Poznávací znamení - samolepky

Připomínky, rady, tipy....

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
nal
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nal »

len pre grafikov - berte prosim do uvahy, ze treba urobit neutralny navrh, ktory bude dobre viditelny ako na ciernom, modrom, belasom, oranzovom, bielom... ...GPcku. teda, ak to bude nalepka na plech.

ak mam vravit za seba - ja osobne nemam rad akekolvek nalepky, co sa lepia na plech...
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)

Obrázek
Tommy
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommy »

To Carlos:, ten víkend jsem do toho vlo?il záměrně, aby měli na?i návrháři trochu času!

To Nal: O konečném umístění se teprve rozhodne, ale nejlep?í by bylo na tmavý pruh zadního okna a vpředu např vedle spz...
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
brasci
Návštěvník

Příspěvek od brasci »

Mne sa páči ten jednoduchý, nefarebený GPunto fans... Ale ako nálepku na plech rozhodne nie, zvnútra na sklo áno, ale tie? nech to má rozumnú vežkos?, aby to nebolo cez celé sklo...
dualogic
Tinkturak
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tinkturak »

brasci píše:Mne sa páči ten jednoduchý, nefarebený GPunto fans... Ale ako nálepku na plech rozhodne nie, zvnútra na sklo áno, ale tie? nech to má rozumnú vežkos?, aby to nebolo cez celé sklo...
No jo, zewnitř je to praktičtěj?í, jen?e, co ti, kteří mají zatmawowací fólii :?:
GP 1.2 8V Dynamic + rozmazlowačky :)
brasci
Návštěvník

Příspěvek od brasci »

Nalepia to na fóliu.. Keď to bude bielym písmom tak to bude vidno...
dualogic
Tinkturak
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tinkturak »

brasci píše:Nalepia to na fóliu.. Keď to bude bielym písmom tak to bude vidno...
Pokud má někdo reflexní fólii tak to "widno" něbudě :wink:
(Lanouka pre we'lký wietor něpremáwa) :lol:
GP 1.2 8V Dynamic + rozmazlowačky :)
brasci
Návštěvník

Příspěvek od brasci »

Tak v?etkým sa vyhovie? nedá.. Ten, čo má reflexnú fóliu má teda smolu... Aj to sa v ?ivote stáva :)
dualogic
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Zasílám dal?í svůj návrh na samolepku (odzkou?eno dnes na mém GP-čku):

1) Nálepku bych viděl v tomto formátu písma, písmo bílé vyřezané na plottru (berte v úvahu tvar písma):
Obrázek

2) Takto by vypadala na zadním skle nalepená zevnitř - tato "samolepka" má rozměr 22x5 cm, myslím ?e čitelnost velmi solidní:
Obrázek

3) Detail nálepky na zadním skle nalepené zevnitř:
Obrázek

4) Pro ty, kdo mají fólii na zadním skle by si ji mohli objednat k nalepení zvenčí. Pokud by se nalepila trochu ní?e, byla by mimo stíranou plochu od zadního stěrače (černého pozadí si nev?ímejte, jde pouze o model):
Obrázek

5) Detail "samolepky" nalepené zvenčí. Zde je vidět, ?e v tomto rozměru je mimo stíranou plochu zadním stěračem:
Obrázek

6) Tato samolepka nalepení zevnitř na předním skle má rozměr 15,5 x 3,5 cm:
Obrázek

7) Detail:
Obrázek

8) Mo?ná namítnete případné problémy s policií, příp. na STK. Tato samolepka ka?dopádně nebrání výhledu - je schované za zrcátkem (foceni z úrovně mých očí):
Obrázek

9) Tato má stejný rozměr, jako ta na zadním skle - tedy 22 x 5 cm:
Obrázek

10) Detail - ta u? by byla zevnitř trochu po stranách zrcátka vidět, ale vypadá zepředu lépe:
Obrázek

11) Tento návrh by splňoval dobrou viditelnost a dostupnost samolepky. Tj. pokud by se nechala vyrobit např. na www.autosamolepky.cz nebo www.autolepky.cz . mů?e si ji kdykoliv kdokoliv objednat. Je tedy vyře?ena její obnova, pokud dojde k jejímu náhodnému po?kození a hlavně mohou si ji objednat kdykoliv noví členové. Také lze samolepku objednat v "pozitivu" i "negativu", co? znamená k nalepení zvenčí i zevnitř. Také by neměl být problém, nechat si ji vyrobit v různých velikostech - viz nabídka na stránkách. Zároveň by neměla být moc drahá.

off Dopsal jsem a přeji si mnoho úspěchů v hlasování :D
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Holli
Návštěvník

Příspěvek od Holli »

Du?an píše:Zasílám dal?í svůj návrh na samolepku (odzkou?eno dnes na mém GP-čku):

1) Nálepku bych viděl v tomto formátu písma, písmo bílé vyřezané na plottru (berte v úvahu tvar písma):
Obrázek

2) Takto by vypadala na zadním skle nalepená zevnitř - tato "samolepka" má rozměr 22x5 cm, myslím ?e čitelnost velmi solidní:
Obrázek

3) Detail nálepky na zadním skle nalepené zevnitř:
Obrázek

4) Pro ty, kdo mají fólii na zadním skle by si ji mohli objednat k nalepení zvenčí. Pokud by se nalepila trochu ní?e, byla by mimo stíranou plochu od zadního stěrače (černého pozadí si nev?ímejte, jde pouze o model):
Obrázek

5) Detail "samolepky" nalepené zvenčí. Zde je vidět, ?e v tomto rozměru je mimo stíranou plochu zadním stěračem:
Obrázek

6) Tato samolepka nalepení zevnitř na předním skle má rozměr 15,5 x 3,5 cm:
Obrázek

7) Detail:
Obrázek

8) Mo?ná namítnete případné problémy s policií, příp. na STK. Tato samolepka ka?dopádně nebrání výhledu - je schované za zrcátkem (foceni z úrovně mých očí):
Obrázek

9) Tato má stejný rozměr, jako ta na zadním skle - tedy 22 x 5 cm:
Obrázek

10) Detail - ta u? by byla zevnitř trochu po stranách zrcátka vidět, ale vypadá zepředu lépe:
Obrázek

11) Tento návrh by splňoval dobrou viditelnost a dostupnost samolepky. Tj. pokud by se nechala vyrobit např. na www.autosamolepky.cz nebo www.autolepky.cz . mů?e si ji kdykoliv kdokoliv objednat. Je tedy vyře?ena její obnova, pokud dojde k jejímu náhodnému po?kození a hlavně mohou si ji objednat kdykoliv noví členové. Také lze samolepku objednat v "pozitivu" i "negativu", co? znamená k nalepení zvenčí i zevnitř. Také by neměl být problém, nechat si ji vyrobit v různých velikostech - viz nabídka na stránkách. Zároveň by neměla být moc drahá.

off Dopsal jsem a přeji si mnoho úspěchů v hlasování :D
tenhle návrh se mi moc líbí.. tedy na zadním skle... s tím souhlasím... :wink:
Fiat Grande Punto 1.2 Active Azuro modrá
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Holli píše:tenhle návrh se mi moc líbí.. tedy na zadním skle... s tím souhlasím... :wink:
Děkuji, ale komentáře si nechte na hlasování, a? tu podávání návrhů Tommy uzavře. Teď je to zbytečné, uva?ujte nad dal?ími!
Renault Captur 130 HP
Pepa B.
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepa B. »

..nehlasuji pro motiv, jen se mi líbí umístění u zadního stěrače - zatím nejlep?í místo podle mě :P .. mo?ná i u předního zrcátka, ale bez toho kosti :lol:
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey

bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Klucí, je?tě jsem dostal jeden nápad (a? u? se někomu bude líbit nebo ne):
A? u? se vyře?í název čs.srazů, či ne, napadlo mě, ?e by se mohl udělat i návrh na logo srazů, které by si mohl ka?dý účastník před srazem vytisknout a umístit po dobu trvání srazu za okno GP-čka (a? u? po stranách, nebo vzadu apod., Mohlo by to vypadat třeba takto,něco na způsob log rally:

Obrázek

Jde o jednu z tísíců variant, mohlo by vypadat i úplně jinak. Co Vy na to?
Pozn. Jsem připraven i na to, ?e se mnou vyběhnete

-(
Renault Captur 130 HP
RadimG
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RadimG »

som ani nevedel ze 6.-7. maja mame zraz :wink:
mne sa to paci, aspon clovek lahko identifikuje nove tvare :D
GP 1.2 Active 5D (Biela Ambient)
Pepa B.