Světelný tuning, světla pro denní svícení, LED diody apod.
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
nooo jaropus mas s casti pravdu led technika je daleko dokonalejsia ako obyc ziarovka a su niektore ledky ktore svetia rovnako ako tie ziarovky za ktore sa maju nahradzat ale nestoja 50-100 sk... sam mam otestovane http://www.flajzar.cz/detail.php?zbozi= ... &z=galerie
a viem ze sa to vyrovna tak 10w ziarovke a svieti viac ako 5w a aj tie male dody do parkovaciek co najdete na tej stranke su dost dobre nahrady ale inak ... diody sa delia na dobre a kvalitne a na UPLNE SITY co si zrovna dusko kupil ... ale inak ak ces na tej stranke su kvalitne dody len si to musis pocinovat a potom sa to naozaj vyrovna 21w. len to bude stat dost.
pozri si tie diody ... http://www.flajzar.cz/katalog.php?cat=5 ... &z=galerie
a viem ze sa to vyrovna tak 10w ziarovke a svieti viac ako 5w a aj tie male dody do parkovaciek co najdete na tej stranke su dost dobre nahrady ale inak ... diody sa delia na dobre a kvalitne a na UPLNE SITY co si zrovna dusko kupil ... ale inak ak ces na tej stranke su kvalitne dody len si to musis pocinovat a potom sa to naozaj vyrovna 21w. len to bude stat dost.
pozri si tie diody ... http://www.flajzar.cz/katalog.php?cat=5 ... &z=galerie
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Obnovením tohoto tématu bych si rád nechal vyvrátit, či potvrdit jeden mýt. Kdysi kdesi (mám dojem ?e to bylo ?kodovácké fórum) jsem četl něco na způsob: kdy? dám LEDku do parkovaček musim ka?dou chvíli zhasínat a rozsvěcet světla, aby ledka svítila. Cosi vyhodnotí, ?e je ?árovka prasklá (díky men?ímu odběru ledek) a nepou?tí tam proud..
Fakt nebo fikce?
dík

Fakt nebo fikce?

GP 1.4 16V Dynamic 5D, šedá Chemical, 16"
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No ja k tomu muzu rict jen to ze kdyz jsem skusil dat led parkovacky do GP tak to fungovalo jen kdyz jsem na jedne strane mel diodu a na druhe normalni parkovacku vse bylo OK (samozrejmne jsem s tim nejezdil jen jsem skousel rozdil pri montazi). Jakmile jsem dal diodu i na druho stranu tak 1) rosvitila se mi kontrolka ze zarovka je spatna 2) obe diody jaksi pulzovali nez normalne svitili a to i kdyz jsem svetla uplne VYPNUL. Sam nechapu jak je to mozne ale opravdu to tak bylo. Pri vypnutych svetlech stale pulzovali jako pri zapnutych.Honza° píše:Obnovením tohoto tématu bych si rád nechal vyvrátit, či potvrdit jeden mýt. Kdysi kdesi (mám dojem ?e to bylo ?kodovácké fórum) jsem četl něco na způsob: kdy? dám LEDku do parkovaček musim ka?dou chvíli zhasínat a rozsvěcet světla, aby ledka svítila. Cosi vyhodnotí, ?e je ?árovka prasklá (díky men?ímu odběru ledek) a nepou?tí tam proud..![]()
Fakt nebo fikce?dík

Ka?dopádně jako světla pro denní svícení NE a určitě ne i jako něco jiného.Tommy píše:Takovéhle pásky se?ene? v ka?dém obchodě se světly, nebo autodoplňky. Ale zda se to mů?e pou?ívat jako světlka pro denní svícení nevím!
Světla pro denní svícení musí mít jistě evropskou homologaci (např. E8 ) a označení RL pro obyčejná (klasická nebo halogenová ?árovka), nebo DRL pro světla LED
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
-
- kolemjdoucí
- Kontaktovat uživatele:
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak třeba tady http://www.svetzarovek.prodejce.cz/k-213/led-pasky/
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
-
- kolemjdoucí
- Kontaktovat uživatele:
Diky za TIP, koupim a zkusim zdokumentovat montaz, snad to zvladnu nainstalovat sam.Tommy píše:Tak třeba tady http://www.svetzarovek.prodejce.cz/k-213/led-pasky/
Tak u? mě zase vrtá hlavou to, jestli si koupit světla s angel eyes nebo ne
Největ?í problém je motorek pro el. ovládání jejich náklápění. Nevím, jestli lze pou?ít originál z původních světel a dodělat ho tam a nebo sehnat z jiných modělu fiatu?
Nebo dal?í mo?nost je, ?e bych je koupil a nechal bez toho motorku a seřídil světla třeba na pozici 1, kdybych někoho třeba sem tam vezl a neoslepoval?
U světel se taky pí?e, ?e jsou homologována pro provoz, ale kdy? za normálních podmínek nejdou seřizovat vý?kově, tak se mi to zdá divný.
Nemáte někdo nápad (nebo spí? někoho ?ikovnýho, kdo by to uměl), jak tam ten motorek dostat

Nebo dal?í mo?nost je, ?e bych je koupil a nechal bez toho motorku a seřídil světla třeba na pozici 1, kdybych někoho třeba sem tam vezl a neoslepoval?
U světel se taky pí?e, ?e jsou homologována pro provoz, ale kdy? za normálních podmínek nejdou seřizovat vý?kově, tak se mi to zdá divný.
Nemáte někdo nápad (nebo spí? někoho ?ikovnýho, kdo by to uměl), jak tam ten motorek dostat

GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nepsal jsi minule nahodou ze tam ty svetla nejdou namontovat?Colin píše:Tak u? mě zase vrtá hlavou to, jestli si koupit světla s angel eyes nebo neNejvět?í problém je motorek pro el. ovládání jejich náklápění. Nevím, jestli lze pou?ít originál z původních světel a dodělat ho tam a nebo sehnat z jiných modělu fiatu?
Pokud tam ten motorek neni tak nechapu proc ho tam nedavaji rovnou a musis ty svetla nejaky ne moc dobrym zpusobem rozdelat abys implantoval ten motorek takze se mi to jevi jako blbost. Taky jsem o nich uvazoval ale odrazuje mne prave ta absence motorku a nastavit to jen tak je k nicemu pak to nema smysl tam takove svetla vubec davat a za ty prachy kdyz svym spusoben nejsouani kompletni si myslim ze to za to nestoji. Ja bych se na to asi vyprd. Nebo bych nejdrive zjistil treba od Italskych kolegu kteri je tam maji dane co a jak to obnaselo aby vse bylo tak jak ma.
Minule jsem psal, ?e tam moc dobře nepasovaly, ale ?e by mi je tam přeci jen dostaly. Motorek světla nemaj
a na zahraničních webech jsem viděl, ?e vyřizli otvor v zadu na těch světlech a nějak to tam dali a zapojili.
U? jsem se ptal tady u nás několika firem, co takový podobný věci dělaj a říkají, ?e to asi nepůjde, ale jít to musí, kdy? to někteří mají
Já to nevzdám.

U? jsem se ptal tady u nás několika firem, co takový podobný věci dělaj a říkají, ?e to asi nepůjde, ale jít to musí, kdy? to někteří mají

Já to nevzdám.

GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.