidní:

3) Detail nálepky na zadním skle nalepené zevnitř:

4) Pro ty, kdo mají fólii na zadním skle by si ji mohli objednat k nalepení zvenčí. Pokud by se nalepila trochu ní?e, byla by mimo stíranou plochu od zadního stěrače (černého pozadí si nev?ímejte, jde pouze o model):

5) Detail "samolepky" nalepené zvenčí. Zde je vidět, ?e v tomto rozměru je mimo stíranou plochu zadním stěračem:

6) Tato samolepka nalepení zevnitř na předním skle má rozměr 15,5 x 3,5 cm:

7) Detail:

Mo?ná namítnete případné problémy s policií, příp. na STK. Tato samolepka ka?dopádně nebrání výhledu - je schované za zrcátkem (foceni z úrovně mých očí):

9) Tato má stejný rozměr, jako ta na zadním skle - tedy 22 x 5 cm:

10) Detail - ta u? by byla zevnitř trochu po stranách zrcátka vidět, ale vypadá zepředu lépe:

11) Tento návrh by splňoval dobrou viditelnost a dostupnost samolepky. Tj. pokud by se nechala vyrobit např. na www.autosamolepky.cz nebo www.autolepky.cz . mů?e si ji kdykoliv kdokoliv objednat. Je tedy vyře?ena její obnova, pokud dojde k jejímu náhodnému po?kození a hlavně mohou si ji objednat kdykoliv noví členové. Také lze samolepku objednat v "pozitivu" i "negativu", co? znamená k nalepení zvenčí i zevnitř. Také by neměl být problém, nechat si ji vyrobit v různých velikostech - viz nabídka na stránkách. Zároveň by neměla být moc drahá.
Dopsal jsem a přeji si mnoho úspěchů v hlasování 
1) Nálepku bych viděl v tomto formátu písma, písmo bílé vyřezané na plottru (berte v úvahu tvar písma):

2) Takto by vypadala na zadním skle nalepená zevnitř - tato "samolepka" má rozměr 22x5 cm, myslím ?e čitelnost velmi solidní:

4) Pro ty, kdo mají fólii na zadním skle by si ji mohli objednat k nalepení zvenčí. Pokud by se nalepila trochu ní?e, byla by mimo stíranou plochu od zadního stěrače (černého pozadí si nev?ímejte, jde pouze o model):

5) Detail "samolepky" nalepené zvenčí. Zde je vidět, ?e v tomto rozměru je mimo stíranou plochu zadním stěračem:

7) Detail:

10) Detail - ta u? by byla zevnitř trochu po stranách zrcátka vidět, ale vypadá zepředu lépe:

11) Tento návrh by splňoval dobrou viditelnost a dostupnost samolepky. Tj. pokud by se nechala vyrobit např. na www.autosamolepky.cz nebo www.autolepky.cz . mů?e si ji kdykoliv kdokoliv objednat. Je tedy vyře?ena její obnova, pokud dojde k jejímu náhodnému po?kození a hlavně mohou si ji objednat kdykoliv noví členové. Také lze samolepku objednat v "pozitivu" i "negativu", co? znamená k nalepení zvenčí i zevnitř. Také by neměl být problém, nechat si ji vyrobit v různých velikostech - viz nabídka na stránkách. Zároveň by neměla být moc drahá.

Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
tenhle návrh se mi moc líbí.. tedy na zadním skle... s tím souhlasím...Du?an píše:Zasílám dal?í svůj návrh na samolepku (odzkou?eno dnes na mém GP-čku):
7) Detail:
Mo?ná namítnete případné problémy s policií, příp. na STK. Tato samolepka ka?dopádně nebrání výhledu - je schované za zrcátkem (foceni z úrovně mých očí):
Dopsal jsem a přeji si mnoho úspěchů v hlasování

Fiat Grande Punto 1.2 Active Azuro modrá
Klucí, je?tě jsem dostal jeden nápad (a? u? se někomu bude líbit nebo ne):
A? u? se vyře?í název čs.srazů, či ne, napadlo mě, ?e by se mohl udělat i návrh na logo srazů, které by si mohl ka?dý účastník před srazem vytisknout a umístit po dobu trvání srazu za okno GP-čka (a? u? po stranách, nebo vzadu apod., Mohlo by to vypadat třeba takto,něco na způsob log rally:

Jde o jednu z tísíců variant, mohlo by vypadat i úplně jinak. Co Vy na to?
Pozn. Jsem připraven i na to, ?e se mnou vyběhnete

A? u? se vyře?í název čs.srazů, či ne, napadlo mě, ?e by se mohl udělat i návrh na logo srazů, které by si mohl ka?dý účastník před srazem vytisknout a umístit po dobu trvání srazu za okno GP-čka (a? u? po stranách, nebo vzadu apod., Mohlo by to vypadat třeba takto,něco na způsob log rally:

Jde o jednu z tísíců variant, mohlo by vypadat i úplně jinak. Co Vy na to?
Pozn. Jsem připraven i na to, ?e se mnou vyběhnete

Renault Captur 130 HP