Fórum GP FANS (postřehy, náměty,...)
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Předpokládám, ?e kdy? umí "hří?ník" psát, zvládá rovně? i čtení psaného textu, tak?e primárně pročíst PRAVIDLA není a? takový nebetyčný problémbadalandabad píše:ano..v?e pečlivě cenzurovata filada exemplárně potrestat -ka?lat na to ?e zde má dva příspěvky a prd ví,jak to třeba na diskuzích chodí,páč kdyby věděl tak by třeba nedabloval,nemyslíte pánové?Myslím ?e trocha té demokracie by neza?kodilo(ale neé té české..)

PS: neplést demokracii s anarchií

GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
český překlad slova demokracie je anarchie s tím souhlasím
dubly =mazat
názvy témat =neupravovat(nezdá se mi ,?e by zde někdo dával vysloveně blbosti-název tématu by měl být stručný a výsti?ný..to snad zde ví ka?dý alespoň co se výsti?nosti týká.
pitomosti=smeti?tě,či zalo?it sekci "humorný koutek"

dubly =mazat
názvy témat =neupravovat(nezdá se mi ,?e by zde někdo dával vysloveně blbosti-název tématu by měl být stručný a výsti?ný..to snad zde ví ka?dý alespoň co se výsti?nosti týká.
pitomosti=smeti?tě,či zalo?it sekci "humorný koutek"

\______
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Fiat GP 1.2Ice ->
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Fiat GP 1.2Ice ->

Být adminem či moderátorem, negramoty, kteří základájí dubly, bych rychlými operativními zásahy rychle číst naučilDu?an píše:Navrhuji bezmy?lenkovitě zalo?ená nová témata nezamykat, ale nekompromisně mazat viz. dne?ní témata od nicku filad. Zároveň příslu?nému nicku posílat SZ čeho se dopustil![]()
Asi jen takto se tu dá udr?et pořádek. Zároveň bych doporučil projet názvy témat a některé názvy trochu zjednodu?it a odmazat z nich zbytečné kecy (z těch názvů)

Zalo?ení Humorného koutku je trochu mimo. Nazval bych ho trochu jinakbadalandabad píše:pitomosti=smeti?tě,či zalo?it sekci "humorný koutek"
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Du?an
a)odpovídá? sám sobě?
b)zdá se mi ?e to moc ?ere?(humorný koutek byl v uvozovkách) zdej?í módi se s tím nějak vypořádaj

b)zdá se mi ?e to moc ?ere?(humorný koutek byl v uvozovkách) zdej?í módi se s tím nějak vypořádaj

Re: Du?an
badalandabad píše:a)odpovídá? sám sobě?![]()

Renault Captur 130 HP
A proč je to tu pro nováčka nepřehlednébenja píše:du?ko nepéruj tady pořád ka?dého...na jednu stranu tvůj argument chápu,ale na druhou stranu i přes podrobněj?í členění je to tady pro nováčka nepřehledné...!!!!!Du?an píše:V první řadě si přečti Pravidla fóra. Pro svůj příspěvek jsi mohl pou?ít min. 3 ji? zalo?ená témata
Před koupí doporučuji obeslat prodejce s tvou poptávkou co vlastně chce?. A uvidí?.

Právě proto, ?e se zakládají pořád nová a nová dublovaná témata a bude to tu čím dál hor?í.
Kovboji (a benjo), nezlobte se na mě, ale výmluva ?e jsem ji? zalo?ené téma přes funkci "Hledat" nena?el (i v případě Kovboje) u mě neobstojí.
Zadejte si do funkce hledání kovbojovo slovo pou?ité v názvu jeho příspěvku "KOUPIT", příp. slovo "KOUPĚ" a příhodné téma "KOUPĚ GP", příp. dal?í zdublovamá příhodná témata se vám při pou?ití i druhého slova KOUPĚ zobrazí.
Tak?e výmluva ?e jsem nena?el u mě neobstojí. Tak?e pánové pokračuje jen tak dále.
Renault Captur 130 HP
Ono to bude mo?ná tím, ?e si to tu někteří pletou s chat roomem - u? ta kovbojova otázka - kde koupit GP..... V obchodě???Du?an píše:A proč je to tu pro nováčka nepřehlednébenja píše:du?ko nepéruj tady pořád ka?dého...na jednu stranu tvůj argument chápu,ale na druhou stranu i přes podrobněj?í členění je to tady pro nováčka nepřehledné...!!!!!Du?an píše:V první řadě si přečti Pravidla fóra. Pro svůj příspěvek jsi mohl pou?ít min. 3 ji? zalo?ená témata
Před koupí doporučuji obeslat prodejce s tvou poptávkou co vlastně chce?. A uvidí?.![]()
Právě proto, ?e se zakládají pořád nová a nová dublovaná témata a bude to tu čím dál hor?í.
Kovboji (a benjo), nezlobte se na mě, ale výmluva ?e jsem ji? zalo?ené téma přes funkci "Hledat" nena?el (i v případě Kovboje) u mě neobstojí.
Zadejte si do funkce hledání kovbojovo slovo pou?ité v názvu jeho příspěvku "KOUPIT", příp. slovo "KOUPĚ" a příhodné téma "KOUPĚ GP", příp. dal?í zdublovamá příhodná témata se vám při pou?ití i druhého slova KOUPĚ zobrazí.
Tak?e výmluva ?e jsem nena?el u mě neobstojí. Tak?e pánové pokračuje jen tak dále.

Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
V?ichni kteří jste se tady na fóru nezaregistrovali jednorázově a alespoň občas, kdy? u? ne často, sem chodíte - nemohli byste si ke svému nicku doplnit místo odkud jste a pokud vlastníte GP-čko, tak i něco o něm?
Pokud nejste pouze zvědavci, ale cítíte se a chcete býti neformálními členy GP FANS, za?lete mi na gpfans@centrum.cz 2 fotky svého GP-čka s popisem, který bych zveřejnil na webovkách www.grandepuntofans.wgz.cz
Dále počítám, ?e bych v srpnu opět vyhlásil pro zájemce objednávkové akce na výrobu a dodávku samolepek GP FANS na sklo, triček a mikin, které bych mohl třeba distribuovat na zářijovém srazu, pokud bychom nějaký dali do kupy.
Pokud nejste pouze zvědavci, ale cítíte se a chcete býti neformálními členy GP FANS, za?lete mi na gpfans@centrum.cz 2 fotky svého GP-čka s popisem, který bych zveřejnil na webovkách www.grandepuntofans.wgz.cz
Dále počítám, ?e bych v srpnu opět vyhlásil pro zájemce objednávkové akce na výrobu a dodávku samolepek GP FANS na sklo, triček a mikin, které bych mohl třeba distribuovat na zářijovém srazu, pokud bychom nějaký dali do kupy.
Renault Captur 130 HP
Kovboji to nemyslí? vá?ně ?e budeme zakládat témata pro Čechy a pro Slováky zvlá?? ?Kovboj píše:Pardon. Ale vlákno je za A) podle názvu týká poji?tění na SlovenskuDu?an píše:Zalo?ení ji? zalo?eného tématu ji? nemá cenu komentovat![]()

Toto souvisí s mou připomínkou k adminům a v?em ostatním, aby admini upravili názvy ze specifických (např. zmíněné "zmluvné poistenie" na "Poistenie"a aby se dal?í témata zakládala pouze s takovýmto typem názvu - viz:Kovboj píše:Pardon. za B) se týká povinného ručení. Nebýt to vlákno pojmenované tak jak je, tak bych nové nezakládal a celé fórum by bylo přehledněj?í pro nováčky...Du?an píše:Zalo?ení ji? zalo?eného tématu ji? nemá cenu komentovat![]()
Potom se nedivme ?e se tu nováčci neorientují. Jestli moderátoři nemáte čas, nabízím se po přidělení práv ?e v tomto duchu fórum upravím.Du?an píše:Zároveň bych doporučil projet názvy témat a některé názvy trochu zjednodu?it a odmazat z nich zbytečné kecy (z těch názvů)
Má vize je taková, ?e bych názvy dublovaných témat spojil do obdobného označení, nechal jedno, ostatní bych uzamkl a hodil do archivu. Dále případné dubly denně likvidovat a příspěvky přesouvat do správných témat ji? fungujících (jinak se tu zahrabeme)
Nevím jak Vám, ale mě osobně vadí, kdy? člověk něco hledá, hledat jedno a to samé v několika dublech. Co? potom chudáci nováčci.
Renault Captur 130 HP
Hlasuju pro Du?ana
Nevím, jestli je to technicky mo?né, ale v současné době u? je spektrum příspěvků a zalo?ených témat natolik pestré, ?e by mo?ná bylo lep?í zcela zamezit zákládání nových témat bě?ným členům. Tím se částečně vyře?í nově vznikající bordel a zárověn zjednodu?í práce adminů a moderátorů při slučování témat a zařazování příspěvků tam kam patří.

Nevím, jestli je to technicky mo?né, ale v současné době u? je spektrum příspěvků a zalo?ených témat natolik pestré, ?e by mo?ná bylo lep?í zcela zamezit zákládání nových témat bě?ným členům. Tím se částečně vyře?í nově vznikající bordel a zárověn zjednodu?í práce adminů a moderátorů při slučování témat a zařazování příspěvků tam kam patří.

Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV