Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
ja mam na zadnych bocnych oknach priepustnost svetla 10 a na zadnom okne 15 a neni s tym zadny problem akurat ze cez bocne v noci nic nevidet a cez zadne tiez nie ale plne mi to vyhovuje cuvam cez spetaky a zadny drbovci mi nesvietia do oci od zaduPepa B. píše:to je rada, stáhnout okna... oni toti? policajti na nic nepřijdou, zadek tmavej jak peklo, a to doufej, ?e Tě nevezmou v zimě
... taky mám folie, ne 20ky, ale i tak - prostě je to na pokutu a s tím musí? počítat (stejně jako v případě xenonů)
doporučil bych v?em co mají, či plánují mít na autě fólie aby si přečetli následující textkuta33 píše:Nemusí nic ukecávat, nemají mu to jak dokázat. Nevím, ?e by aspoň jedna technická v republice měla na propustnost skel měřící přístroj. Mají pouze zatmavená porovnávací sklíčka.
Tak?e jestli má Colin pod fólií předního okna certifikát, ?ádný technik proti tomu nepůjde, to by musel být hodně aktivní a musel by podělat i firmu, která fólie lepila.
tieto folie mam na aute mozes si to pozriet v mojom dennicku tu http://www.tomashrdlicka.phorum.cz/view ... c&start=30 a vzadu mam 15percent svetla prepustia a na bocnych su 10tky. 20percentne som mal predtym na cervenom tak si kukni prvu stranu mojho dennicka tam je a uvidis rozdiel. pouzivam tie folie uz asi 6 rokou a nikdy som s nimi problem nemal len teraz mi ich trosku zle nalepil. a nezabudni si dat folie aj na tie predne trojuholnicky sekne to autug-lobby píše:doporučil bych v?em co mají, či plánují mít na autě fólie aby si přečetli následující textkuta33 píše:Nemusí nic ukecávat, nemají mu to jak dokázat. Nevím, ?e by aspoň jedna technická v republice měla na propustnost skel měřící přístroj. Mají pouze zatmavená porovnávací sklíčka.
Tak?e jestli má Colin pod fólií předního okna certifikát, ?ádný technik proti tomu nepůjde, to by musel být hodně aktivní a musel by podělat i firmu, která fólie lepila.
http://www.autoskla-hk.cz/download/Stan ... ozidel.doc
mimo jiné se dočtete:
Pro srovnání uvádíme, ?e při ztemňování v prvovýrobě je vyu?ito maximální povolené hranice, toto limitní zatemnění se blí?í při bě?ném pohledu sklu čirému. Naopak, ztemnění, kdy řidič není ve vozidle vůbec vidět, odpovídá propustnosti 15 a? 20 % a je nad jakoukoliv pochybnost (tj. není nutno provádět optická měření), ?e takové zatemnění neodpovídá příslu?ným předpisům.
i já o tom uva?uji na mé 3D, které mi nepřijde pří?tí týden ale a? koncem měsíce, a tak bych se chtěl zeptat jak hodnotíte fólie SunTek... popřípadě nemáteli zku?enosti s nějakým servisem v ZČ kde by to dělali kvalitně a za cenu kolem 4t, klidně i méně
no to hej ale co som bol u toho tipka co mi robil folie on mal na vsetkzch uplne uhliky a na celnom mal len taku slabucku. ale vyzeralo to fajneDu?an píše:1nekros1 píše:... a neni s tym zadny problem akurat ze cez bocne v noci nic nevidet a cez zadne tiez nie ...Je?tě ?e se nesmí lepit na čelní sklo
Bruxafol, cenu budu mít "smluvní (za materiál)", Bruxafoly mají být kvalitní fólie (praktická zku?enost firmy - doba co je montují = 2,5 roku - bez viditelných změn, odlepování apod., montuje je řada firem za různé ceny.Jirka píše:Jakej typ folií a kolik to stojí ,po případě kolik let je ?ivotnost a kde to lepí?