Tuning

Vše okolo doplňků, úprav, tuningu

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

Hm, vypadaj dobře, ale sní?ení o 50mm, nebude to hodně na toho tvýho sporta? Já koukal je?tě na nějaký H&R 35mm, taky by to nemuselo být ?patný.
carlos
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carlos »

Colin píše:Hm, vypadaj dobře, ale sní?ení o 50mm, nebude to hodně na toho tvýho sporta? Já koukal je?tě na nějaký H&R 35mm, taky by to nemuselo být ?patný.
No, 50 je na krabici, 45/30 je tabulkove, sport uz o 20 snizenej je. Myslim ze tohle bude akorat. Cetl sem na Grande Punto v kombinaci s temahle pruzinama hodne pozitivnich ohlasu. Hlavne to bude drzet jak motokara a vypadat 100x lip..punto je desne vysoko.
bílej 1.9Mjet Sport, 3dv
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

Jarou? píše:
Colin píše:nevím, jestli jste koukali na to moje video se zvukem GP, ale kdy? u? jsem si s tím dal tu práci, tak by mě zajímal vá? názor na ten zvuk, a? mám taky názor od někoho jinýho ne? od sebe (a od Wextna) :) Vím, není to ?ádnej závoďák a kamera taky ten zvuk nepobere na 100%, ale i tak. No a jestli si to budete pou?tě? přes repro za 200,-, tak to taky asi nebude to pravý ořechový :wink:
Zní to pěkně, bedny mám za 1500,- :lol:
Tak to jsem rád, ?e se to líbí :)
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

carlos píše:
Colin píše:Hm, vypadaj dobře, ale sní?ení o 50mm, nebude to hodně na toho tvýho sporta? Já koukal je?tě na nějaký H&R 35mm, taky by to nemuselo být ?patný.
No, 50 je na krabici, 45/30 je tabulkove, sport uz o 20 snizenej je. Myslim ze tohle bude akorat. Cetl sem na Grande Punto v kombinaci s temahle pruzinama hodne pozitivnich ohlasu. Hlavne to bude drzet jak motokara a vypadat 100x lip..punto je desne vysoko.
No mi povídej, Punto je fakt vysoko. Na?e A6 je ni??í ne? Punto :). Do těch pru?in taky půjdu, ale nevím co kupovat dřív :)
carlos
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carlos »

Colin píše:No mi povídej, Punto je fakt vysoko. Na?e A6 je ni??í ne? Punto :). Do těch pru?in taky půjdu, ale nevím co kupovat dřív :)
No muj seznam je snad na celej monitor :) nastesti se to docela hybe.
bílej 1.9Mjet Sport, 3dv
nal
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nal »

Chcem sa spytat - ta maska a la Audi - na niektorych snimkach to vyzera ako plast. Da sa to niekde zohnat aj v nasich koncinach?
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)

Obrázek
carlos
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carlos »

nal píše:Chcem sa spytat - ta maska a la Audi - na niektorych snimkach to vyzera ako plast. Da sa to niekde zohnat aj v nasich koncinach?
Myslis tu od MS design? Prave sme prisli na to ze sehnat to v nasich koncinach bude asi docela problem.
bílej 1.9Mjet Sport, 3dv
carlos
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carlos »

nal píše:Chcem sa spytat - ta maska a la Audi - na niektorych snimkach to vyzera ako plast. Da sa to niekde zohnat aj v nasich koncinach?
Myslis tu od MS design? Prave sme prisli na to ze sehnat to v nasich koncinach bude asi docela problem.
bílej 1.9Mjet Sport, 3dv
nal
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nal »

carlos píše:
presne to myslim

Obrázek
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

carlos píše:
Myslím, ?e min. v Rakousku by to problém neměl být, ale cena bude určitě ?pičková :D
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

Nevím, jestli to bude problém to tady sehnat. Jedno GP s paketem MS Design se tady prodávalo, ale odkud ten paket byl, to nevím. Prodejce u Fiatu mi kdysi řekl, ?e se bude dát koupit přímo u nich a třeba i po částech (přední maska, ....), spočítal mi tam i cenu za komplet, bylo to přes 80 tis.. Tak?e bych se zkusil zeptat třeba u prodejce, jestli to opravdu jde
carlos
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carlos »

Colin píše:Nevím, jestli to bude problém to tady sehnat. Jedno GP s paketem MS Design se tady prodávalo, ale odkud ten paket byl, to nevím. Prodejce u Fiatu mi kdysi řekl, ?e se bude dát koupit přímo u nich a třeba i po částech (přední maska, ....), spočítal mi tam i cenu za komplet, bylo to přes 80 tis.. Tak?e bych se zkusil zeptat třeba u prodejce, jestli to opravdu jde
Kde ti to rekli? protoze zatim se na to nikde netvarili. sem s tim.
bílej 1.9Mjet Sport, 3dv
nal
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nal »

Obrázek
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

carlos píše:
Colin píše:Nevím, jestli to bude problém to tady sehnat. Jedno GP s paketem MS Design se tady prodávalo, ale odkud ten paket byl, to nevím. Prodejce u Fiatu mi kdysi řekl, ?e se bude dát koupit přímo u nich a třeba i po částech (přední maska, ....), spočítal mi tam i cenu za komplet, bylo to přes 80 tis.. Tak?e bych se zkusil zeptat třeba u prodejce, jestli to opravdu jde
Kde ti to rekli? protoze zatim se na to nikde netvarili. sem s tim.
No řekl mi to prodejce Fiatu v Liberci, ale jestli se to "opravdu" dá koupit vá?ně nevím, říkal mi to u? někde v polovině minulýho roku. Taky říkal, ?e by chtěl tu přední masku na prodejnu, ale ?ádnou jsem tam neviděl a to jezdím okolo skoro ka?dý den. A určitě vím, ?e tady jedno GP s MS paketem na prodej byl, viděl jsem nabídku i fotky.
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Nekup to za 80 táců
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Odpovědět