no ja tam mam laktovu opierku .... takze tam ten priestor ani nemam
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Mi se Jarou?ův nápad s umístěním líbí, fle?ka je chráněná minimálně ze dvou stran a myslím, ?e zloděje fle?ka v autě nedrá?dí, je to dneska zále?itost pár korun! Men?í problém bych viděl s či?těním od prachu, na druhou stranu je při stále zastrčené fle?ce v díře problém vyře?en! Já mám originál díru na fle?ku i s posuvným krytem vedle zapalovače, ov?em stálo mě to nespočetněkrát víc, ne? Jarou?e!
JardaK. píše:Mi se Jarou?ův nápad s umístěním líbí, fle?ka je chráněná minimálně ze dvou stran a myslím, ?e zloděje fle?ka v autě nedrá?dí, je to dneska zále?itost pár korun! Men?í problém bych viděl s či?těním od prachu, na druhou stranu je při stále zastrčené fle?ce v díře problém vyře?en! Já mám originál díru na fle?ku i s posuvným krytem vedle zapalovače, ov?em stálo mě to nespočetněkrát víc, ne? Jarou?e!
Tak, tak, mě to stálo 150,- za prodlu?ovák USB zn. Belkin
PS: problém prachu???? Pojem prach interiér mého vozu NEZNÁ!
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Jarou? píše:PS: problém prachu???? Pojem prach interiér mého vozu NEZNÁ!
Prachu se nezbaví?, to bys musel vysávat ka?dý den! Zkus při osvícení slunečními paprsky jebnout do sedačky a bude? se divit, kolik bordelu bude v tu ránu lítat ve vzduchu! Jinak si dám ale rád poradit (pokud má? zaručený recept), já vysávám tak jednou za 14 dnů a prachu je furt v?ude plno! Věčný boj!
Jarou? píše:PS: problém prachu???? Pojem prach interiér mého vozu NEZNÁ!
Prachu se nezbaví?, to bys musel vysávat ka?dý den! Zkus při osvícení slunečními paprsky jebnout do sedačky a bude? se divit, kolik bordelu bude v tu ránu lítat ve vzduchu! Jinak si dám ale rád poradit (pokud má? zaručený recept), já vysávám tak jednou za 14 dnů a prachu je furt v?ude plno! Věčný boj!
1. vysávat ka?dý týden
2. nikdy nejezdit s otevřeným oknem
3. často klepat kobereček u řidiče
4. pou?ívat kvalitní pylový filtr
5. pokud mo?no, nevozit v autě lidi...
Jasně, ?e prachu je v?ude plno. Ale rozhodně jsem ho v autě nikdy neměl tolik, aby dokázal ucpat USB vstup...
Ale pozor!!! dneska jsem na EPERu zjistil, ?e origo USB zásuvka s krytkou se prodává za 500,- , tak?e co nevidět bude update na profi vzhled
Barchetta 1.8 16V/130 CV
no pukud by byla jan za 500 a tak bych o ní měl nejspí? také zájem... kdy? tak mi dej vědět
něco podobného jsem ře?il zde i s tím neorigo konektorem za cca 180 korun ke kterému jde koupit i víčko podobné jako má i zapalovač...
...vzhledem k ceně 4GB kingstona - 250,- kč, bude asi pětikilo zále?itostí fle?ky vybavené rádiem, kompasem, vodotryskem a senzorem zemětřesení
PS: ten USB vstup jsem udělal jen tak z nudy, stejně jezdím s 2 GB SD kartou zapíchnutou v dekoderu v kaslíku. . Tak?e ano, mo?nost napojení fle?ky z tam toho místa je, ale pro mě asi jen teoretická
Barchetta 1.8 16V/130 CV
g-lobby píše:no pukud by byla jan za 500 a tak bych o ní měl nejspí? také zájem... kdy? tak mi dej vědět
...vzhledem k ceně 4GB kingstona - 250,- kč, bude asi pětikilo zále?itostí fle?ky vybavené rádiem, kompasem, vodotryskem a senzorem zemětřesení
PS: ten USB vstup jsem udělal jen tak z nudy, stejně jezdím s 2 GB SD kartou zapíchnutou v dekoderu v kaslíku. . Tak?e ano, mo?nost napojení fle?ky z tam toho místa je, ale pro mě asi jen teoretická
jo ale 500 jsem myslel tu orig zásuvku
jo ale 500 jsem myslel tu orig zásuvku
..aha no za 500,- je, přímo origo Fiat - zdroj: aktuální cenník v CZK eper - číslo dílu 735429751
Barchetta 1.8 16V/130 CV