Dušanovo gipi a Š Rapid

Zde si můžete založit téma se svým nickem, vložit fotografii a popis svého GP

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Moc by mě zajímal podrobněj?í rozbor mého designérského prohře?ku.
Je to přidáním dal?ího světýlka (naru?ením celistvosti nárazníku), tou oran?ovou barvou (na čeveném podkladu zaniká), nebo ........ :?:
Budu se tě?it na podrobný rozbor Va?í kritiky, v čem se tak hrozně prohře?ím, ?e ji? z GP-čka nebude GP-čko :wink:

P.S Na sraz se vyzbrojím krabicí slunečních brýlí a balíkem pytlíků :D
Jarou? píše: Kdo to určuje? vět?inový názor na danou věc
:lol: To jsi ty a Teddy86 ?
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Du?an píše:
Jarou? píše: Kdo to určuje? vět?inový názor na danou věc
:lol: To jsi ty a Teddy86 ?
Zalo? klidně hlasování, počkáme na výsledek, pokud to někomu bude stát za komentář :wink:
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Spí?e bych si rád přečetl komentář k tomuto:
Du?an píše:Moc by mě zajímal podrobněj?í rozbor mého designérského prohře?ku.
Je to přidáním dal?ího světýlka (naru?ením celistvosti nárazníku), tou oran?ovou barvou (na čeveném podkladu zaniká), nebo ........ :?:
Budu se tě?it na podrobný rozbor Va?í kritiky, v čem se tak hrozně prohře?ím, ?e ji? z GP-čka nebude GP-čko :wink:
P.S. Zakládat hlasování pokládám za zbytečné, jeliko? je to vět?ině fórařů jistě ?uma fuk :wink:
Renault Captur 130 HP
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Du?an píše:Spí?e bych si rád přečetl komentář k tomuto:
Du?an píše:Moc by mě zajímal podrobněj?í rozbor mého designérského prohře?ku.
P.S. Zakládat hlasování pokládám za zbytečné, jeliko? je to vět?ině fórařů jistě ?uma fuk :wink:
Tak teda dobrá, chtěl jsi komentář, má? ho mít. Ano, jedná se o naru?ení celistvých křivek a ploch předního nárazníku, je to dal?í zbytečný prvek (k čemu je to dobré???), v kombinaci s dodělávaným denním svícením je to u? trochu moc. Je to přesně ta věc, která mě vadí i na rypáku EVA - prostě moc světýlek.
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Vidí? a to je třeba to, co mi nevadí. Asi nejsem tak "designově" citlivý, co? se odrá?í k mému přístupu k Evo - u něj mi vadí jen chromová li?ta, tvar horní mří?ky masky a černé nárazníky (hlavně ten vpředu)
Ty blinkry mi naopak nevadí a klidně bych je snesl u svého GP a jeliko? světla z Eva mají denní svícení, samo bych je neměl v masce /mří?ce)
Renault Captur 130 HP
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Du?an píše:Vidí? a to je třeba to, co mi nevadí. Asi nejsem tak "designově" citlivý, co? se odrá?í k mému přístupu k Evo - u něj mi vadí jen chromová li?ta, tvar horní mří?ky masky a černé nárazníky (hlavně ten vpředu)
Ty blinkry mi naopak nevadí a klidně bych je snesl u svého GP a jeliko? světla z Eva mají denní svícení, samo bych je neměl v masce /mří?ce)
Jak to teda mám chápat? Proč tam ty světýlka chce? dát? Má to nějaký hlub?í smysl nebo důvod? Je to o u?itečnosti? Kdy? pomineme designovou otázku, bude to k něčemu dobré? A jak je to v rámci vypořádání se s legislativou?
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Důvod:
1) líbí se mi to
2) o významu bočních pozičních světel nemusíme dlouho přemý?let - např. při vět?ím nastrčení čumáku GP-čka do nepřehledné kři?ovatky v noci je předek z boku výrazně označen

Legislativa:
Pokud vím, legislativa poziční světla nezakazuje (tomu odpovídá i prodej osobáků s pozičními světly na na?em i evropském trhu),
světla jsou homologovaná.
Renault Captur 130 HP
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Du?an píše:Důvod:
1) líbí se mi to
2) o významu bočních pozičních světel nemusíme dlouho přemý?let - např. při vět?ím nastrčení čumáku GP-čka do nepřehledné kři?ovatky v noci je předek z boku výrazně označen

Legislativa:
Pokud vím, legislativa poziční světla nezakazuje (tomu odpovídá i prodej osobáků s pozičními světly na na?em i evropském trhu),
světla jsou homologovaná.
ad 1) to, ?e se ti líbí, není pro mě relevantní důvod. Mě se taky líbí třeba nasávač s trojklapkou na kapotě a na GP bych si ho nejspí? nedal :wink:

ad2) dobastli světýlko ve stejné úrovni, vý?kově 10 - 15cm pod blinkrem a svítícím světlem... no, tady to vypadá, ?e přání bylo otcem my?lenky :D Ale budi?.

Legislativa poziční světla sice nezakazuje, ale s osobáky vybavenými pozičními světly od výrobce se to asi porovnávat nedá. Světla, které si koupil mo?ná homologována jsou, ale jejich u?ití a umístění na vozidle musí být někde upřesněno - prostě je asi nemů?e? nalepit, kde Tě napadné.
Barchetta 1.8 16V/130 CV
dony
Profík

Příspěvek od dony »

... myslí? Jarou?i toto trojnasávátko :wink:

Obrázek
Obrázek
Kotas
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kotas »

nápad to není ?patný, v rámci bezpečnosti jistě přínos, ale mám strach jak to bude vypadat...

Rozhodně ale místo nárazníku bych osvětlil kraj zrcátek, proto?e kdy? se dívám na GP, tak podle světel (za tmy) by člověk z dálky hádal, ?e jede proti tobě Matiz...

EDIT: kdy? vidím tatovo Ducato s bočním osvětlením, vypadá to naprosto parádně, ale na výsledek GP bych si počkal a? bych to viděl na?ivo...
GP 1.2 Dynamic LPG

Obrázek
ex-Mazda 323F BG 1.6 16V-prodáno
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

Dusane priklanim se ke Kotasove myslence osvetleni zrcatek. Fakt to bude vypadat jako ty houpaci auticka pro deti v nakupnich centrech ci hypermarketech. Tenhle zasach by te pak mohl mrzet. To uz si radsi udelej blinkry do zrcatek a ty puvodni blinkry pouzijes jako to bocni osvetleni. (mysleno ze puvodni blink zustane kde je akorad bude svitit s obrysovkama.
Obrázek
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Teddy86 píše:To uz si radsi udelej blinkry do zrcatek a ty puvodni blinkry pouzijes jako to bocni osvetleni. (mysleno ze puvodni blink zustane kde je akorad bude svitit s obrysovkama.
To v?e je cítit světly bez homologace .... rád se pohoupu jako v hypermarketu :wink:. Ne - jsem ji? rozhodnut
Renault Captur 130 HP
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Z dne?ní podzimní projí?ďky

Obrázek

Obrázek
Renault Captur 130 HP
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

Pekne, vidim ze ta mlha je vsude stejna.
Obrázek
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Teddy86 píše:Pekne, vidim ze ta mlha je vsude stejna.
To bylo asi 20 km od MB, v MB bylo dnes bez mlhy celý den
Renault Captur 130 HP
Odpovědět