Čekatel i nový majitel GP
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Tohle nespískali v Ostrawě ale w Praze na centrále Fiatu pro ČR při předáwání objednáwky do wýroby.ironlionzion píše:to na?tve no ... řekl bych sarkastickou poznámku na téma chaotický prodejní i servisní zázemí ale co u? ... říká se sice, ?e čekání na dárek je lep?í ne? dárek ale tady je to naopak ... tak a? ti to uteče a neokousej si prsty a? ke kloubům

GP 1.2 8V Dynamic + rozmazlowačky 

-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Wéčka nekomentuji,U? jsem to s SZ psal i jiným, třeba ti to wyswětlí.Nemám na to dnes náladu...zbytek jen přepisuji to, co mi twrdil dealer.dall píše:Tinkturak: ty má? něco s klávesou V anebo ti normálně hrabe???
Objednávky vkládá do systému dealer, Praha s tím nemá nic společného, navíc je v systému celou dobu to auto vidět, dost pochybuju, ?e by si za celou dobu nikdo nev?iml, ?e jim putuje JTDéčko místo benzínu...
GP 1.2 8V Dynamic + rozmazlowačky 

-
- Štamgast
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
věk není v?dy zárukou zdravého rozumu a součástí kultury člověka je i psaný projev...Tinkturak píše:Takhle idiotsky odsuzují lidi, kteří o tom nic newí a soudí....dall píše:Takhle idiotsky si pí?ou 15-ti letí puber?áci...
(Zrowna dnes je mi 37)
Nevím, co bych o tom měl jako dál vědět, 99.9% lidí se tu chová normálně a pou?ívá český jazyk, jen ty jsi vyjímka a je?tě se diví? ?e to lidi sere?
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No tak pánové, snad by jste se tu nehádali, mě to tedy taky ?twe, no ale co u?...Já bych je skusil trochu přitlačit, stejně tu chybu mohli udělat oni, akorát to na sobě nenechají, to je Ti sna jasný. Prostě bych jim řekl, ?e si to auto vezmu, ale chtěl bych slevu je?tě výrazněj?í, kdybys to ukecal na 25 000,- tak při ceně auta okolo 300.000,- je to zanedbatelná částka!
Brasci tak Tobě to snad vyjde no
Brasci tak Tobě to snad vyjde no

Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
tinkturak, ber to!!!Tinkturak píše:No nabízeli mi 50% slewu na ten cenowý rozdíl, ale prostě těch 35.000 jim za tohle nedám ani omylem.Netwrdím, ?e 1.3 není dobrý motor.Naopak. je wynikající motor, ale newyplatil by se mi ani za 5 let wzhledem k tomu co s tím autíčkem najezdím ten cenowý rozdíl ani w poměru úspory na paliwu.brasci píše:No tak ja mám po ňho ís? o 13:00... Som zvedavý..
Tinkturak: Tak to na?tve, ale mohli by Ti da? tú 1.3 za cenu 1.2 benzínu... Ale to asi nespravia.. Tak z nich skús dosta? za toto e?te nejakú zžavu
ja bych to bral asi okamzite, 1.2 je slaba slaba slaba
mam na nej vcerajskom 34tisic, keby ja som mal taku sancu

Mozno Ti raz pomoze z pruseru [alebo polovicke]
S ohladom na moje najazdene km by som uz 1.2 nebral ani nahodou
Navyse uz sme TRAJA

-
- Štamgast
... to má? asi jiný motor ne? jáRobo1.2 píše:tinkturak, ber to!!!Tinkturak píše:No nabízeli mi 50% slewu na ten cenowý rozdíl, ale prostě těch 35.000 jim za tohle nedám ani omylem.Netwrdím, ?e 1.3 není dobrý motor.Naopak. je wynikající motor, ale newyplatil by se mi ani za 5 let wzhledem k tomu co s tím autíčkem najezdím ten cenowý rozdíl ani w poměru úspory na paliwu.brasci píše:No tak ja mám po ňho ís? o 13:00... Som zvedavý..
Tinkturak: Tak to na?tve, ale mohli by Ti da? tú 1.3 za cenu 1.2 benzínu... Ale to asi nespravia.. Tak z nich skús dosta? za toto e?te nejakú zžavu
ja bych to bral asi okamzite, 1.2 je slaba slaba slaba
mam na nej vcerajskom 34tisic, keby ja som mal taku sancu![]()
Mozno Ti raz pomoze z pruseru [alebo polovicke]
S ohladom na moje najazdene km by som uz 1.2 nebral ani nahodou
Navyse uz sme TRAJA![]()
![]()
GP 3d 1,2 Dynamic