Grande Punto - doplňky
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
s tímě kolama to maj dopře napsaný na stránkách elektrony.cz ale mělo by to být nějak takhle: je jen několik firem zapsaných na MDČR (min. dopravy. čr), který mů?ou "typové listy" vydat (jak výrobce kol, tak prodejce musí splňovat nějaké po?adavky, aby ?el vydat ten list, např. různé atesty TUV, atd.). Tak?e za nějaký poplatek mi ten list vydají a já bych pak měl dojít na STK a technik typu "K" by mi měl kouknout na auto a ten list a zkontrolovat, jestli ty kola a auto souhlasí s tím, co je zapsaný v tom typovým listu a potvrdit mi ho a pak bych si měl dojít někam na magistrát nebo dopravní inspektorát a tam by to měli zapsat do velkýho TP. Takhle nějak si to pamatuju, tak?e doufám, ?e to tak opravdu je. Jak jsem říkal, na těch www elektrony to je ve spodní části těch stránek popsaný. Oni i poradí, jaká kola dát, aby nepotřebovaly úpravy blatníků atd.
servisovat mů?u kdekoli, ale chci jen u autorizovanýho servisu, je to přeci jen lep?í, třeba při prodeji toho auta, ?e v servisní kní?ce jsou razítka ofic. Fiatu. A jak u? jsem řekl, v lbc kraji je jen jeden fiat a jezdit jinam, to je pak u? o časeTommy píše:servisovat mů?e? kdekoli přeci ne? A jak je to s tím zapsánim kol do velkýho TP?
i pokud má? jiný ET ne? má? povolený nebo jako variabilní ve velkým TP, tak by u STK problém být mohl, jestli to budou kontrolovat a jestli bude problém v servisu, to ti neřeknu, v tom mým určitě joTommy píše:tak já myslel autorizáky, ale má? pravdu, je to pak časově náročný!
Já mam jiný ET, ne? doporučený, a velkej TP má leasingovka. Není to nutnost to mít zapsaný v TP ne? Bylo by to asi slo?itěj?í...

taky jsem si říkal, ?e a? pojedu k fiatu, tak to přehodím. Ty origo? kola a pneu mi zatím zůstanou le?et někde v gará?i, a? mi přijdou ty nový. U? se nemů?u dočkat. Jen jsem si říkal, ?e ty kola snad moc lidí mít nebude a tenhle týden jsem u? viděl tři, co to maj
, to snad má ka?dej zbytečnejch 26tis
Neví? náhodou, jestli zatmavení těch zadních oken dělaj dodatečně i u fiatu?

to se ani neodva?uju pomyslet, na co bych ztratil v?echno záruku, kdybych si to nechal nabarvit, nejspí? by to u? bylo na v?echno
Já to auto nechci jako nějak extra předělat, jen malilinko upravit, abych se tro?ku li?il a je?tě víc se mi to líbilo, ?ádnej extra tunner nejsem. Je?tě ten jinej filtr do motoru, zatmavení zadních skel a mo?ná ta přední maska od ms design, co budou u fiatu nabízet a bude to v?echno. Nějak si to upravit musím, kdy? mám o?klivou barvu
mám takovou tmavě ?edou, holt nic jinýho okam?etě k mání nebylo a já nemohl čekat 

Na technice kvuli to mu ze kola v TP nemas maj KECI. Az budes mut technicak skoc si to tam nechatnapsat je to hned a technik ani nechodi ven se na to koukatTommy píše:tak já myslel autorizáky, ale má? pravdu, je to pak časově náročný!
Já mam jiný ET, ne? doporučený, a velkej TP má leasingovka. Není to nutnost to mít zapsaný v TP ne? Bylo by to asi slo?itěj?í...
Grande 1.2 3d Modra metla