Fórum GP FANS (postřehy, náměty,...)

Připomínky, rady, tipy....

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
dony
Profík

Příspěvek od dony »

... to je skandál :shock:
Obrázek
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

badalandabad píše:ano..v?e pečlivě cenzurovat :!: a filada exemplárně potrestat -ka?lat na to ?e zde má dva příspěvky a prd ví,jak to třeba na diskuzích chodí,páč kdyby věděl tak by třeba nedabloval,nemyslíte pánové?Myslím ?e trocha té demokracie by neza?kodilo(ale neé té české..)
Předpokládám, ?e kdy? umí "hří?ník" psát, zvládá rovně? i čtení psaného textu, tak?e primárně pročíst PRAVIDLA není a? takový nebetyčný problém :wink:

PS: neplést demokracii s anarchií :!: :lol:
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
badalandabad
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od badalandabad »

český překlad slova demokracie je anarchie s tím souhlasím :)
dubly =mazat
názvy témat =neupravovat(nezdá se mi ,?e by zde někdo dával vysloveně blbosti-název tématu by měl být stručný a výsti?ný..to snad zde ví ka?dý alespoň co se výsti?nosti týká.
pitomosti=smeti?tě,či zalo?it sekci "humorný koutek" :D
\______
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Fiat GP 1.2Ice -> Obrázek
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Du?an píše:Navrhuji bezmy?lenkovitě zalo?ená nová témata nezamykat, ale nekompromisně mazat viz. dne?ní témata od nicku filad. Zároveň příslu?nému nicku posílat SZ čeho se dopustil :idea:
Asi jen takto se tu dá udr?et pořádek. Zároveň bych doporučil projet názvy témat a některé názvy trochu zjednodu?it a odmazat z nich zbytečné kecy (z těch názvů)
Být adminem či moderátorem, negramoty, kteří základájí dubly, bych rychlými operativními zásahy rychle číst naučil :roll: :x, a? se na mě zlobí či nezlobí
badalandabad píše:pitomosti=smeti?tě,či zalo?it sekci "humorný koutek" :D
Zalo?ení Humorného koutku je trochu mimo. Nazval bych ho trochu jinak
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
badalandabad
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Du?an

Příspěvek od badalandabad »

a)odpovídá? sám sobě? :)
b)zdá se mi ?e to moc ?ere?(humorný koutek byl v uvozovkách) zdej?í módi se s tím nějak vypořádaj 8)
Dušan
PR Manažer

Re: Du?an

Příspěvek od Dušan »

badalandabad píše:a)odpovídá? sám sobě? :)
:idea: Já si neodpovídal, ale citoval jsem se, abych na to mohl navázat ....
Renault Captur 130 HP
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

benja píše:
Du?an píše:V první řadě si přečti Pravidla fóra. Pro svůj příspěvek jsi mohl pou?ít min. 3 ji? zalo?ená témata
Před koupí doporučuji obeslat prodejce s tvou poptávkou co vlastně chce?. A uvidí?.
du?ko nepéruj tady pořád ka?dého...na jednu stranu tvůj argument chápu,ale na druhou stranu i přes podrobněj?í členění je to tady pro nováčka nepřehledné...!!!!!
A proč je to tu pro nováčka nepřehledné :?:
Právě proto, ?e se zakládají pořád nová a nová dublovaná témata a bude to tu čím dál hor?í.

Kovboji (a benjo), nezlobte se na mě, ale výmluva ?e jsem ji? zalo?ené téma přes funkci "Hledat" nena?el (i v případě Kovboje) u mě neobstojí.
Zadejte si do funkce hledání kovbojovo slovo pou?ité v názvu jeho příspěvku "KOUPIT", příp. slovo "KOUPĚ" a příhodné téma "KOUPĚ GP", příp. dal?í zdublovamá příhodná témata se vám při pou?ití i druhého slova KOUPĚ zobrazí.
Tak?e výmluva ?e jsem nena?el u mě neobstojí. Tak?e pánové pokračuje jen tak dále.
Renault Captur 130 HP
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Du?an píše:
benja píše:
Du?an píše:V první řadě si přečti Pravidla fóra. Pro svůj příspěvek jsi mohl pou?ít min. 3 ji? zalo?ená témata
Před koupí doporučuji obeslat prodejce s tvou poptávkou co vlastně chce?. A uvidí?.
du?ko nepéruj tady pořád ka?dého...na jednu stranu tvůj argument chápu,ale na druhou stranu i přes podrobněj?í členění je to tady pro nováčka nepřehledné...!!!!!
A proč je to tu pro nováčka nepřehledné :?:
Právě proto, ?e se zakládají pořád nová a nová dublovaná témata a bude to tu čím dál hor?í.

Kovboji (a benjo), nezlobte se na mě, ale výmluva ?e jsem ji? zalo?ené téma přes funkci "Hledat" nena?el (i v případě Kovboje) u mě neobstojí.
Zadejte si do funkce hledání kovbojovo slovo pou?ité v názvu jeho příspěvku "KOUPIT", příp. slovo "KOUPĚ" a příhodné téma "KOUPĚ GP", příp. dal?í zdublovamá příhodná témata se vám při pou?ití i druhého slova KOUPĚ zobrazí.
Tak?e výmluva ?e jsem nena?el u mě neobstojí. Tak?e pánové pokračuje jen tak dále.
Ono to bude mo?ná tím, ?e si to tu někteří pletou s chat roomem - u? ta kovbojova otázka - kde koupit GP..... V obchodě??? :D
Barchetta 1.8 16V/130 CV
benja
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od benja »

ne ve stánku s rychlým občerstvením.... :lol:
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

V?ichni kteří jste se tady na fóru nezaregistrovali jednorázově a alespoň občas, kdy? u? ne často, sem chodíte - nemohli byste si ke svému nicku doplnit místo odkud jste a pokud vlastníte GP-čko, tak i něco o něm?

Pokud nejste pouze zvědavci, ale cítíte se a chcete býti neformálními členy GP FANS, za?lete mi na gpfans@centrum.cz 2 fotky svého GP-čka s popisem, který bych zveřejnil na webovkách www.grandepuntofans.wgz.cz

Dále počítám, ?e bych v srpnu opět vyhlásil pro zájemce objednávkové akce na výrobu a dodávku samolepek GP FANS na sklo, triček a mikin, které bych mohl třeba distribuovat na zářijovém srazu, pokud bychom nějaký dali do kupy.
Renault Captur 130 HP
benja
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od benja »

tomuhle se říka agitace...
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

benja píše:tomuhle se říka agitace...
Dobrý postřeh :wink: Sna?ím se aby GP FANS ?ilo .....
Renault Captur 130 HP
benja
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od benja »

v?ak hodnotím kladně!!
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Kovboj píše:
Du?an píše:Zalo?ení ji? zalo?eného tématu ji? nemá cenu komentovat :evil:
Pardon. Ale vlákno je za A) podle názvu týká poji?tění na Slovensku
Kovboji to nemyslí? vá?ně ?e budeme zakládat témata pro Čechy a pro Slováky zvlá?? ? :idea:
Kovboj píše:
Du?an píše:Zalo?ení ji? zalo?eného tématu ji? nemá cenu komentovat :evil:
Pardon. za B) se týká povinného ručení. Nebýt to vlákno pojmenované tak jak je, tak bych nové nezakládal a celé fórum by bylo přehledněj?í pro nováčky...
Toto souvisí s mou připomínkou k adminům a v?em ostatním, aby admini upravili názvy ze specifických (např. zmíněné "zmluvné poistenie" na "Poistenie"a aby se dal?í témata zakládala pouze s takovýmto typem názvu - viz:
Du?an píše:Zároveň bych doporučil projet názvy témat a některé názvy trochu zjednodu?it a odmazat z nich zbytečné kecy (z těch názvů)
Potom se nedivme ?e se tu nováčci neorientují. Jestli moderátoři nemáte čas, nabízím se po přidělení práv ?e v tomto duchu fórum upravím.
Má vize je taková, ?e bych názvy dublovaných témat spojil do obdobného označení, nechal jedno, ostatní bych uzamkl a hodil do archivu. Dále případné dubly denně likvidovat a příspěvky přesouvat do správných témat ji? fungujících (jinak se tu zahrabeme)
Nevím jak Vám, ale mě osobně vadí, kdy? člověk něco hledá, hledat jedno a to samé v několika dublech. Co? potom chudáci nováčci.
Renault Captur 130 HP
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Hlasuju pro Du?ana :!: :D

Nevím, jestli je to technicky mo?né, ale v současné době u? je spektrum příspěvků a zalo?ených témat natolik pestré, ?e by mo?ná bylo lep?í zcela zamezit zákládání nových témat bě?ným členům. Tím se částečně vyře?í nově vznikající bordel a zárověn zjednodu?í práce adminů a moderátorů při slučování témat a zařazování příspěvků tam kam patří. :idea:
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Odpovědět